ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΟΙΞΗ, ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ March 03, 2016 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» δίνει στη δημοσιότητα το αίτημα που κατέθεσε προς το Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη και τους αρμοδίους φορείς, η Δημοτική Σύμβουλος της Δ.Ε. Άνοιξης, Ανθή Λουκάτου και αφορά ενημέρωσή επί των διαλαμβανομένων σχετικά με την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Άνοιξη επί της οδού Κοιμήσεως Θεοτόκου 5.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ March 03, 2016 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (author)

Πάει καιρός που όσοι παρακολουθούν τα πραγματικά γεγονότα έχουν αντιληφθεί τη "μεταμόρφωση" της χώρας σε σειρά οικονομικών μεγεθών που την καθιστούν πλέον δυνατό διεκδικητή της οριστικής διευθέτησης του χρέους της και του τέλους του φαύλου κύκλου των δανεισμών και μνημονίων. Σε μελλοντικό μου άρθρο θα αναλύσω εκτενώς γιατί η συμφωνία της νυν κυβέρνησης, όχι μόνο χειρότερη δεν είναι από την προηγούμενη όπως εντέχνως πλασάρουν τα ΜΜΕ

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ «ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ» ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ March 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η ανεπάρκεια της κυβέρνησης και οι ανεπίτρεπτες ολιγωρίες του κεντρικού κρατικού μηχανισμού έχει φέρει σε δυσχερή θέση τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης όπως άλλωστε επανειλημμένα έχουν δηλώσει τόσο η ΚΕΔΕ όσοι και οι δήμαρχοι της χώρας. Μάλιστα οι Δήμοι της Αττικής που εκτός των εκ του «Καλλικράτη» αρμοδιοτήτων τους έχουν επιφορτιστεί με το μεγάλο οικονομικό και κοινωνικό βάρος λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης, της κακής κατάστασης των δομών της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κ.ά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗ» O ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ & ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ

ΑΡΘΡΑ / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ March 02, 2016 / απο ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ (author)

Ο Δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης άλλα …υποστήριζε τόσα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο, στη Διαπαραταξιακή Διαδημοτική Επιτροπή, στο προεκλογικό του πρόγραμμα για την επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος του Δήμου μας , άλλα ..όμως …υπέγραψε !

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο Κ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ : ΚΕΛ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΑΡΘΡΑ / ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΑΠΟΦΑΣΗ March 02, 2016 / απο ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ (author)

Λέγοντας ναι σε νέο ΚΕΛ = πρόστιμα για 10 ακόμα τουλάχιστον χρόνια και ΟΧΙ στα υφιστάμενα ΚΕΛ = πρόστιμα το πολύ για 2 χρόνια και καταργώντας την αρχή της κοινωνικής συναίνεσης και τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΚΥΡΙΩΝ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ March 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ερώτηση προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κατέθεσαν βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας με θέμα την Αδικαιολόγητη αναμονή για απονομή συντάξεων, όπως αναλυτικά ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠ’ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ;

ΑΡΘΡΑ / ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ, ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΓΚΟΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΡΙΑΣ March 01, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η Ελένη όπως ήδη θυμάστε από προηγούμενες αναρτήσεις μας, είναι μια γυναίκα, μια μάνα που μεγαλώνει μόνη ένα κορίτσι, μια κόρη. Συγχρόνως είναι ή μάλλον ήταν μια μικροπωλήτρια, που διατηρούσε μια θέση ζαχαρωδών στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη. Ξαφνικά αυτή τη θέση που διατηρούσε χρόνια ώστε να ζει αξιοπρεπώς με το παιδί της, ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου κ. Πολίτης, της τη στέρησε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΗΜΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΔΟΝΙΦΤΗΣ March 01, 2016 / απο ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ (author)

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής εισήχθη ως βασική προτεραιότητα του νέου ΕΣΠΑ η ριζική και ταυτόχρονα ολιστική αντιμετώπιση της διαχείρισης των ρεμάτων και γενικότερα των υδάτων στην περιοχή ευθύνης της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email