ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

Ο Γιώργος Σμέρος, με το άσπρο πουκάμισο, σε εικόνα αρχείου 6-2013, σε σύσκεψη με τον τότε διοικητή της 1ης ΥΠΕ Βασίλη Κοντοζαμάνη στο Κ.Υ. Ρ-Π  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΜΕΡΟΣ: 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

ΑΡΘΡΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΜΕΡΟΣ January 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους συνεργάτες του στα διασυνδεόμενα νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Αμ. Φλέμινγκ, 1ο Θεραπευτήριο ΙΚΑ (Παπαδημητρίου), Π.Ν.Α. (Ραφήνας), τις δομές τους καθώς και τα κέντρα υγείας Σπάτων και Νέας Μάκρης, απευθύνει ο Γιώργος Σμέρος μετά την αντικατάστασή του απ’ τη θέση ευθύνης που κατείχε σ’ αυτά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ…ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΑΡΘΡΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΝΑΒΟΛΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ January 11, 2016 / απο ΑΝΘΗ ΛΟΥΚΑΤΟΥ (author)

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο παρακολουθήσαμε -για μια ακόμη φορά- το θέατρο του παραλόγου που παίζεται στη σκηνή του Δήμου Διονύσου από το Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη και την παράταξή του. Δύο σημαντικά θέματα που συμπεριλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης, η Ίδρυση Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου και η δημιουργία Κέντρου Μελέτης Μικρασιατικού και Ποντιακού Ελληνισμού, αποσύρθηκαν και αναβλήθηκαν επ’ αόριστο με απόφαση του Δημάρχου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΡΩΤΗΣΗ January 11, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Επικρατείας της Ν. Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου προς το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Παιδείας, Δία Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με θέμα «Θα αξιοποιήσετε τα κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής για την ανέγερση των 4 δημοτικών σχολείων του Δήμου Αχαρνών;»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΑΝΑΒΛΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΦΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΘΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ

ΑΡΘΡΑ / ΛΙΩΣΙΜΟ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ, ΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΦΥΤΩΝ January 10, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ερευνητές στον Καναδά πήραν δείγματα φυτών που είχαν παγώσει κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Μικρής Εποχής των Παγετώνων» και κατάφεραν στο εργαστήριο να τα… αναστήσουν. Πρόκειται για βρύα ή βρυόφυτα τα οποία είχαν καταψυχθεί πριν από περίπου 400 χρόνια στις αρκτικές περιοχές του Καναδά. Τα φυτά μετά την περιποίηση των ερευνητών στο εργαστήριο άρχισαν να ανθίζουν και πάλι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ January 09, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ήταν κάποτε μια εποχή, που υπήρχαν θεοί, αλλά δεν υπήρχαν ζώα καμιάς ράτσας πάνω στη γη. Και όταν ήρθε η ώρα που όρισε και γι’ αυτά η μοίρα να ‘ρθουν στον κόσμο, τα πλάθουν οι θεοί μέσα στη γη από ένα μείγμα που έκαναν από χώμα και φωτιά και απ' ό,τι μπορεί να ενωθεί με χώμα και φωτιά. Λοιπόν, την ώρα που ήταν να τ' ανεβάσουν στο φως του ήλιου, έδωσαν εντολή στον Προμηθέα και τον Επιμηθέα να τα φροντίσουν και να τους μοιράσουν αξιοσύνες, τέτοιες που να ταιριάζουν στο καθένα τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΟΨΗ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ January 08, 2016 / απο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΛΙΑΣ (author)

Σε επιστημονικό επίπεδο, θα κάνω αναφορά στον διακεκριμένο καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης , Θανάση Διαμαντόπουλο, ο οποίος στο έργο του «το Κομματικό Φαινόμενο» (Εκδόσεις Παπαζήση,1993), σελ. 59 αναφέρει «...Κόμμα χωρίς ιδεολογία δεν νοείται». Ως εκ τούτου, η ιδεολογική αποσαφήνιση συνιστά θεμέλιο λίθο λειτουργίας των κομμάτων, άρα και της δημοκρατίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΗ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ January 08, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ερώτηση υπέβαλλε ο βουλευτής Επικρατείας της Ν. Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου, προς τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με θέμα την «Πιστοποίηση ξένης γλώσσας για τους φοιτητές των Πανεπιστημίων»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ: ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ January 08, 2016 / απο ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

Η κοινή υπηρεσία μεγαλώνει απροσμέτρητα αυτό που καθ' έκαστος συνεισφέρει. Κάθε ημέρα λοιπόν εύλογα μπορούμε να λέμε: "Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους τους κομιστές φωτός που εργάζονται για το ευρύτερο καλό και το αγαθό".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 13 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ