ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΑ

ΑΡΘΡΑ / ΑΡΘΡΟ, ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ October 16, 2016 / απο ΓΙΩΤΑ ΜΑΡΚΟΥ (author)

Παρακολουθώ τη φίλη μου τη Γιώτα, γνώριμη από την εποχή που ήταν υπεύθυνη των πολιτιστικών δήμου της αν. Αττικής, το τελευταίο διάστημα στο FB όπου όντας πολυγραφότατη ανακάλυψα τη λογοτεχνική της πλευρά. Σήμερα, απ’ τα πολλά δημοσιεύματά της ξεχώρισα ένα, «τα κατ’ οίκον μαθήματα», όπου δίνει μια άλλη διάσταση στην ελληνική ΑλφαΒητα. Απολαύστε την…

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΙΛΗΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΚΙ ΟΜΩΣ…

ΑΡΘΡΑ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ October 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μπορεί ο υπουργός παιδείας κ. Φίλης να επαίρεται ότι για πρώτη φορά φέτος η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε χωρίς προβλήματα, ωστόσο η πραγματικότητα τον διαψεύδει πανηγυρικά, στο 4ο δημοτικό σχολείο Μαρκοπούλου, όπου η εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές και γονείς είναι στα κάγκελα εξ’ αιτίας της απόσπασης τη δασκάλας της ΣΤ΄ τάξης για να καλύψει κενό σε σχολείο του Γέρακα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΔΑΣΚΑΛΑ, 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ October 13, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Απίστευτη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη εκπαιδευτική κοινότητα του 4ου δημοτικού σχολείου Μαρκοπούλου Μεσογαίας η μετακίνηση της δασκάλας της ΣΤ΄ τάξης σε άλλο σχολείο, με αποτέλεσμα τα μαθήματα της τάξης που αφήνει να γίνονται όχι από ένα δάσκαλο, αλλά από δύο η τρεις ανάλογα με τις ώρες που έχουν κενό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΑΡΘΡΑ / ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ October 12, 2016 / απο ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΝΤ (author)

Η σημερινή κυβέρνηση δείχνει αφοπλισμένη από την ίδια της την πολιτική, από τις φρούδες ελπίδες που απλόχερα χάρισε στους ψηφοφόρους της, από το γεγονός ότι επέλεξε να ασκήσει πολιτικές που καταδίκαζε στο παρελθόν. Μία γάτα που μέσα σε παραλήρημα κυνηγάει την ουρά της μέχρι να πέσει κάτω μισοπεθαμένη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΡΙΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ October 12, 2016 / απο ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΙΑ (author)

Η Κοινωνική Οικονομία είναι ο διακριτός χώρος της οικονομίας ανάμεσα στον ιδιωτικό - κερδοσκοπικό/ κεφαλαιουχικό τομέα και το δημόσιο τομέα, όπου διεξάγονται οικονομικές δραστηριότητες με κυρίαρχο σκοπό την εξυπηρέτηση κοινωνικών σκοπών και στόχων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΘΗΚΗ & ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ

ΑΡΘΡΑ / ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΣΕΠ October 11, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Αφουγκραζόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα κωφά ή βαρήκοα άτομα, δυσκολίες που εντοπίζονται στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες, τα δικαστήρια, τις τράπεζες, όπου δεν μπορούν να συνεννοηθούν, καθώς δεν υπάρχουν διερμηνείς, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σχετικά με την προσθήκη και την μοριοδότηση της γνώσης της νοηματικής στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ October 10, 2016 / απο ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (author), ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (author)

Ο βαθμός πολιτισμού μιας χώρας είναι άμεση συνέπεια των προτεραιοτήτων της. Είμαστε απολίτιστοι διότι δεν βάζουμε ως προτεραιότητα ό,τι συνιστά οργάνωση, ευρυθμία. Προηγούνται η με κάθε κόστος παραμονή στην εξουσία, η «ασφάλεια» του τέλματος, τα ίδια συμφέροντα, η «ξεπέτα» για τη μείωση του πολιτικού κόστους – καμία κίνηση για ξεκαθάρισμα ανοιχτών ντροπιαστικών λογαριασμών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 14 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ