ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ Γ. ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ»

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΗ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ August 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας προκειμένου οι προμηθευτές της εταιρείας «Μαρινόπουλος», να μην συμπεριλάβουν στις φορολογικές τους δηλώσεις και να μην φορολογηθούν για τα μη εξοφληθέντα τιμολόγια που έχουν εκδώσει προς τη συγκεκριμένη εταιρεία, ζήτησε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεώργιος Βλάχος, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει για το συγκεκριμένο ζήτημα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

WIKILEAKS: Η ΕΥΠ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΘΡΟ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ July 31, 2016 / απο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ (author), vimaonline.gr (author)

Οι Τζιχαντιστές από την άλλη πλευρά, θεωρούν πως ένας χερσαίος πόλεμος με την Αμερική και τη Δύση γενικότερα, θα συσπειρώσει όλο τον μουσουλμανικό κόσμο μαζί τους, θα διαμορφωθεί έτσι σκηνικό παγκόσμιας σύγκρουσης και θα επιβεβαιωθούν οι θρησκευτικές τους γραφές τις οποίες ακολουθούν με ευλάβεια. Οι Τζιχαντιστές φέρεται να ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη στην πόλη Dabiq, στην οποία σύμφωνα με τις γραφές θα συγκρουστούν τα ισλαμικά στρατεύματα με τα στρατεύματα της Δύσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: Η ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ

ΑΡΘΡΑ / ΑΠΟΨΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ July 29, 2016 / απο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (author)

Πόσο χρόνο και με πόση σοβαρότητα ασχολήθηκε ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ με την Συνταγματική αναθεώρηση; Την απάντηση δίνει το ίδιο το περιεχόμενο των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Θα αναλύσω μόνο δύο που αρκούν για να καταλάβει κανείς πως «σκέπτονται» και πως κυβερνούν αυτοί οι άνθρωποι. Με βάση την πρόταση Τσίπρα λοιπόν το Σύνταγμα πρέπει να προβλέπει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ;

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ July 28, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσε ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Βασίλης οικονόμου με θέμα «Πότε επιτέλους θα ξεκινήσει η κυνηγετική περίοδος;» όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΡΔΟΣ 1,5 ΔΙΣ ΑΠ’ ΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ / ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΕΡΔΟΣ July 25, 2016 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (author)

Στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», έντυπο παραδοσιακά φίλια προσκείμενο στη Νέα Δημοκρατία, διαβάσαμε μόνο τις ημέρες που πέρασαν τον επίσημο απολογισμό έργου των 15 μηνών λειτουργίας της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς. Μια Γραμματεία την οποία δημιούργησε η κυβέρνηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΡΙΖΑ για να φέρει σε πέρας τη σημαντικότερη παράμετρο του κυβερνητικού σχεδιασμού, την πάταξη της διαφθοράς και την είσπραξη από αυτήν των μέγιστων δυνατών χρηματικών οφελών!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΧΑΜΟ ΓΗΡΑΙΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΡΘΡΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ July 25, 2016 / απο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Είναι πολύ κρίμα να χάνεται ένας άνθρωπος… Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του ηλικιωμένου συμπολίτη μας, από το κεντρικό Πικέρμι, που απεβίωσε προχθές μετά από την άνανδρη επίθεση ληστών στην οικεία του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΘΡΑ / ΜΗΝΥΜΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ July 23, 2016 / απο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (author)

«Το πέρασμα από την καταρρέουσα στρατιωτική δικτατορία σε μια Δημοκρατία - πρότυπο για την εποχή της, ήταν ένας πραγματικός άθλος. Χρειάστηκαν η πολιτική γενναιότητα, η αξιοπιστία και η σοβαρότητα ενός ηγέτη, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, και ταυτόχρονα η πολιτική ωριμότητα ενός λαού για να επιτευχθεί ομαλά αυτή η μετάβαση. Τα ίδια αυτά χαρακτηριστικά έχει ανάγκη και τώρα η Δημοκρατία μας: σοβαρότητα, αξιοπιστία, αλήθεια. Μια ηγεσία που κινείται πέρα και πάνω από μικροκομματικές λογικές. Μακριά από καιροσκοπισμούς και λαϊκισμό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Μακρής μπροστά στην έκθεση φωτογραφιών του παλιού σανατορίου της Νταού, σε εικόνα αρχείου απ' τη διημερίδα του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου  (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΑΠ’ ΤΗ 1η ΥΠΕ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΣΤΟ Κ.Υ. Ρ-Π;

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΙΤΗΜΑ, ΜΟΥΣΕΙΟ July 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Παρά τις έγγραφες διαβεβαιώσεις της 1ης ΥΠΕ για την παραχώρηση χώρου στις πολλές ανενεργές κτιριακές εγκαταστάσεις του πρώην νοσοκομείου ΠΝΑ στη Νταού Πεντέλης, πλησίον του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, στο δήμο Ρ-Π για τη δημιουργία Μουσείων, μέχρι σήμερα δεν έχει οριστεί ποιος θα είναι ο χώρος αυτός ώστε να ξεκινήσει η ανακαίνισή του προς ολοκλήρωση του στόχου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

10 ΩΡΕΣ 11 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

23 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ