ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΦΙΛΗΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΚΙ ΟΜΩΣ…

ΑΡΘΡΑ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ October 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μπορεί ο υπουργός παιδείας κ. Φίλης να επαίρεται ότι για πρώτη φορά φέτος η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε χωρίς προβλήματα, ωστόσο η πραγματικότητα τον διαψεύδει πανηγυρικά, στο 4ο δημοτικό σχολείο Μαρκοπούλου, όπου η εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές και γονείς είναι στα κάγκελα εξ’ αιτίας της απόσπασης τη δασκάλας της ΣΤ΄ τάξης για να καλύψει κενό σε σχολείο του Γέρακα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΔΑΣΚΑΛΑ, 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ October 13, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Απίστευτη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη εκπαιδευτική κοινότητα του 4ου δημοτικού σχολείου Μαρκοπούλου Μεσογαίας η μετακίνηση της δασκάλας της ΣΤ΄ τάξης σε άλλο σχολείο, με αποτέλεσμα τα μαθήματα της τάξης που αφήνει να γίνονται όχι από ένα δάσκαλο, αλλά από δύο η τρεις ανάλογα με τις ώρες που έχουν κενό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΑΡΘΡΑ / ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ October 12, 2016 / απο ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΝΤ (author)

Η σημερινή κυβέρνηση δείχνει αφοπλισμένη από την ίδια της την πολιτική, από τις φρούδες ελπίδες που απλόχερα χάρισε στους ψηφοφόρους της, από το γεγονός ότι επέλεξε να ασκήσει πολιτικές που καταδίκαζε στο παρελθόν. Μία γάτα που μέσα σε παραλήρημα κυνηγάει την ουρά της μέχρι να πέσει κάτω μισοπεθαμένη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΡΙΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ October 12, 2016 / απο ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΙΑ (author)

Η Κοινωνική Οικονομία είναι ο διακριτός χώρος της οικονομίας ανάμεσα στον ιδιωτικό - κερδοσκοπικό/ κεφαλαιουχικό τομέα και το δημόσιο τομέα, όπου διεξάγονται οικονομικές δραστηριότητες με κυρίαρχο σκοπό την εξυπηρέτηση κοινωνικών σκοπών και στόχων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΘΗΚΗ & ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ

ΑΡΘΡΑ / ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΣΕΠ October 11, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Αφουγκραζόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα κωφά ή βαρήκοα άτομα, δυσκολίες που εντοπίζονται στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες, τα δικαστήρια, τις τράπεζες, όπου δεν μπορούν να συνεννοηθούν, καθώς δεν υπάρχουν διερμηνείς, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σχετικά με την προσθήκη και την μοριοδότηση της γνώσης της νοηματικής στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ October 10, 2016 / απο ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (author), ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (author)

Ο βαθμός πολιτισμού μιας χώρας είναι άμεση συνέπεια των προτεραιοτήτων της. Είμαστε απολίτιστοι διότι δεν βάζουμε ως προτεραιότητα ό,τι συνιστά οργάνωση, ευρυθμία. Προηγούνται η με κάθε κόστος παραμονή στην εξουσία, η «ασφάλεια» του τέλματος, τα ίδια συμφέροντα, η «ξεπέτα» για τη μείωση του πολιτικού κόστους – καμία κίνηση για ξεκαθάρισμα ανοιχτών ντροπιαστικών λογαριασμών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

14 ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΓΟΝΕΙΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ October 10, 2016 / απο ΔΡ ΛΙΖΑ ΒΑΡΒΟΓΛΗ (author), greekpsychology (author)

Οι καταπληκτικοί γονείς κάνουν καταπληκτικά πράγματα! Και δεν εννοώ περίπλοκα, δύσκολα, ή κάτι τέτοιο, αλλά εννοώ πράγματα που είναι καταπληκτικά επειδή έχουν καταπληκτική επίδραση στα παιδιά τους!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ

ΑΡΘΡΑ / ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ October 08, 2016 / απο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (author)

Ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ έχει την τιμή και τη χαρά, ν’ αποτελεί έναν από τους δεκάδες κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς που υποστηρίζονται από την οικογένεια του εφοπλιστή κου Αθανάσιου Μαρτίνου, ο οποίος συγκαταλέγεται στους μεγάλους χορηγούς του συλλόγου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

10 ΩΡΕΣ 17 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ