ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ»

ΑΡΘΡΑ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΕΛΙΟΥ June 12, 2017 / απο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (author)

Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δέχονται οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι παραγωγοί μελιού κατέθεσε σχετική ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Αναλυτικά η ερώτηση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ Ή ΜΥΘΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΘΡΟ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ September 06, 2016 / απο ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΙΑ (author)

Η κοινωνία στα όρια της. Η χώρα καταρρέει. Η Ευρώπη έτοιμη να εκραγεί. Το μεταπολεμικό σύστημα ειρηνικής συνεργασίας μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών αποδεικνύεται ελαττωματικό. Ξανά η ευρωπαϊκή ισορροπία δυνάμεων διαταράσσεται. Ξανά ο ισχυρότερος καθορίζει τον νόμο. Το 2016 είναι μια χρονιά ιστορική, μια χρονιά κατάρρευσης 3 βασικών ονείρων ή κατά άλλους, μύθων της Ευρώπης :

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

 (ΦΩΤΟ: )

NΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ: "ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΝΤ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΣΧΕΔΙΟ September 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author), NΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ (author)

Ο Νόαμ Τσόμσκι ενσαρκώνει την εικόνα του διανοούμενου όπως θα έπρεπε να είναι: Με το τεράστιο διανοητικό του ανάστημα, τη θεμελίωση της γενετικής γλωσσολογίας, την ακτιβιστική του δράση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το θάρρος του λόγου του σε κρίσιμες στιγμές, όταν οι "διανοούμενοι" των σύγχρονων καιρών επιλέγουν την στήριξη της Νέα Τάξης Πραγμάτων η οποία και τους ανέδειξε άλλωστε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ June 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Θα σας δούμε στο Σύνταγμα, στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη την Πέμπτη στις 7:30 μ.μ.! Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη! Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο Ευρώ, υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Επιλέγουμε την Ευρώπη του πλουραλισμού, την Ευρώπη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προόδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email