ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ: ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ January 08, 2016 / απο ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

Η κοινή υπηρεσία μεγαλώνει απροσμέτρητα αυτό που καθ' έκαστος συνεισφέρει. Κάθε ημέρα λοιπόν εύλογα μπορούμε να λέμε: "Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους τους κομιστές φωτός που εργάζονται για το ευρύτερο καλό και το αγαθό".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ January 07, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Δικαιοσύνης, κατέθεσε ο βουλευτής Επικρατείας της Ν. Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου με θέμα «Αστυνομικοί φυλάσσουν μηχανήματα αντί τις πόλεις της Ανατολικής Αττικής» όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΑΚ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΣΥΝΑΤ

ΑΡΘΡΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΣΥΜΒΑΣΗ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ January 05, 2016 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Εποχές του 2013 μας θύμισε το δελτίο τύπου, με το οποίο η διοίκηση της περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ πανηγυρίζει για την ανανέωση της σύμβασης ανάθεσης λειτουργίας του εργοστασίου μηχανικής ανακύκλωσης - κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ) σύμμεικτων απορριμμάτων, στη Φυλή, ενώ ακόμη δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της απόφασης και των όρων της σύμβασης που έχουν συμφωνηθεί. Τότε, στη θέση της κ. Δούρου ήταν ο κ. Σγουρός, που επικαλούνταν, με πανομοιότυπο τρόπο με την κ. Δούρου, τα δήθεν οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη της ίδιας επιλογής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε φωτογραφεία αρχείου ο δήμαρχος Β. Πιστικίδης (αριστερά) με τον Ε. Μπουρνούς πρώτο σε σταυρούς σύμβουλο στη συνεδρίαση για τις δημαιρεσίες της 6ης Σεπτεμβρίου του 2014  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

16 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ January 03, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πέρασαν ήδη οι πρώτοι 16 μήνες διοίκησης του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου απ’ ένα πρότυπο και ως εκ τούτου πειραματικό μοντέλο συνδιοίκησης που αποφασίστηκε προεκλογικά και έτυχε της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των δημοτών του καλλικρατικού δήμου. Μιλάμε για την απόφαση, μόλις λίγες μέρες πριν τη λήξη της κατάθεσης των δημοτικών συνδυασμών στο πρωτοδικείο, συνένωσης δύο παρατάξεων με παράλληλο μοίρασμα της διοίκησης του δήμου κατά το ήμισυ στους δύο επικεφαλής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

2016: ΚΑΛΗ & ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΥΧΕΣ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2016 January 02, 2016 / απο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Επιστροφή στην πόλη μας, μετά από ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές στη Θεσσαλονίκη. Πόλη που ποτέ δε μας αφήνει να βαρεθούμε. Έτσι για το 2016 έχουμε πολλά να κάνουμε και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας οι ευχές για τον τόπο μας να πιάσουν, γιατί το 2015 δεν...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ: ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΑΝΤΙ ΛΑΚΑΘΕΛΑΣ ΓΙΑ ΕΕΛ;

ΑΡΘΡΑ / ΕΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ January 02, 2016 / απο ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ (author)

Ο κ. Φλαμπουράρης ανακοίνωσε : ΚΕΛ, στη θέση Πλατύ Χωράφι λέγοντας ΝΑΙ σε νέο ΚΕΛ = πρόστιμα για 10 ακόμα τουλάχιστον χρόνια και ΟΧΙ στα υφιστάμενα ΚΕΛ = πρόστιμα το πολύ για 2 χρόνια και καταργώντας την αρχή της κοινωνικής συναίνεσης και τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ε. ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ: ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΥΧΕΣ & ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΑΡΘΡΟ, ΕΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ December 31, 2015 / απο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ (author)

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βαγγέλης Μπουρνούς σπάει τη μέχρι σήμερα σιωπή του σχετικά με το θέμα της αποχέτευσης της αν. Αττικής και όχι μόνο αναγκαστικά μόνο των δύο δήμων Σπάτων-Αρτέμιδας & Ραφήνας-Πικερμίου όπως κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν και καταγράφει τις αλήθειες (κάποιες σκληρές όπως τα λύματα νότιας Παλλήνης και δημοτικής ενότητας Ν. Μάκρης που τεχνηέντως αποκρύπτεται που θα οδηγηθούν) και τις ανακρίβειες που περιβάλλουν το εν λόγω έργο υποδομής. Όπως λέει «είναι από τις λίγες φορές που υπογράφω τοποθέτηση με τον τίτλο του αιρετού εκπροσώπου σας, γιατί δεσμεύω συγχρόνως και τον εαυτό μου, με τα γραφόμενα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 & ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠ’ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

ΑΡΘΡΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΕΥΧΕΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ December 30, 2015 / απο ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ (author)

Χρόνια Πολλά! Μακάρι το 2016 να χαρίσει σε εσάς και την οικογένειά σας υγεία, ευτυχία, ευημερία κι εκπλήρωση όλων των ονείρων σας. Ας ελπίσουμε ότι στη χώρα μας θα υπάρχει ειρήνη, ομόνοια, ομοψυχία και σύνεση για να αρχίσουμε να βγαίνουμε απ’ το σκοτάδι της κρίσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email