ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ, ΜΗΝΥΜΑ October 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης σε μήνυμά του, αναφέρει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ & ΤΗ ΚΑΤΟΧΗ

ΑΡΘΡΑ / ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΤΟΧΗ, ΠΟΛΕΜΟΣ October 26, 2016 / απο ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΙΑ (author)

Όταν αναφερόμαστε στο έπος του ´40, στην γερμανική κατοχή και γενικά στη συμμετοχή της χώρας στο Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ως αρχή τον τορπιλισμό της «Έλλης» στο λιμάνι της Τήνου, όπου και βρισκόταν για να τιμήσει την Κοίμηση της Θεοτόκου, στις 15 Αυγούστου του 1940. Είχε ήδη θιγεί η εθνική και θρησκευτική αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, λοιπόν, έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο και σε αυτόν τον εθνικό αγώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΠΕΘΑΝΕ! ΖΗΤΩ Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΑΤΡΟΥ October 26, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κάποτε τους δημοσιογράφους κυνηγούσε ο δαίμων του τυπογραφείου, σήμερα μας κυνηγά ο δαίμων του ίντερνετ. Κι είναι φυσικό να μας ‘’κτυπά’’ όταν παρακολουθούμε συνεδριάσεις μέσω ίντερνετ. Ο δαίμων του ίντερνετ κτύπησε λοιπόν και στα δικά μας αυτιά όταν παρακολουθώντας τη τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής μέσω διαδικτυακής σύνδεσης που παρουσίασε μάλιστα και πολλά προβλήματα, μια φωνή μας φάνηκε ότι ανήκει στο δημοτικό σύμβουλο Σωτήρη Ιατρού που υποστήριξε ότι τα προβλήματα του Ν.Π. ξεκινούν απ’ το παρελθόν και άναψε ο σχετικός καυγάς, αν και ήταν απών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ: H Ν. Δ. ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΑΡΘΡΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ October 24, 2016 / απο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΟΣ (author), ysterografa.gr (author)

Ο 39χρονος οικονομολόγος ανέλαβε την θέση της γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, μέσω της οποίας θα επιχειρηθεί να βρίσκεται σε διαρκή επαφή η ηγεσία με τη βάση του κόμματος και το αντίστροφο, ώστε να γίνει πράξη το “άνοιγμα στην κοινωνία”, για το οποίο ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και οι επιτελείς του κάνουν διαρκώς λόγο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ!

ΑΡΘΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ October 20, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Η κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού για το 2017 επιβεβαιώνει τις προβλέψεις μας για περαιτέρω μείωση του εισοδήματος των συνταξιούχων και των εργαζομένων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Προβλέπουν, λοιπόν, οι «τεχνοκράτες» της κυβέρνησης 2,5 δις επιβαρύνσεων για τις τσέπες των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων. Είναι 1,5 δις. περικοπές κοινωνικών δαπανών και 1 δις. επιβαρύνσεις λόγω νέων αυξήσεων των ασφαλιστικών εισφορών. Αυτές οι επιβαρύνσεις είναι πέρα των 2,5 δις φόρων που θα επιβαρύνουν περαιτέρω την ελληνική κοινωνία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ: ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ October 19, 2016 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (author)

Θυμάμαι πως με το που τον είδα είχα προδιαγράψει πως θα διαφωνήσω μαζί του. Από εκείνη την εκδήλωση για το Σκοπιανό, στα Public στο Σύνταγμα, στην οποία βρέθηκα εντελώς τυχαία, και μέχρι σήμερα, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Γιώργος Κοκκόλης, είναι ένας από τους καλύτερούς μου φίλους. Για την ιστορία, δεν διαφώνησα με αυτά που είπε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΔΡΑΣΗ - ΔΙΑΒΑΣΜΑ»: Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ October 19, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (author)

Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται από πολιτική αμφισβήτηση και απαξίωση των πολιτικών θεσμών. Όσο περισσότερο το κυβερνητικό σχήμα, που έθρεψε αφειδώς µε υποσχέσεις τον ελληνικό λαό, καταρρέει, τόσο πιο επιτακτική κρίνεται η ύπαρξη της πολιτικής αλλαγής, η οποία θα συνεπάγεται τη στροφή της ελληνικής κοινωνίας στην πολιτικοποίηση, και θα επαναφέρει ξανά την προοπτική σταθερότητας για τη χώρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΤΙΝΑ (ΜΠΕΚΑ)

ΑΡΘΡΑ / ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ, ΚΑΤΙΝΑ ΜΠΕΚΑ October 19, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Χθες άφησε τη τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα η καλή φίλη και γειτόνισσα Κατίνα Μπέκα. Έφυγε γαλήνια στην αγκαλιά των παιδιών της και των εγγονών της, που στάθηκαν πάντα δίπλα της στο Γολγοθά που ανέβηκε επί μήνες, κτυπημένη απ’ την επάρατο νόσο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 11 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ