ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΟΜΟΓΛΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΒΑΪΟΣ ΘΑΝΑΣΙΑΣ September 29, 2016 / απο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΜΟΓΛΟΥ (author), ΒΑΪΟΣ ΘΑΝΑΣΙΑΣ (author)

Πριν από λίγο έλαβα την ακόλουθη απάντηση, γράφει ο Αλέξανδρος Σόμογλου, από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βάιο Θανασιά στο αίτημα που κατέθεσα το πρωί για εξασφάλιση των κατάλληλων τεχνικών προϋποθέσεων, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν οι δημότες του Μαραθώνα τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Σας παραθέτω αυτούσια την επιστολή του για να την κρίνετε μόνοι σας. Και να καταλάβετε ακριβώς με ποιες μεθόδους και ποιες πρακτικές διοικείται αυτή τη στιγμή ο Δήμος Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΖΗΤΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΜΟΓΛΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΜΟΓΛΟΥ, ΒΑΪΟΣ ΘΑΝΑΣΙΑΣ September 29, 2016 / απο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΜΟΓΛΟΥ (author)

Την απ' ευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα μέσω διαδικτυακής σύνδεσης είτε της ιστοσελίδας του δήμου, είτε τοπικών ΜΜΕ, ζητά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, δημοσιογράφος κ. Αλέξανδρος Σόμογλου, ώστε να πληροφορούνται οι πολίτες του ενιαίου δήμου τι ακριβώς συμβαίνει στις συνεδριάσεις για να διαμορφώσουν προσωπική, ανεπηρέαστη άποψη τόσο για το δήμαρχο, όσο και καθένα ξεχωριστά δημοτικό σύμβουλο. Προς τούτο έστειλε σχετικό αίτημα στο πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Βάιο Θανασιά όπως αναλυτικά ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ: ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΑΡΘΡΑ / ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ, ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ September 28, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο πιο γενναίος άνθρωπος που συνάντησα στη ζωή μου είναι ο Δημήτρης Μαγγίνας, πρόεδρος των μεταμοσχευμένων καρδιάς-πνεύμονα ‘‘ΣυνεχίΖΩ’’. Ένας άνθρωπος που μ’ έκανε ν’ αναθεωρήσω και να δω με άλλο βλέμμα αρκετές μεμψιμοιρίες μας για τις όποιες δυσκολίες της καθημερινότητας σε σχέση με οικονομικά, μικροπροβλήματα υγείας, μικροαναπηρίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ

ΑΡΘΡΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ September 24, 2016 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ (author)

Irrelevant. Η αγγλική γλώσσα διαθέτει αυτή την ωραιότατη λέξη όταν θέλει να αποδώσει κάτι που δεν είναι απλά άσχετο με το θέμα, αλλά και ασύνδετο, που δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με το περιβάλλον του. Μια τέτοια λέξη θα μπορούσε να περιγράψει αριστοτεχνικά την περίπτωση του Νίκου Φίλη, ο οποίος με αφορμή την αναδιάρθρωση του μαθήματος των Θρησκευτικών διερωτήθηκε πού ήταν η Εκκλησία στις δύσκολες στιγμές της πρόσφατης ιστορίας μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΡΙΣΗ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΡΙΣΗ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ September 24, 2016 / απο ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΙΑ (author)

Είναι πλέον όχι μόνον ορατό αλλά και τεκμηριωμένο ότι σε όλη την Ευρώπη η οικονομική ύφεση ανοίγει δυσανάλογα το χάσμα της ανισότητας σε βάρος των γυναικών. Ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες, όπως και τα πιο ευάλωτα τμήματα της κοινωνίας, υποφέρουν περισσότερο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η μία από τις δύο αθλητικές εγκαταστάσεις που εγκαινιάστηκαν στη Ραφήνα. (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ September 23, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τα χθεσινά εγκαίνια των δίδυμων αθλητικών εγκαταστάσεων στη Ραφήνα φαίνεται ότι αφύπνισαν συνειδήσεις σε γειτονικούς δήμους, που είδαν να γίνονται σημαντικά βήματα προόδου στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου έστω και με τη χορηγία ιδιωτικής πρωτοβουλίας, πάντα όμως με τη συνεχή προσπάθεια της δημοτικής αρχής προς τούτο. Οι δημοτικοί σύμβουλοι Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής και Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός εκφράζουν τις απόψεις τους μέσω δελτίου τύπου και δηλώσεων, όπως θα διαβάσετε πιο κάτω.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ September 22, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, συμμετείχα στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων, σε κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων & της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, μαζί με άλλους Δημάρχους των Μεσογείων και συγκεκριμένα με τον Δ. Κιούση, Κρωπίας – Δ. Μάρκου, Σπάτων Αρτέμιδος - Σ. Στάμου, Παιανίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΑΡΘΡΑ / ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ, ΝΟΜΟΣ September 22, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στο Σχέδιο Νόμου «Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Γεωργίας και Εγγείων Βελτιώσεων της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου για συνεργασία στον τομέα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας» παρατείνετε η σχετική προθεσμία έκδοσης άδειας εγκατάστασης όλων των κατηγοριών των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

10 ΩΡΕΣ 13 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

23 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ