ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΡΔΗΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΑΡΘΡΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΔΗΜΟΣ August 10, 2017 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ομολογώ ότι εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης δεν επιθυμούσα με τίποτα να κάνω μια πολιτική ανάλυση, την οποία είχα προγραμματίσει για το Σεπτέμβρη όταν πια θα είχαν τελειώσει οι μικρές ή μεγαλύτερες διακοπές για τους τυχερούς κι η χαλάρωση για τους λιγότερο τυχερούς που δεν κούνησαν ρούπι απ’ τη περιοχή τους. Άλλωστε οι δήμοι της αν. Αττικής έχουν την ευλογία να αποτελούν οι ίδιοι τόπους διακοπών, όμως τα γεγονότα στο....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:: )

«ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΩΣ ΓΛΑΡΟΙ» ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ May 10, 2016 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ (author)

«Ποιος το περίμενε στ’ αλήθεια να βγουν ψευτιές και παραμύθια και να ξεχάσουν τώρα πια τα λόγια εκείνα τους, που μας τα ‘λέγαν κάθε βράδυ απ’ τα Λονδίνα τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝ.ΕΛ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΑΝ.ΕΛ. April 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝ.ΕΛ. Ρ-Π (author)

Οι 14 λόγοι για τους οποίους πρέπει να πανηγυρίζουμε για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Ραφήνας-Πικερμίου:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ: 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ ΟΜΩΣ…

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ April 11, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τρία χρόνια απομένουν μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη των νέων δημοτικών αρχών κι όμως στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ο προεκλογικός πυρετός έχει ανέβει αισθητά. Οι συνεντεύξεις στα τοπικά έντυπα μέσα, όσα έχουν απομείνει φυσικά, δίνουν και παίρνουν με αντιδημάρχους κυρίως, αλλά και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας να δηλώνουν παρόντες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ February 27, 2016 / απο ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ (author)

Όταν μπεις στο σύστημα για τα καλά, δεν θέτεις ερωτήματα που οι απαντήσεις τους μπορεί να αμφισβητήσουν την πορεία σου και τις επιλογές σου. Προχθές, σε ένα στρογγυλό τραπέζι στο BBC, ένας από τους συμμετέχοντες, από μια «δεξαμενή σκέψης», υποστήριζε με κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι λάθος να προσπαθούμε να αποδώσουμε ευθύνες στη Δύση για τις δράσεις των καμικάζι του Ισλαμικού Κράτους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε φωτογραφεία αρχείου ο δήμαρχος Β. Πιστικίδης (αριστερά) με τον Ε. Μπουρνούς πρώτο σε σταυρούς σύμβουλο στη συνεδρίαση για τις δημαιρεσίες της 6ης Σεπτεμβρίου του 2014  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

16 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ January 03, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πέρασαν ήδη οι πρώτοι 16 μήνες διοίκησης του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου απ’ ένα πρότυπο και ως εκ τούτου πειραματικό μοντέλο συνδιοίκησης που αποφασίστηκε προεκλογικά και έτυχε της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των δημοτών του καλλικρατικού δήμου. Μιλάμε για την απόφαση, μόλις λίγες μέρες πριν τη λήξη της κατάθεσης των δημοτικών συνδυασμών στο πρωτοδικείο, συνένωσης δύο παρατάξεων με παράλληλο μοίρασμα της διοίκησης του δήμου κατά το ήμισυ στους δύο επικεφαλής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ.

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ December 30, 2015 / απο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΛΙΑΣ (author)

Άκουσα με προσοχή τους περισσότερους , εκ των διεκδικητών της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας πολύ λιγότερο τον Βαγγέλη Μειμαράκη, να αναδεικνύουν ως βασικό τους πλεονέκτημα την δυνατότητα που έχουν να νικήσουν τον Αλέξη Τσίπρα στις επερχόμενες εκλογές, όποτε και εάν αυτές γίνουν, ειδικά στην περίπτωση πρόωρων εκλογών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΝΑΚΕΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ October 24, 2015 / απο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Δυστυχώς η φωνή του Βαρνάβα δεν ακούγεται στα κέντρα αποφάσεων του Δήμου. Ούτε το δημοψήφισμα του 2014 για την μείωση των διοδίων δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν και να φέρουν σε πέρας, προς όφελος των κατοίκων. Τα προβλήματα δεν είναι άλυτα. Απαιτούν όμως συνεργασία, ενδιαφέρον, φροντίδα, προγραμματισμό, αποφάσεις. Αλλά κυριότερο όλων ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ των δικαιωμάτων του Βαρνάβα με ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ