ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

Ο Γ. Χριστόπουλος στο μέσο των καθήμενων Βουδούρη (αριστερά), Μισοκοίλη (δεξιά) με τον Γιώργο Γιάννακα όρθιο σε εικόνα αρχείου απ' τη τελετή ανακήρυξης επιτίμου δημότη του Μητροπολίτη Προύσης κ. Ελπιδοφόρου στη Ραφήνα  (ΦΩΤΟ: Α. ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΥΧΟΜΑΙ Ο Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΜΠΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ Τ. Α.

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΜΗΝΥΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ September 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο επικεφαλής της παράταξης "Δημοτική Αλλαγή Ραφήνας-Πικερμίου" κ. Γιώργος Χριστόπουλος που βρίσκεται σε περιοδεία ως υπ. βουλευτής Κυκλάδων, υποδέχεται τον δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Γιώργο Γιάννακα με το εξής μήνυμα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΑ ΟΜΗΡΟΙ ΤΗΣ ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΜΕΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ September 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ερώτηση βουλευτών της Ν. Δημοκρατίας για άθλιες συνθήκες διαβίωσης παιδιών ΑμεΑ στο Σκαραμαγκά

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.. EΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΚΟΝΗ

ΑΡΘΡΑ September 12, 2016 / απο kirkinews.gr (author), dinfo.gr (author)

Ήταν μεσημέρι της 14ης Οκτωβρίου του 1862 όταν οι Αθηναίοι πανηγύριζαν την έξωση του βασιλιά στην τότε πλατεία Όθωνος που μετονομάστηκε σε πλατεία Ομονοίας. Από τότε και μέσα στα 150 χρόνια που ακολούθησαν η πλατεία που αποτέλεσε άλλοτε το κοσμοπολίτικο και συνάμα λαϊκό σημείο συνάντησης των Αθηναίων πέρασε από διάφορες εποχές ανακατασκευές και χρώματα για να καταλήξει στη σημερινή γκρίζα εικόνα της…

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ…ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ 2009

ΑΡΘΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΛΙΑΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ September 11, 2016 / απο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΛΙΑΣ (author)

Κρίνω ότι απουσιάζει η διάσταση της Εξάρτησης Διαδρομής. Με άλλα λόγια, δεν λαμβάνονται υπόψιν τα δεδομένα και οι μεταβλητές που διαμόρφωσαν την ελληνική οικονομία από το 1980 μέχρι και το 2010. Και είναι αυτή η 30ετής πορεία της ελληνικής οικονομίας που διαμόρφωσε της συνθήκες και, τελικά, εκείνο το πλαίσιο στο οποίο εξελίχθηκε η κρίση δανεισμού του 2010.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΑΡΘΡΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΜΠΑΣΚΕΤ September 10, 2016 / απο ΜΕΣΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Τα τελευταία 2 χρόνια με το πλάνο του coach Δημήτρη Παγίδα και της διοίκησης έχει χτισθεί ένας πολύ δυνατός κορμός σε όλα τα τμήματα μπάσκετ του συλλόγου. Αυτόν τον κορμό θέλουμε να στηρίξουμε φέτος κάνοντας την υπέρβαση για την αντρική ομάδα φέρνοντας στον Μαραθώνα 2 αθλητές από Β και Γ εθνική τον Παναγιώτη Ντάση και τον Μιχάλη Δαγκλή!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΓΥΝΑΙΚΑ September 09, 2016 / απο ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΙΑ (author)

Στο επίκεντρο της πάντα επίκαιρης συζήτησης για το ασφαλιστικό ζήτημα τα τελευταία χρόνια, τόσο στην χώρα μας όσο και ευρύτερα στην Ευρώπη, βρίσκεται το δημογραφικό πρόβλημα. Με τεχνικούς όρους, το πρόβλημα είναι η αύξηση του λεγόμενου εξαρτώμενου (ή εργασιακά ανενεργού) πληθυσμού. Με απλά λόγια, τα όρια του προσδόκιμου βίου έχουν αυξηθεί σημαντικά, ενώ τα ποσοστά γεννητικότητας μειώνονται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΒΟΥΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ September 09, 2016 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ (author)

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές το Ποτάμι ζήτησε από τον Υπουργό Παιδείας κ. Φίλη να απαντήσει και να δημοσιοποιήσει πόσοι εκπαιδευτικοί είναι αποσπασμένοι στα κόμματα και στους βουλευτές τους, όπως εγκαίρως έπραξε το ίδιο απαντώντας σε σχετική επιστολή του Υπουργείου Παιδείας τον περασμένο Ιούλιο. Ωστόσο μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος…

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ Ή ΜΥΘΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΘΡΟ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ September 06, 2016 / απο ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΙΑ (author)

Η κοινωνία στα όρια της. Η χώρα καταρρέει. Η Ευρώπη έτοιμη να εκραγεί. Το μεταπολεμικό σύστημα ειρηνικής συνεργασίας μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών αποδεικνύεται ελαττωματικό. Ξανά η ευρωπαϊκή ισορροπία δυνάμεων διαταράσσεται. Ξανά ο ισχυρότερος καθορίζει τον νόμο. Το 2016 είναι μια χρονιά ιστορική, μια χρονιά κατάρρευσης 3 βασικών ονείρων ή κατά άλλους, μύθων της Ευρώπης :

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email