ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ September 29, 2015 / απο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (author)

Φίλες και φίλοι Δεν ξεχνώ ποτέ την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που έδειξε στο πρόσωπο μου ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.(ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ). Πάντοτε θα τον τιμώ και πάντοτε θα του είμαι ευγνώμων!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Θανάσης Μαργέτης θεωρείται γκουρού της αυτοδιοίκησης, με πολύχρονη πείρα ως αντιδήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΝΑΤΟΣ-ΝΑΤΟΣ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΟ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΓΕΤΗΣ September 28, 2015 / απο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΓΕΤΗΣ (author), ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Την εποχή της παγκοσμιοποίησης δεν υπάρχουν ταμπέλες και κλισέ που μπορούν να περιχαρακώσουν ένα κόμμα, πόσο μάλλον ένα κόμμα όπως η Νέα Δημοκρατία που διαδραμάτισε ουσιαστικό ρόλο στη νεότερη ιστορία της πατρίδας μας. Ένα κόμμα κάτω απ’ τον εμπνευστή-ιδρυτή του αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, που χωρούσε ένα ιδεολογικό φάσμα απ’ τη δεξιά ως την ευρωπαϊκή αριστερά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ September 25, 2015 / απο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ (author), Youth Platform (author)

Το βασικό ερέθισμα ήταν η ερώτηση «ποιος κερδίζει από την ανακύκλωση;». H recycglobe είναι η απάντηση. Στη recycglobe πιστεύουμε πως πρέπει αυτός που «παράγει» ανακυκλούμενα υλικά να έχει κίνητρο να το κάνει και αυτός που συλλέγει και επεξεργάζεται ανακυκλούμενα υλικά να έχει εύκολη πρόσβαση σ’ αυτά. Έτσι σχεδιάσαμε την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα στο χώρο της ανακύκλωσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας (δεξιά) με το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κατά τη διάρκεια της σημερινής απόπειρας κατεδάφισης κτίσματος στον Άγιο Χαράλαμπο  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ September 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω ακίνητα κατασκευάστηκαν σε φερόμενα ως δασικά τμήματα του Δήμου πριν από πολλά χρόνια νομότυπα από συμπολίτες μας βιοπαλαιστές, οι οποίοι σήμερα είναι αντιμέτωποι με την ύπαρξη αντικρουόμενων διαχρονικά νόμων, καθώς και με σχετικές εντολές κατεδάφισης που έχουν αποσταλεί μεταξύ 7 και 14 Σεπτεμβρίου 2015 εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Επίσης, επισημαίνεται το γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας – Πικερμίου έχει αποφασίσει ομόφωνα και αποστείλει ψήφισμα στον Υπουργό Εσωτερικών με το οποίο γνωστοποιεί το πρόβλημα και ζητά την αναστολή εκτέλεσης των κατεδαφίσεων

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γιώργος Χριστόπουλος με το πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ September 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες προς όλους τους Κυκλαδίτες ψηφοφόρους για την στήριξη σας διαβεβαιώνοντας σας ότι θα εξακολουθήσω να αγωνίζομαι για την προάσπιση των Κυκλάδων μας, σε όλους τους τομείς. Μετά και την ολοκλήρωση του εκλογικού αποτελέσματος, θεωρώ υποχρέωση μου να σας ευχαριστήσω όλους για την συμπαράσταση σας που προσφέρατε, στην προσπάθεια μου σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ: ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ!

ΑΡΘΡΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ September 23, 2015 / απο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ (author)

Η Κυβέρνηση που χώρεσε, την κα Τζάκρη και τον κο Πελεγρίνη (τα ονόματα και το πολιτικό παρελθόν τους, μιλάνε από μόνα τους), κατήργησε το σχετικό Υπουργείο και πέταξε στα αζήτητα, τον τ. Υπουργό κ. Παναγιώτη ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ!! Η επιλογή ενός έντιμου, ικανότατου και αδέκαστου δικαστικού λειτουργού, στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της Διαφθοράς, που είχαν χαιρετίσει όλα (σχεδόν) τα κόμματα, πήγε περίπατο...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΧΡΕΟΣ, ΑΡΘΡΟ, MOHAMED A. EL-ERIAN September 22, 2015 / απο MOHAMED A. EL-ERIAN (author)

Μετά από επαναλαμβανόμενα στραβοπατήματα, η Ευρώπη έχει ξαφνικά την ευκαιρία να κάνει αυτό που πρέπει σχετικά με το μη βιώσιμο χρέος της Ελλάδας. Θα ήταν τραγωδία -τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη- εάν χανόταν αυτή η ευκαιρία. Δύο εξελίξεις συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν αυτή τη συγκυρία: η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής και η τεράστια εισροή προσφύγων στην Ελλάδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

NΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ: "ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΝΤ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΣΧΕΔΙΟ September 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author), NΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ (author)

Ο Νόαμ Τσόμσκι ενσαρκώνει την εικόνα του διανοούμενου όπως θα έπρεπε να είναι: Με το τεράστιο διανοητικό του ανάστημα, τη θεμελίωση της γενετικής γλωσσολογίας, την ακτιβιστική του δράση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το θάρρος του λόγου του σε κρίσιμες στιγμές, όταν οι "διανοούμενοι" των σύγχρονων καιρών επιλέγουν την στήριξη της Νέα Τάξης Πραγμάτων η οποία και τους ανέδειξε άλλωστε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2ΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΦΩΤΟ) / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣΙΠΠΟΦΑΕΣ

17 ΩΡΕΣ 6 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

14 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» / ΩΔΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

14 ΩΡΕΣ 44 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΗΜΕΡΙΔΑΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣΛΕΣΒΟΣΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

14 ΩΡΕΣ 50 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ / ΕΛΛΑΔΑΚΡΙΣΗΠΟΛΙΤΕΣΠΟΛΙΤΙΚΟΙΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

15 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ