ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΙΚΗ ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΡΧΥΤΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΝΤΙΝΟ

ΑΡΘΡΑ / ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΑΡΧΥΤΑΣ Ο ΤΑΡΑΝΤΙΝΟΣ November 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Άγνωστος για τους περισσότερους ανθρώπους o Έλληνας Επιστήμων, που κατασκεύασε το πρώτο αεριωθούμενο αεροπλάνο στην ιστορία και «έφερε» τη «βιομηχανική» επανάσταση πολύ νωρίτερα από την ώρα που επρόκειτο να γίνει στο μέλλον, έστω και αν έζησε εκατοντάδες χρόνια πριν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ November 27, 2015 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Τρεις μόλις μήνες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τα προβλήματα δε λένε να σταματήσουν. Το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή, όπου αφορά την πρωτοβάθμια εκπαίδευση είναι αυτό της υποστελέχωσης των σχολείων του πρωινού και κυρίως του ολοήμερου προγράμματος. Στα περισσότερα σχολεία της Ανατολικής Αττικής οι γονείς είναι αναγκασμένοι να παίρνουν τα παιδιά τους από το σχολείο νωρίς το μεσημέρι, ακόμα και λίγο μετά τις 12 και έτσι είναι υποχρεωμένοι, είτε να αναγκάζονται να πληρώνουν κάποιον να τους τα πάρει, είτε να πηγαίνει ο παππούς ή η γιαγιά να τα παίρνει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ISIS

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ November 27, 2015 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (author)

Το πρόβλημα που έπρεπε να λύσουν οι εγκέφαλοι του ISIS ήταν ο τρόπος εισόδου των φανατικών στην Ευρώπη. Την λύση τους την έδωσε η Ελλάδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γιώργος Μαυρωτάς (πρώτος αρισταρά) σε φωτογραφία αρχείου από προεκλογική επίσκεψη στη Ραφήνα (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΛΛΙΠΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ;

ΑΡΘΡΑ / ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ November 26, 2015 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ (author)

Οι κάτοικοι και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σαρωνικού Αττικής διαπιστώνουν με ανησυχία την αυξητική τάση διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες και καταστήματα της περιοχής. Επιπρόσθετη ανησυχία προκαλεί η φημολογούμενη συγχώνευση Αστυνομικών Τμημάτων και Σταθμών του Δήμου με όμορα Αστυνομικά Τμήματα, που θα δυσχεράνει περαιτέρω την αστυνόμευση μιας συγκριτικά εκτεταμένης και μορφολογικά ανομοιογενούς περιοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΠΡΕΞΙΖΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΔΑ

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΜΠΡΕΞΙΖΑ, ΧΑΔΑ November 25, 2015 / απο ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα χαιρετίζουν την ομόφωνη απόφαση του Συμβούλιου της Δημοτικής κοινότητας Ν. Μάκρης του Δήμου Μαραθώνα να προτείνει όπως η μελέτη που πρόκειται να συνταχθεί για την αποκατάσταση της χωματερής στην Μπρέξιζα (πρώην Αμερικανική Βάση) να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του Νόμου. 4277 της 1-8-2014 και τις προτάσεις των αρμοδίων υπηρεσιών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΑΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ November 24, 2015 / απο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (author)

Οι Επιστημονικές Συναντήσεις αποτελούν κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση για την περιοχή, αδιαμφισβήτητο πλέον θεσμό για την Ανατολική Αττική καθώς διοργανώνονται ανελλιπώς εδώ και χρόνια. Ξεκίνησαν το 1984 από τα Καλύβια και από τότε αδιάλειπτα ανά διετία πραγματοποιούνται σε διάφορες πόλεις των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΟΝΕΙΡΟΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ

ΑΡΘΡΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ November 24, 2015 / απο ΔΩΡΑ ΣΙΔΕΡΗ (author)

Δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες απόψεις αλιεύσαμε απ’ την ιστοσελίδα του Γιώργου Κόλλια ενεργού πολίτη του δήμου Μαραθώνα. Πρόκειται για τοποθέτηση-απάντηση της Δώρας Σιδέρη μέλους της επιτροπής αγώνα ενάντια στους ΧΥΤΑ, με αφορμή ανάρτηση του Φώτη Δεληβοριά επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας «Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα» στο Facebook.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

ΑΡΘΡΑ / ΑΡΘΡΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ November 23, 2015 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ (author)

Έφτασα στα σύνορα της Βραζιλίας. Λίγο πριν μπω στη χώρα έλεγξα τα mail μου. Ένα από αυτά με ανάγκασε να τροποποιήσω τα σχέδιά μου και να επιστρέψω στο Μοντεβιδέο. Ευτυχώς για καλό σκοπό. Έτσι είμαι ακόμα εδώ. Έπειτα από 21 μέρες στην Ουρουγουάη, είναι σαν να επιστρέφω στο σπίτι μου. Έκανα πολλούς και καλούς φίλους. Έλληνες και Ουρουγουανούς. Με όλους μιλούσα ελληνικά. Το αναφέρω αυτό γιατί όσο κι αν ακούγεται παράξενο στη μικρή αυτή χώρα υπάρχουν πάνω από 3.000 Έλληνες και διπλάσιος αριθμός Ουρουγουανών που μιλούν ελληνικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

20 ΩΡΕΣ 23 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

9 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ