ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΧΕΛΩΝΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΕΕΛ

ΑΡΘΡΑ / ΑΠΟΨΗ, ΛΑΚΑΘΕΛΑ ΚΗΠΙ, ΕΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ December 30, 2015 / απο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (author)

Λαγός ονομάζεται ο αθλητής που «τραβά» τους συναθλητές του στα πρώτα χιλιόμετρα, με σκοπό όμως να εγκαταλείψει μετά, προκειμένου οι άλλοι να πετύχουν καλύτερο χρόνο. Η τεχνική προέρχεται από τις κυνοδρομίες αλλά χρησιμοποιείται αρκετά συχνά στην πολιτική. Τελευταία χρήση της στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Είναι φανερό πως η Λακαθέλα, τοπωνύμιο για μια δύσβατη έκταση της Βραυρώνας, μερικές εκατοντάδες μέτρα από τον αρχαίο ναό της Αρτέμιδος, επιλέχθηκε ως λαγός για τη δημιουργία του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ Α.Τ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Α.Τ. December 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την ανάγκη για άμεση σύγκληση του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας ζητά επιτακτικά ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ.

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ December 30, 2015 / απο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΛΙΑΣ (author)

Άκουσα με προσοχή τους περισσότερους , εκ των διεκδικητών της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας πολύ λιγότερο τον Βαγγέλη Μειμαράκη, να αναδεικνύουν ως βασικό τους πλεονέκτημα την δυνατότητα που έχουν να νικήσουν τον Αλέξη Τσίπρα στις επερχόμενες εκλογές, όποτε και εάν αυτές γίνουν, ειδικά στην περίπτωση πρόωρων εκλογών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΚΑΘΕΛΑ Ή ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΕΛ Σ-Α & Ρ-Π;

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΛΑΚΑΘΕΛΑ ΚΗΠΙ, ΕΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ December 28, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μέρες μετά την απόφαση με ισχυρή πλειοψηφία των δήμων Σπάτων-Αρτέμιδας και Ραφήνας-Πικερμίου για την κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) στη θέση Λακαθέλα Κήπι Βραυρώνας, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως προέκυψε ξαφνικά η άγνωστη μέχρι τη συγκεκριμένη στιγμή χωροθέτηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΚΑΤΑ ΖΟΥΤΣΟΥ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

ΑΡΘΡΑ / ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΦΩΤΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ December 27, 2015 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

΄΄Δυστυχώς η φωτιά που προκλήθηκε στο δημαρχείο της πόλης μας, μας λυπεί όλους και όταν ένα έργο που κόστισε κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ως πρότυπο βιοκλιματικό κτίριο, χωρίς να λειτουργήσει ποτέ έτσι και όπου υπήρχαν ερωτήματα για υπερκοστολόγηση του έργου προ δεκαετίας περίπου που ολοκληρώθηκε, ερχόμαστε σήμερα να αντιμετωπίσουμε μια ζημιά τουλάχιστον εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, σε ένα κτίριο, που ήμασταν υποχρεωμένοι να το προστατεύουμε, μιας και η τεχνολογία σήμερα βοηθάει σε αυτό΄΄.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email