ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο Α. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ April 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Όπως συνηθίζει ο δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασιλόπουλος, απαντά στην επισήμανση του δημάρχου κ. Πιστικίδη σχετικά με την πρόσφατη πλειοψηφική θετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την κατασκευή - λειτουργία ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, όπου ο ίδιος είχε τοποθετηθεί αρνητικά με σχετική επιστολή του που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;

ΑΡΘΡΑ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΑΡΘΡΟ, ΟΜΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ April 19, 2016 / απο ΜΑΧΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ (author)

«Στις 18 Απριλίου 2011 η κατεχόμενη από τα Ελληνικά ΜΑΤ ζώνη του Οβριόκαστρου Κερατέας απελευθερώνεται ξαφνικά. Το αδιέξοδο των επιχειρημάτων των καταληψιών είχε φτάσει στο ζενίθ του. Μετά από 128 μέρες αγώνα και πάρα πολλούς μήνες προετοιμασίας αυτού του αγώνα, που καλλιέργησε τη μαζικότητά του και τη σύμπνοια του μεγαλύτερου μέρους των κατοίκων, σταμάτησε η ΚΑΤΟΧΗ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΑ ΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΠΙΚΠΑ;

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ April 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ερώτηση κατέθεσαν βουλευτές της Ν.Δ. προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα: «Γιατί δεν πάει στο ΠΙΚΠΑ Βούλας το παράρτημα ΑΜΕΑ Ανατολικής Αθήνας;», όπως αναφέρεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ;

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ April 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσαν βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην μετεγκατάσταση παιδιών από την «Μονάδα Φροντίδας Παιδιών ΑΜΕΑ» Σκαραμαγκά, στη Βούλα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝ.ΕΛ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΑΝ.ΕΛ. April 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝ.ΕΛ. Ρ-Π (author)

Οι 14 λόγοι για τους οποίους πρέπει να πανηγυρίζουμε για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Ραφήνας-Πικερμίου:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΑ ΕΛΙΑ, ΕΝΑ ΑΜΠΕΛΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΝΟΜΠΕΛ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ April 17, 2016 / απο ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

«Καταλάβαινα ότι ήμασταν αγνοημένοι από παντού και τοποθετημένοι στην άκρη-άκρη ενός χάρτη απίθανου» δήλωνε το 1979 ο Οδυσσέας Ελύτης για την Ελλάδα, με αφορμή τη βράβευση του με το Νόμπελ Λογοτεχνίας. Που να ήξερε ο Έλληνας νομπελίστας ποιητής ότι αυτό το αυτοβιογραφικό κείμενο θα ήταν τόσο επίκαιρο μισό αιώνα μετά. Μπορεί το θέμα να είναι πώς εμπνεύστηκε το Άξιον Εστί ζώντας στην Ευρώπη, αλλά στην πραγματικότητα το κείμενο μιλάει για «το δράμα του τόπου του».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βασίλης Πιστικίδης δήμαρχος Ρ-Π (αριστερά), Ανδρέας Βασιλόπουλος (δεξιά). Στο μέσο ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Μισοκοίλης  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΚΟΝΤΑΡΟΜΑΧΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ April 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ιστορικό γεγονός η ξαφνική αλλαγή της Δημοτικής Αρχής από Ψυττάλεια σε Πλατύ Χωράφι, χαρακτηρίζει την χθεσινή κατά πλειοψηφία απόφαση της δημοτικής αρχής Ρ-Π υπέρ της κατασκευής – λειτουργίας ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι ο γραμματέας του Δ.Σ. κι επικεφαλής της «Δύναμης πολιτών» κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος. Πολιτική ήττα και παλινωδίες Βασιλόπουλου, χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης την αλλαγή στάσης του αντιπάλου του, υπονοώντας ότι επηρεάστηκε απ’ την παρουσία πολλών ατόμων στο ακροατήριο, που όμως δεν ήταν δημότες του οικείου δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γιώργος Μαυρωτάς (άκρο αριστερά) σε προεκλογική συγκέντρωση στη Ραφήνα, δίπλα του ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Γ. ΜΑΥΡΩΤΑΣ: «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ»

ΑΡΘΡΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ, ΟΜΙΛΙΑ, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ April 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο βουλευτής Αττικής και υπεύθυνος Παιδείας του Ποταμιού Γ. Μαυρωτάς, τοποθετήθηκε σήμερα κατά την κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Ρυθμίσεις για την Έρευνα και άλλες διατάξεις».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2ΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΦΩΤΟ) / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣΙΠΠΟΦΑΕΣ

16 ΩΡΕΣ 47 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

14 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» / ΩΔΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

14 ΩΡΕΣ 24 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΗΜΕΡΙΔΑΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣΛΕΣΒΟΣΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

14 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ / ΕΛΛΑΔΑΚΡΙΣΗΠΟΛΙΤΕΣΠΟΛΙΤΙΚΟΙΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

14 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ