ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΚΙΝΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε. - ΚΙΝΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΚΙΝΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ June 14, 2017 / απο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (author)

Μας χαροποιεί καταρχήν το γεγονός ότι μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται έξι (6) ελληνικά εμβληματικά αγροτικά προϊόντα. Η φέτα, το ούζο, το κρασί Σάμος, η μαστίχα Χίου, το ελαιόλαδο Σητείας και η ελιά Καλαμάτας. Ασφαλώς ο κατάλογος των 100 γεωγραφικών ενδείξεων αποτελεί ένα πρώτο θετικό βήμα, αλλά θα....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΟ, Σ’ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΡΜΟ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΚΙΝΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΙΝΑ, ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΚΙΝΕΣ, ΓΛΥΠΤΟ, ΚΟΡΜΟΣ, ΔΕΝΤΡΟ December 30, 2016 / απο diaforetiko.gr (author)

Ένας Κινέζος γλύπτης σκάλιζε για τέσσερα χρόνια ένα εκπληκτικό αριστούργημα σε ένα κορμό δέντρου, και το αποτέλεσμα εξέπληξε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Από ένας μακρύς κορμός δέντρου είναι τώρα ένα διάσημο έργο ξυλογλυπτικής που έχει πάρει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ XINING

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΙΝΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗ November 11, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας και αλληλοκατανόησης στο Ζάππειο, μεταξύ των Δημάρχων Xining Κίνας και Ραφήνας-Πικερμίου στα πλαίσια του ιδρυτικού Hellenic-Chinese Cities Forum που διοργανώνεται από την Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων & Κίνας, και τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΕΣ, της ΚΕΔΕ και της Κινεζικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χιουμοριστική απεικόνιση όσων συμβαίνουν στη δημοτική αρχή Μαραθώνα απ' το Μιχάλη Αποστολόπουλο  (ΦΩΤΟ: MikeA)

ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΙΝΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ July 09, 2016 / απο ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Η Δύναμη Πολιτών από την πρώτη στιγμή που ο Ηλίας Ψηνάκης έκανε τις μεγαλόστομες εξαγγελίες περί επενδύσεων εκατομμυρίων δολαρίων στην περιοχή ζήτησε επίσημη ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Παρόλο που το θέμα ήρθε και ξαναήρθε στο Δημ. Συμβούλιο ο Ηλίας Ψηνάκης συνεπής στη αντιδημοκρατική του τακτική δεν παρείχε καμία ενημέρωση στους δημότες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΨΗΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ...

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΚΙΝΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ June 13, 2016 / απο ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ (author), ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ (author)

Ποια επένδυση ακριβώς; Ένας υπουργός κι ένας δήμαρχος παρουσίασαν μια "επένδυση" υποτίθεται 400 εκ. ευρώ. Όταν ρωτήθηκαν τι επένδυση είναι αυτή και ποιος βάζει τα λεφτά, δεν απάντησαν τίποτα! Η επένδυση δεν υπάρχει..

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΜΕ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΚΙΝΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ June 04, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Επιστρέφοντας απ’ τη Κίνα ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία στο αεροδρόμιο του Ντουμπάϊ όπου περίμενε την ανταπόκριση της πτήσης του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΙΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ November 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσημη συνάντηση είχε σήμερα, στα γραφεία της Περιφέρειας, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με τον Περιφερειάρχη της Επαρχίας Hubei της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Wang Guosheng, ο οποίος επισκέπτεται την Ελλάδα επικεφαλής πολυμελούς αποστολής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανέλπιστο δώρο από ντόπιο καλλιτέχνη στον Γιώργο, με το όνομά του σε καλλιγραφικά κινέζικα.   (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΙ ΗΠΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΙΝΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΤΑΞΙΔΙ November 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Είναι νέος, τόσο σε ηλικία, όσο και σε αιρετή δράση, με όραμα τη νέα οπτική της τοπικής αυτοδιοίκησης σε επίπεδο δήμου, που δεν αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως μονάδα αλλά ως μέρος της δημοτικής ομάδας με την οποία εκλέχτηκε. Ο λόγος για το Γιώργο Κοκκόλη, αντιδήμαρχο Πικερμίου με αρμοδιότητα την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την παιδεία, που αιφνιδίασε ευχάριστα με το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Άπω Ανατολή, τη μακρινή Κίνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ