ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ;

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ May 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για το ζήτημα που αφορά στη σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλων της πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Αθήνα από τον πρώην πρέσβη, κ. Φρανκλίν Ραμόν Γκονσάλες και την προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης από τον κ. Τσίπρα, κατέθεσαν σήμερα οι γυναίκες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κυρίες Μαρία Αντωνίου, Φωτεινή Αραμπατζή, Άννα-Μισέλ Aσημακοπούλου, Σοφία Βούλτεψη, Άννα Καραμανλή, Νίκη Κεραμέως, Γεωργία Μαρτίνου, Ντόρα Μπακογιάννη, Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου και Ελένη Ράπτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ / ΜΗΝΥΜΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ May 16, 2016 / απο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Ο δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος ως καθηγητής προτρέπει τους μαθητές που αυτή τη στιγμή δίνουν τη μάχη τω ν πανελλαδικών εξετάσεων πάνω απ’ όλα να μην αγχώνονται. Όπως αναλυτικά πιο κάτω λέει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΗΝΥΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ May 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Μια ακόμα χρονιά οι τελειόφοιτοι μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να εισαχθούν στις σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΥΠΕΡ & ΤΑ ΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ’ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ EUROGROUP

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, EUROGROUP May 15, 2016 / απο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΛΙΑΣ (author)

Το τελευταίο Eurogroup έβαλε τα θεμέλια για την διευθέτηση(;) του χρέους της Ελλάδας. Για άλλη μια φορά και σε ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα και αυτή η κυβέρνηση με τυμπανοκρουσίες ανακοίνωσε την «έξοδο από το Μνημόνιο», την «έναρξη μια νέας εποχής» και την «απαρχή της νέας περιόδου ανάπτυξης» της χώρας. Την ίδια στιγμή όμως, η ζοφερή πραγματικότητα και οι επιπτώσεις των μέτρων που λαμβάνονται , στην πραγματική οικονομία, μάλλον αναδεικνύουν τη διαφορά ανάμεσα στη ρητορεία και την επικοινωνιακή σκοπιμότητα, αποτέλεσμα πρόσκαιρων αναγκών, από την εφαρμοσμένη οικονομική πολιτική και τη καθημερινότητα του πολίτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΗΡΑ: ΘΕΣΤΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΟ ΠΕΔΥ/Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΦΗΜΕΡΙΑ, ΑΙΤΗΜΑ May 13, 2016 / απο kirkinews .gr (author), ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ (author)

Πολλαπλασιάζονται οι φωνές που πιέζουν ως προς την αναγκαιότητα 24ωρης λειτουργίας-εφημερίας του ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, λόγω θερινής περιόδου και όχι μόνο. Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση της υποδιοικητρίας της 1ης ΥΠΕ κ. Χρυσάνθης Κισκήρα, η οποία το τελευταίο διάστημα επιδεικνύει έντονη κινητικότητα ως προς την ενίσχυση του εν λόγω Κ.Υ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ - ΒΡΥΩΝΙΔΗ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ - ΒΡΥΩΝΙΔΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ May 12, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Την ανάγκη εντατικοποίησης της προσπάθειας των κρατών μελών για την εφαρμογή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί πρόληψης και καταστολής της εμπορίας ανθρώπων υπογράμμισε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ - Βρυωνίδη, σε παρέμβασή της στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Κατά την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή το εγκληματικό αυτό φαινόμενο όχι μόνο συνεχίζει να υφίσταται αλλά εμφανίζει επιπλέον αυξητικές τάσεις, με συχνότερα θύματα τις γυναίκες και τα ανήλικα κορίτσια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΟ ΠΕΔΥ/Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ May 12, 2016 / απο kirkinews .gr (author), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (author)

Το ΠΕΔΥ/Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με τελευταίου τύπου εργαστήρια (ακτινολογικό, βιοπαθολογικό, υπερήχων, κυτταρολογικό) και εξειδικευμένες υποδομές σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που το καθιστούν πρότυπο πανελλαδικά, επιβάλλεται να δοθεί σε χρήση στους χιλιάδες ανθρώπους που χρήζουν αξιόπιστης δημόσιας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ιδίως στη συγκεκριμένη συγκυρία και για τον επιπρόσθετο λόγο της μεγάλης πληθυσμιακής επιβάρυνσης της ευρύτερης περιοχής λόγω καλοκαιριού και του δεύτερου σε επιβατική κίνηση λιμένος, αυτού της Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΠ ΝΔΦΚ: ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016

ΑΡΘΡΑ / ΕΚΛΟΓΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ May 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (author)

Την Τετάρτη, 18 Μαΐου, δίνουμε τη δίκη μας μάχη απέναντι στο μηδενισμό και την ισοπέδωση. Δίνουμε τη μάχη των ιδεών μας, κόντρα στην απαξίωση και το λαϊκισμό. Οι Φοιτητικές Εκλογές λογίζονται ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη γενιά μας, να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσα πρωτόγνωρα βιώνει η χώρα. Οφείλουμε όλοι μαζί απέναντι στο αχρωμάτιστο γκρίζο και τον κόκκινο αρνητισμό, να προτάξουμε την αλήθεια και τις αξίες μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2ΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΦΩΤΟ) / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣΙΠΠΟΦΑΕΣ

17 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

14 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» / ΩΔΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

14 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΗΜΕΡΙΔΑΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣΛΕΣΒΟΣΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

14 ΩΡΕΣ 46 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ / ΕΛΛΑΔΑΚΡΙΣΗΠΟΛΙΤΕΣΠΟΛΙΤΙΚΟΙΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

14 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ