ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΠ ΝΔΦΚ: ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016

ΑΡΘΡΑ / ΕΚΛΟΓΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ May 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (author)

Την Τετάρτη, 18 Μαΐου, δίνουμε τη δίκη μας μάχη απέναντι στο μηδενισμό και την ισοπέδωση. Δίνουμε τη μάχη των ιδεών μας, κόντρα στην απαξίωση και το λαϊκισμό. Οι Φοιτητικές Εκλογές λογίζονται ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη γενιά μας, να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσα πρωτόγνωρα βιώνει η χώρα. Οφείλουμε όλοι μαζί απέναντι στο αχρωμάτιστο γκρίζο και τον κόκκινο αρνητισμό, να προτάξουμε την αλήθεια και τις αξίες μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΥΡΩΠΗ, ΑΜΕΡΙΚΗ May 10, 2016 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Με αφορμή τις επικείμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ τέλη του έτους, αποδεικνύεται ότι το πολιτικό σύστημα στη Δύση, όπως και στις υπόλοιπες προηγμένες πολιτικά χώρες, διασφαλίζει παρόλες τις αντιδράσεις κάθε φορά, σταθερή κοινοβουλευτική θητεία. Από τις ΗΠΑ μέχρι τη Γαλλία και από τη Γερμανία ως τη Μ. Βρετανία, η κάθε κοινοβουλευτική θητεία του εκάστοτε προέδρου ή πρωθυπουργού, είναι σταθερή χρονικά τετραετής ή πενταετής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ May 10, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η κινητοποίηση του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη για την ανάγκη άμεσης 24ωρης λειτουργίας-εφημερίας του ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ρ-Π, μετά το γραπτό αίτημα της συντονίστριας του κέντρου κ. Αντωνίας Δημητρίου προς την 1η ΥΠΕ, ενεργοποίησε και τους βουλευτές της Αττικής προς την υποστήριξη του δίκαιου αιτήματος υπό την πίεση και της καλοκαιρινής περιόδου. Μάλιστα η βουλευτής της ΔΗ.ΣΥΜ. κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, υπεύθυνη του τομέα υγείας, κατέθεσε χθες ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας όπως πιο κάτω αναφέρεται:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΩΣ ΓΛΑΡΟΙ» ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ May 10, 2016 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ (author)

«Ποιος το περίμενε στ’ αλήθεια να βγουν ψευτιές και παραμύθια και να ξεχάσουν τώρα πια τα λόγια εκείνα τους, που μας τα ‘λέγαν κάθε βράδυ απ’ τα Λονδίνα τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ.... ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΡΘΡΑ / ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ May 09, 2016 / απο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Πάγια πρακτική του δημάρχου και των προέδρων των τοπικών διαμερισμάτων είναι να αποφεύγουν να τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα θέματα χρησιμοποιώντας φτηνά επικοινωνιακά τερτίπια και δικαιολογίες. Πέρσι απέφυγαν τον απολογισμό προφασιζόμενοι ότι ήταν μέρος της προηγούμενης δημοτικής αρχής, φέτος δεν μπαίνουν ούτε καν στην ουσία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΟΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ «ΩΡΑΙΕΣ» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

ΑΡΘΡΑ / ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ May 07, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Απόσπασμα από τη δευτερολογία του βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Γιώργου Μαυρωτά στην Ολομέλεια της Βουλής στο νομοσχέδιο για την Έρευνα και ειδικότερα για το θέμα της φωτογραφικής ρύθμισης για την κα. Μπαζιάνα μετά την απάντηση του κ. Φίλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Γ. ΜΑΥΡΩΤΑΣ: «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ»

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΗ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ, ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ May 06, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο βουλευτής Αττικής και υπεύθυνος Παιδείας του Ποταμιού Γ. Μαυρωτάς, τοποθετήθηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση επί της αρχής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Ρυθμίσεις για την Έρευνα και άλλες διατάξεις».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΦΗΝΑ: ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, Ο.Λ.Ρ., ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ May 04, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Από τότε που θυμάμαι τη Ραφήνα, πολλά-πολλά χρόνια πριν, η σχέση της πόλης με το λιμάνι της χαρακτηριζόταν ως σχέση αγάπης – εχθρότητας. Αγάπη όταν το λιμάνι αποτελούσε ένα γραφικό και ήρεμο λιμάνι, με μόνη σύνδεση το Μαρμάρι, την Άνδρο κι άντε τη Τήνο, που μετατράπηκε σε εχθρότητα όταν άρχισε να μεγαλώνει, να χάνει το σχήμα του με συνεχείς επιχωματώσεις, μεγάλα καράβια να δρομολογούνται συνέχεια, ενώ η πόλη παρέμενε πεισματικά αγκιστρωμένη στο παρελθόν χωρίς κυκλοφοριακές μελέτες που θα έδιναν ανάσα στο έντονο κυκλοφοριακό χάος που συνεχώς γιγαντώνεται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ