ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

Η μία από τις δύο αθλητικές εγκαταστάσεις που εγκαινιάστηκαν στη Ραφήνα. (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ September 23, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τα χθεσινά εγκαίνια των δίδυμων αθλητικών εγκαταστάσεων στη Ραφήνα φαίνεται ότι αφύπνισαν συνειδήσεις σε γειτονικούς δήμους, που είδαν να γίνονται σημαντικά βήματα προόδου στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου έστω και με τη χορηγία ιδιωτικής πρωτοβουλίας, πάντα όμως με τη συνεχή προσπάθεια της δημοτικής αρχής προς τούτο. Οι δημοτικοί σύμβουλοι Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής και Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός εκφράζουν τις απόψεις τους μέσω δελτίου τύπου και δηλώσεων, όπως θα διαβάσετε πιο κάτω.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ September 22, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, συμμετείχα στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων, σε κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων & της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, μαζί με άλλους Δημάρχους των Μεσογείων και συγκεκριμένα με τον Δ. Κιούση, Κρωπίας – Δ. Μάρκου, Σπάτων Αρτέμιδος - Σ. Στάμου, Παιανίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΑΡΘΡΑ / ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ, ΝΟΜΟΣ September 22, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στο Σχέδιο Νόμου «Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Γεωργίας και Εγγείων Βελτιώσεων της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου για συνεργασία στον τομέα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας» παρατείνετε η σχετική προθεσμία έκδοσης άδειας εγκατάστασης όλων των κατηγοριών των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ;

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΗΛΑ-ΤΣΕΒΑ September 21, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Επειδή πολλές φορές βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την επίθεση συμπολιτών μας ότι με αναρτήσεις που ¨χαϊδεύουν¨ τη δημοτική αρχή εθελοτυφλούμε σε θέματα καθαριότητας που ταλαιπωρούν τους κατοίκους, απευθυνθήκαμε στην αντιδήμαρχο κ. Τσεβά όπου ανακαλύψαμε, όπως και σεις θα διαβάσετε στην απάντησή της, ότι …

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ…» ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΙΑ September 20, 2016 / απο ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΙΑ (author)

Για εσένα, για εμένα, για όλους μας που η ζωή μας και η καθημερινότητα μας έχει εγκλωβιστεί στα μνημόνια, στους φόρους, στα χρέη, στις αξιολογήσεις υπάρχει μια άλλη πτυχή της καθημερινότητας μας που δυστυχώς περνά σε δεύτερη μοίρα. Και αυτή δεν είναι κάποια άλλη παρά η ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Μια Δημοκρατίας που έχει αρχίσει, θα τολμήσω να πω, να κινδυνεύει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΘΡΗΝΟΣ – ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ

ΑΡΘΡΑ / ΧΟΡΟΣ, ΑΡΧΕΤΥΠΟ, ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ, ΜΑΓΚΑΣ September 19, 2016 / απο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Το ζεϊμπέκικο δύσκολα χορεύεται. Δεν έχει βήματα· είναι ιερατικός χορός με εσωτερική ένταση και νόημα που ο χορευτής οφείλει να το γνωρίζει και να το σέβεται. Είναι η σωματική έκφραση της ήττας. Η απελπισία της ζωής. Το ανεκπλήρωτο όνειρο. Είναι το «δεν τα βγάζω πέρα». Το κακό που βλέπεις να έρχεται. Το παράπονο των ψυχών που δεν προσαρμόστηκαν στην τάξη των άλλων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«3 + 1 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ» ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΟΤΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ September 18, 2016 / απο ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ (author)

«Η τοπική δημοκρατία, υποστηρίζει η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου, μπορεί να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης και μέσο αντιμετώπισης των φαινομένων κοινωνικού αποκλεισμού, αύξησης των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων, ρατσισμού, ξενοφοβίας. Για να επιτελέσει όμως αυτή την αποστολή, στη χώρα μας, πρέπει άμεσα να προχωρήσει η ανασυγκρότησή της».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ September 15, 2016 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ (author)

Προφανώς στο Υπουργείο Παιδείας έχουν μπλέξει τους ρόλους τους… Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι ο νομικός σύμβουλος της Αναπληρώτριας Υπουργού κας. Αναγνωστοπούλου συγχρόνως είναι νομικός σύμβουλος του Πανεπιστημίου Κρήτης και προσφάτως, και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.)με απευθείας ανάθεση. Σίγουρα τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email