ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΑΡΓΗΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ!

ΑΡΘΡΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΑΠΟΦΑΣΗ November 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα όνειρα θερινής νυκτός, στα οποία πολλοί επενδύουν για την κατάκτηση θώκου εξουσίας, χαϊδεύοντας αυτιά προθύμων πολιτών, καταλήγουν σε εφιάλτες όσων με τον τρόπο αυτό υφάρπασαν τη ψήφο. Τρανή απόδειξη ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, ο οποίος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα από κακές συμβουλές, ότι δήθεν μπορούσε να αποτρέψει τη κατασκευή – λειτουργία ΚΕΛ στην περιοχή του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΕΝΗΘΗΤΟ ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΤΑΟΥ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ … ΥΓΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, 1Η ΥΠΕ November 13, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εκεί που κάποτε επικρατούσε σκοτάδι μόλις ο ήλιος εγκατέλειπε το θρόνο του στο στερέωμα, εκεί όπου βασίλευε πυκνό σκοτάδι μόλις η νύχτα κάλυπτε με το μανδύα της τα πάντα, σήμερα με την απεριόριστη ευεργεσία του ζεύγους Μαρίνας και Αθανασίου Μαρτίνου, γεννήθηκε φως, ζωή και νεανική ζωντάνια..... Σήμερα μετά την 24ωρη λειτουργία του Κ.Υ. απ’ τη 1η Ιουνίου και τη παράδοση τέλος Αυγούστου του κλειστού γυμναστηρίου ......

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ;

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΟΦΟΣ, ΚΡΑΥΓΗ, ΟΡΓΗ November 12, 2016 / απο MAHATMA GANDHI (author)

Μια μέρα, ένας σοφός ρώτησε τους μαθητές του: «Γιατί οι άνθρωποι ουρλιάζουν όταν εξοργίζονται;». «Επειδή χάνουν την ψυχραιμία τους» απάντησε κάποιος. «Μα γιατί πρέπει να ξεφωνίζουν αφού ο άλλος βρίσκεται δίπλα τους;» επέμεινε ο σοφός. «Γιατί θέλουν να τους ακούσει» είπε ένας άλλος μαθητής.....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΔΗΛΩΣΗ, ΕΥΡΩΠΗ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ November 11, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

''Πολλά συγχαρητήρια στην πόλη της Ελευσίνας για την ανάληψή της, ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021! Τιμή της Περιφέρειας Αττικής (πρώην Υπόλοιπο) που η επόμενη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή μας!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2021» ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΖΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ November 11, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου την τοπική κοινωνία και τις παραγωγικές δυνάμεις της Ελευσίνας που συστρατεύτηκαν στο όραμα της Δημοτικής Αρχής που διεκδίκησαν και πέτυχαν για την πόλη της Ελευσίνας το να οριστεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΑΣΗ ΟΝΝΕΔ «ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ;» ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΕΛΗ

ΑΡΘΡΑ / ΟΝΝΕΔ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΜΕΛΗ, ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ, ΤΟΜΕΙΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ November 09, 2016 / απο ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΝΝΕΔ (author)

Δράση ΟΝΝΕΔ «ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ;» Aνοιχτή πρόσκληση σε μέλη για στελέχωση των τομέων και των γραμματειών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ November 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (author)

H πλειοψηφία των πολιτών αντιµετωπίζει σοβαρές οικονοµικές δυσκολίες. Αυτό έχει ως επακόλουθο να αυξάνονται τα ποσοστά των φοιτητών που αδυνατούν να παρευρίσκονται στις παραδόσεις των µαθηµάτων τους ή και χειρότερα να αδυνατούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, ιδιαιτέρως οι φοιτητές των Πανεπιστηµιακών και Τεχνολογικών Ιδρυµάτων της επαρχίας, αλλά και οι φοιτητές που σπουδάζουν σε διαφορετική πόλη του τόπου καταγωγής τους, λόγω του υψηλού κόστους διαβίωσης σε συνάρτηση µε τα χαμηλά οικογενειακά εισοδήµατα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΩ

ΑΡΘΡΑ / ΜΗΝΥΜΑ, ΓΙΟΡΤΗ, ΦΙΛΟΙ November 08, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Δεν έχω λέξεις να ζωγραφίσω στο χαρτί (ή πιο πεζά να χτυπήσω στο laptop) για να περιγράψω πως με κάνατε να νιώσω σήμερα στην ονομαστική μου εορτή. Κάθε χρονιά δεχόμουν πολλές ευχές, φέτος όμως ήταν απείρως περισσότερες καθώς με κατακλύσαν ευχές στο FB και το messenger των διαδικτυακών φίλων, πολλοί εκ των οποίων είναι πρόσφατοι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email