ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ... ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΓΑΛΑΖΙΟ Τ’ ΟΥΡΑΝΟΥ & ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΑΡΘΡΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΝΙΓΜΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ January 28, 2016 / απο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ (author), ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

Ένιωσα να σφυρίζουν στ’ αυτιά μου οι αρχαίες Ερινύες διαβάζοντας το υπέροχο αυτό άρθρο στη φίλη ιστοσελίδα «Πύλη Ιάσωνος» απ’ τη Φωτογραφική Εγκυκλοπαίδεια, όπου τόσο τραγικά παραστατικά περιγράφει πως η θάλασσα της Μεσογείου, από μια γαλήνια λεκάνη, έχει μετατραπεί σε υγρό τάφο χιλιάδων ψυχών που τη στοιχειώνουν πλέον οι ομηρικές σειρήνες. Στη μνήμη όλων αυτών των ψυχών, ιδίως των μικρών παιδιών, αναδημοσιεύουμε το τόσο τραγικό στην ειλικρίνειά του άρθρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ & ΗΡΩΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ January 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Οι Δίκαιοι των Εθνών, κράτησαν το φως της ελπίδας μέσα στο σκοτάδι του ναζισμού, έγιναν οι κόκκοι άμμου που δεν επέτρεψαν στη μηχανή του θανάτου να λειτουργήσει. Σήκωσαν στους ώμους τους την Ανθρωπότητα», τόνισε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου κατά το χαιρετισμό της στην εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, υπογραμμίζοντας το ρόλο των Δικαίων των Εθνών και τονίζοντας την ανάγκη του διαρκούς αγώνα για τη διατήρηση της μνήμης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ January 25, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Ο "παραμυθατζής"- συγγραφέας Βαγγέλης επικρατεί του πολιτικού-ιατρού Μαυρουδή. Στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 21 Ιαν 2016, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης ιατρός κ. Βαγγέλης Μαυρουδής έμπλεος εμπάθειας στο πρόσωπο μου (άραγε γιατί;) έφθασε στο σημείο να με κατηγορήσει (βίντεο στο 2:43 υποστηρίζει "δεν λέει αυτά το άρθρο 22" και 3:48 υποστηρίζει "δεν είναι αυτό το άρθρο 22, λέει ψέματα ο Δήμαρχος") https://www.youtube.com/watch?v=gSJkf46IxzY όταν θύμισα στο ΔΣ το άρθρο 22 του πολυνομοσχεδίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΤΡΑΦΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ January 25, 2016 / απο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ (author)

Αγαπητέ κ. Πετρόπουλε Με κάθε σεβασμό στους ανερμάτιστους ισχυρισμούς σας περί δήθεν ομηρίας σας από το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, θα προσπαθήσω να σας παραθέσω την οπτική της αληθείας που ηθελημένα δεν θέλετε να δείτε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΟΡΟΣ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ;

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΤΡΑΦΙ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ January 24, 2016 / απο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Απάντηση στον κ. Σταματογιαννάκη (ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ) και στον κ. Μπουρνούς (Ο ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ (Ρ-Π) ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ (ΠΕΝΤΕΛΗ) σχετικά με τα άρθρα τους στο kirkinews από ένα κάτοικο του Ντραφίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ: ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΥΠΕΡ 24ΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΑΙΤΗΜΑ 24ΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ January 24, 2016 / απο ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ (author)

Είναι ακατανόητη, εν μέσω οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, να συνεχίζεται η υποβάθμιση των παροχών του Κέντρου Υγείας (Κ.Υ.) του Δήμου μας, όταν γνωρίζουμε ότι αυτή η παρεχόμενη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας λειτουργεί με μια υπερσύγχρονη δομή καλύπτοντας όλες τις ιατρικές μονάδες της εξωνοσοκομειακής ιατρικής περίθαλψης και όταν γνωρίζουμε ότι είναι το μοναδικό Κ.Υ στην Αττική του οποίου οι υποδομές – δομές του, μπορούν να παρέχουν ακόμη και τη δυνατότητα βραχείας νοσηλείας .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πίνακας λιμάνι Ραφήνας (ΦΩΤΟ: έργο της ζωγράφου Φούλης Μητσιάλη)

Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΕΛ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΕΥΒΟΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ January 23, 2016 / απο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (author)

Ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε, λέει ο λαός. Η πολιτική του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου στο πρόβλημα της αποχέτευσης ξεπερνά ακόμα και την παροιμία. Θυμίζει τον καπετάνιο στο Σουέλ της Ιωάννας Καρυστιάνη, που ταξιδεύει με το φορτηγό πλοίο του στον Ειρηνικό, και κανείς δεν έχει αντιληφθεί, ακόμα και οι πιο στενοί συνεργάτες του, ότι δεν βλέπει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠ’ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΡΙΑ January 23, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η Ελένη ανήκει στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας. Είναι μια μάνα που μεγαλώνει μόνη το παιδί της με αξιοπρέπεια περισσή, διατηρώντας ένα πάγκο στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη όπου τους καλοκαιρινούς μήνες πουλά ποπκορν και μαλλί της γριάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

10 ΩΡΕΣ 11 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

23 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ