ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΟΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

ΑΡΘΡΑ / ΟΤΑ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΛΗΞΙΠΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ August 09, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, στα πλαίσια του Νόμου 4483/2017 (ΦΕΚ 107/31-07-2017 τεύχος Α΄) άρθρο 52 «Ρυθμίσεις οφειλών τρίτων προς Ο.Τ.Α.», ανακοινώνει ότι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ 119 ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΤΑ, ΑΡΘΡΑ, ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ April 03, 2017 / απο aftodioikisi.gr (author)

Το σχέδιο νόμου για τους ΟΤΑ μαζί με την αιτιολογική έκθεση του, παρουσιάζει σήμερα κατά αποκλειστικότητα, η aftodioikisi.gr. Το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, περιέχει 119 άρθρα και φέρει τον τίτλο:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΟΤΑ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΤΕΛΟΣ March 20, 2017 / απο aftodioikisi.gr (author)

«Φρένο» στις απευθείας «αναθέσεις ημετέρων» για δημόσια έργα, επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με την πλήρη λειτουργία, από σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου, του Ηλεκτρονικού Συστήματος Κληρώσεων που αφορούν τις απευθείας αναθέσεις για τις δημόσιες συμβάσεις και τις μελέτες. Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του, το υπουργείο με τον τίτλο: «Η χώρα γυρίζει σελίδα, με όρους διαφάνειας και σεβασμού για το δημόσιο χρήμα», σημειώνει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΤΑ, Δ.Α.Α., ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ January 14, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα τόσο σε επίπεδο κυβέρνησης όσο και σε επίπεδο δήμων αλλά και τοπικών και πολιτικών φορέων για την ανανέωση της σύμβασης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με το Ελληνικό Δημόσιο για την περίοδο 2025 – 2055 και κυρίως για το περιεχόμενο της υπό διαμόρφωσης νέας ...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ 31Η ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΤΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ October 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη σημασία της ενίσχυσης της συμμετοχής και της αντιπροσώπευσης των γυναικών στην πολιτική και ειδικότερα στο τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, επισήμανε σήμερα η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου κατά την 31η Σύνοδο της Ολομέλειας του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Στρασβούργο. Κατά την παρέμβασή της η Περιφερειάρχης, χαιρέτισε το γεγονός της εκλογής για πρώτη φορά στη θέση του Προέδρου του Κογκρέσου, μιας γυναίκας, της Αυστριακής Γκούντρουν Μόσλερ-Τέρνστρομ (Gudrun Mosler-Törnström).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΤΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ October 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι αναγνωρίζεται η σημασία της παρουσίας οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης» στη διαδικασία Συνταγματικής Αναθεώρησης Δήλωση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, μετά τη σημερινή συνάντηση των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«3 + 1 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ» ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΟΤΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ September 18, 2016 / απο ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ (author)

«Η τοπική δημοκρατία, υποστηρίζει η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου, μπορεί να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης και μέσο αντιμετώπισης των φαινομένων κοινωνικού αποκλεισμού, αύξησης των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων, ρατσισμού, ξενοφοβίας. Για να επιτελέσει όμως αυτή την αποστολή, στη χώρα μας, πρέπει άμεσα να προχωρήσει η ανασυγκρότησή της».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΚΔΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΤΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΗΜΕΡΙΔΑ July 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Χαιρετισμό απηύθυνε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στην Ημερίδα που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), με θέμα την «Οργάνωση Υπηρεσιών και αναπτυξιακή πολιτική στους ΟΤΑ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ