ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ & ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ Σ’ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΑΡΘΡΑ / ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ March 25, 2016 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Μια ανακοίνωση για τη σημερινή επέτειο δεν είναι εύκολη. Ο καπνός απ’ τις Βρυξέλλες μυρίζει ως τη Μεσόγειο και οι λάσπες της Ειδομένης καταπνίγουν την Ευρώπη. Η λέξη «απειλή» και τα όσα αυτή επιφέρει, όπως η ανησυχία, η απογοήτευση, ο θυμός, η θλίψη, αλλά κυρίως ο τρόμος, δομούν πλέον το συλλογικό ασυνείδητο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΦΑΡΟΣ ΗΡΩΪΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

ΑΡΘΡΑ / ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ March 25, 2016 / απο ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ (author)

Τέσσερις αιώνες μετά την άλωση της Πόλης (1453) και τρία χρόνια μετά την υπογραφή της συνθήκης της Κωνσταντινούπολης - ή αλλιώς της Κύπρου - μεταξύ Αγγλίας και Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (1878), ξεκινά ο ελληνικός αγώνας για την ανεξαρτησία, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, ο οποίος συνδέθηκε με τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Dimis Argyropoulos)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & Κ.Δ.Β.Μ. ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Γ. ΒΛΑΧΟ

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ March 24, 2016 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (author)

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Γεώργιος Βλάχος, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή (αρ. πρωτ: 3342/19-02-2016), σχετικά με την καθυστέρηση στη χρηματοδότηση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών – Ατόμων με Αναπηρία, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται η ποιότητα του κοινωνικού και παιδαγωγικού έργου που επιτελείται στις συγκεκριμένες δομές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

ΑΡΘΡΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΗΝΥΜΑ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ March 24, 2016 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ (author)

Η 25η Μαρτίου 1821, η εθνική γιορτή της παλιγγενεσίας του αλύτρωτου λαού μας, έχει σήμερα πιο επίκαιρο και ζωντανό μήνυμα από ποτέ. Οι αγώνες και οι μάχες του ελληνισμού στον δρόμο προς την ελευθερία, την πρόοδο, την προκοπή ενσαρκώνουν στις ημέρες μας την αγωνία και τον μόχθο των σύγχρονων Ελλήνων, να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς δυσμενέστερες συνθήκες της καθημερινότητάς τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΜΑΙ! Ο’ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΑΠΟΦΑΣΗ March 22, 2016 / απο ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (author)

Σήμερα, 22 Μαρτίου, το ΝΠΔΔ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας» προχωρά σε διαγωνισμό προκειμένου να εκμισθώσει ξύλινο παράπηγμα/κιόσκι στην παραλία του Αγ. Σπυρίδωνα ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η πράξη αυτή είναι η πλέον πρόσφατη μιας σειράς αμφισβητούμενων ενεργειών και αποφάσεων και ελέγχεται για τους παρακάτω λόγους:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ March 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τελικά ο τοπικός τύπος παίζει σημαίνοντα ρόλο στην ενημέρωση όχι μόνο των πολιτών της περιοχής που καλύπτει, αλλά ενίοτε και δημοτικών παρατάξεων που από παράληψη(;) δεν ενημερώθηκαν αρμοδίως για σημαντική σύσκεψη με θέμα το προσφυγικό. Τούτο επισημαίνεται απ’ τη παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Διονύσου «Νέα πνοή για το Διόνυσο» όπως μπορείτε αναλυτικά να διαβάσετε πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΣΗΛΙΟ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ;

ΑΡΘΡΑ / ΕΣΠΑ, ΣΤΕΓΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ March 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα το Ειδικό Νοσήλιο για Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, κατέθεσαν βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Α.Τ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ;

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΗ, ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΡΩΤΗΣΗ March 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Π. Κουρουμπλή με θέμα την «Κατάργηση Αστυνομικού Τμήματος Παλλήνης & συγχώνευσή του με το Α.Τ. Γέρακα», κατέθεσε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου όπως αναλυτικά ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email