ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΦΩΤΗΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ December 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δημοσιεύουμε την ανοιχτή επιστολή του κ. Φώτη Δεληβοριά προς την κ. Σταυρούλα Δρακοπούλου χωρίς να έχουμε γνώση του τι έχει προηγηθεί αλλά εξ όσων διαβάσαμε διαχωρίζει(;) τη θέση της απ’ την εν λόγω παράταξη, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει το περιεχόμενο της και διαβεβαιώνουμε την κ. Δρακοπούλου ότι με χαρά θα δημοσιεύσουμε τις απόψεις της αν μας τις στείλει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ December 23, 2015 / απο ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με τις «Ελλείψεις ιατρικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων και τα άλλα Κέντρα Υγείας της Ανατολικής Αττικής», κατέθεσε η βουλευτής της δημοκρατικής συμπαράστασης κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Ή ΟΧΙ Ο ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ;

ΑΡΘΡΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ December 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πριν καλά-καλά λυθεί το πρόβλημα με το ΕΕΛ των δήμων Σπάτων-Αρτέμιδας & Ραφήνας-Πικερμίου, έρχεται το θέμα του πανέτοιμου ΧΥΤ Γραμματικού να πονοκεφαλιάσει την κυβέρνηση, καθώς στην αντίδραση για τον προαναφερόμενο ΧΥΤ ηγείται η δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ που υποστηρίχτηκε απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ, κι η απόδειξη το πιο κάτω δελτίο τύπου που μας αποστάλθηκε απ’ το Συντονιστικό της Δύναμης Πολιτών:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιδήμαρχος Ρ-Π Βαγγέλης Μπουρνούς στο χώρο εργασίας του, πνιγμένος ως συνήθως στα προς έγκριση έγγραφα τα οποία ελέγχει ενδελεχώς προσωπικά  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟ & ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ December 22, 2015 / απο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ (author)

Παραδοσιακά τα Χριστούγεννα αποτελούν τη μία εκ των δύο μεγαλύτερων εορτών της Χριστιανοσύνης. Είναι μια ευκαιρία να αποτινάξουμε από πάνω μας κακές επιρροές και σκέψεις. Μια ευκαιρία για ψυχική ανάταση, θρησκευτική κατάνυξη και οικογενειακή θαλπωρή. Στη κατεύθυνση αυτή θα ήθελα ως ένας απλός άνθρωπος να ευχηθώ κάθε οικογενειακή ευτυχία, υγεία και να ξεπεραστούν με τον πιο ανώδυνο τρόπο οι όποιες δυσκολίες περνά καθένας μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΟΛΙΣ 15 ΨΗΦΟΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ December 22, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι σε ένα δήμο όπου η Καραμανλική παρουσία είναι έντονη, λόγω της μόνιμης κατοικίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της οικογένειάς του, ο κ. Μεϊμαράκης συγκέντρωσε συνολικά 436 ψήφους, 295 στη Ραφήνα και 141 στο Πικέρμι και ήρθε πρώτος με ελάχιστη διαφορά απ’ τον δεύτερο κ. Μητσοτάκη που συγκέντρωσε συνολικά 421 ψήφους, 245 στη Ραφήνα και 176 στο Πικέρμι, με τη διαφορά μεταξύ τους στο σύνολο να βρίσκεται μόλις στους 15 ψήφους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΤΕΙΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ.

ΑΡΘΡΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΕΛ December 21, 2015 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΣ (author)

Ο καλός συνάδελφος και συνοδοιπόρος σε κοινούς αγώνες υπέρ του κοινωνικού συνόλου των τοπικών μας κοινωνιών, Δημήτρης Πνευματικάτος, σχολιάζει το άρθρο μου με τίτλο ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΕΛ, ΛΑΚΑΘΕΛΑ ΚΗΠΙ December 20, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αύριο είναι μια σημαντική μέρα για το δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρη Μάρκου, ο οποίος με δύναμη και σθένος υποστήριξε την άποψη της μεταφοράς των λυμάτων του δήμου του στην Ψυττάλεια, άποψη που κατηγορηματικά απορρίφτηκε απ’ την ΕΥΔΑΠ και την Πολιτεία για διάφορους λόγους, αλλά και εκ του λόγου ότι δεν είναι δυνατό πλέον να επικρατεί στην πατρίδα μας η άποψη «ότι δεν μας αρέσει για τον Α ή Β λόγο να το στέλνουμε στην αυλή του γείτονα» και αύριο είναι υποχρεωμένος να παραδεχτεί το ανέφικτο και να προτείνει το εφικτό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email