ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ ΑΠ’ ΤΗ REDS

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΣΜΑΡΤ ΠΑΡΚ, ΓΙΑΛΟΥ ΣΠΑΤΩΝ November 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στο προσκήνιο επανέρχεται το επενδυτικό σχέδιο του κτήματος Καμπά στην Παλλήνη ιδιοκτησίας REDS μετά τις συζητήσεις για πώληση του SMART PARK στα Σπάτα απ’ τη ίδια εταιρεία. Το εν λόγω επενδυτικό σχέδιο στου Καμπά, είχε προκαλέσει επί θητείας Σπύρου Κωνσταντά δημάρχου του παλιού δήμου Παλλήνης, πλήθος έντονων αντιδράσεων απ’ την τοπική κοινωνία, κυρίως του συλλόγου ΦΕΣ «Η ΚΑΝΤΖΑ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ!

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ November 11, 2015 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Απάντηση του Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου, στην Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα στον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής, για τις σχολικές μεταφορές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟ

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ November 11, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Θεωρούμε ότι η παραπάνω στάση δεν είναι άσχετη με την πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του συνδυασμού «Πολίτες», οι οποίοι όλοι μαζί κινούνται στην κατεύθυνση της διάλυσης της υγείας, της πρόνοιας και της ειδικής αγωγής με σκοπό το πέρασμα όλων αυτών των υπηρεσιών στο ιδιωτικό κεφάλαιο και στα πλαίσια αυτά λειτουργούν και για το Ίδρυμα για το παιδί «Παμμακάριστος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ November 09, 2015 / απο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Μ. ΤΣΙΛΙΩΤΗΣ (author)

Σε περίπτωση που εκλεγεί νέος αρχηγός του κόμματος της Ν.Δ., υποψήφιος, ο οποίος εξελέγη κατά τις εκλογές της περιφερειακής αυτοδιοίκησης τον Μάιο του 2014 περιφερειάρχης, αυτός θα μπορέσει πάλι να εκλεγεί βουλευτής μόνο εάν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Κοινοβουλίου γίνουν μετά την κανονική λήξη της θητείας της Βουλής, δηλ. τον Οκτώβριο του 2019 ή εν πάση περιπτώσει μετά την παρέλευση της πενταετούς θητείας των οργάνων της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, δηλ. μετά την 31η Αυγούστου 2019.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

14 ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΡΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ November 06, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ανοικτή επιστολή 14 φορέων για τον ορθολογικό και τεκμηριωμένο καθαρισμό των ρεμάτων αντί των καταστρεπτικών, γενικευμένων μηχανικών καθαρισμών της Περιφέρειας Αττικής. Η κριτική/καταγγελία των 14 φορέων, η οποία οδήγησε την κα Δούρου στις 20/10/2015 σε ανακοίνωση διαστρέβλωσης των θέσεών μας (που της είχαν επιδοθεί στις 24/9/2015), αφορά την εφαρμογή της γενικής αρχής καθαρισμού όλων των ρεμάτων με μηχανικά μέσα – μπουλντόζες, εκσκαφείς κ.λπ..

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ

ΑΡΘΡΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ November 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το θέμα της επιχειρούμενης δημιουργίας μονάδας Ιχθυοκαλλιέργειας στο Πόρτο Γερμενό του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, ανέδειξε ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, με επιστολή που απέστειλε προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκουρλέτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΠΟΝΤΙΟΙ November 05, 2015 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Δεν είναι η πρώτη φορά, που αποδεδειγμένα διεθνώς ιστορικά γεγονότα, όπως η γενοκτονία των Ποντίων και ο ξεριζωμός της Σμύρνης, που παλαιότερα ειπώθηκε ως ‘’συνωστισμός’’, απασχόλησαν τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και τα ξένα, δίνοντας τροφή σε ξένα κέντρα που επιβουλεύονται τη διαστρέβλωση της ελληνικότητας ορισμένων περιοχών της Ελλάδος και άλλοτε να εκμεταλλεύονται δηλώσεις ελλήνων πολιτικών που αμφισβητούν ευθέως πρακτικές αφελληνισμού στη σημερινή Τουρκία και έτσι απενεχοποιούν την ιστορική ευθύνη της επεκτατικής πολιτικής της γείτονος χώρας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΔΟΥΡΟΥ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ November 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Να τελειώσει το πινγκ πονγκ των ευθυνών της κας Δούρου με την Κυβέρνηση για τη μεταφορά των μαθητών» σημειώνει ο βουλευτής Επικρατείας της Ν. Δ. κ. Οικονόμου, σχολιάζοντας την απάντηση που έλαβε στην σχετική ερώτηση που κατέθεσε, όπως αναλυτικά καταγράφεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

20 ΩΡΕΣ 24 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

9 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ