ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΠΟΝΤΙΟΙ November 05, 2015 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Δεν είναι η πρώτη φορά, που αποδεδειγμένα διεθνώς ιστορικά γεγονότα, όπως η γενοκτονία των Ποντίων και ο ξεριζωμός της Σμύρνης, που παλαιότερα ειπώθηκε ως ‘’συνωστισμός’’, απασχόλησαν τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και τα ξένα, δίνοντας τροφή σε ξένα κέντρα που επιβουλεύονται τη διαστρέβλωση της ελληνικότητας ορισμένων περιοχών της Ελλάδος και άλλοτε να εκμεταλλεύονται δηλώσεις ελλήνων πολιτικών που αμφισβητούν ευθέως πρακτικές αφελληνισμού στη σημερινή Τουρκία και έτσι απενεχοποιούν την ιστορική ευθύνη της επεκτατικής πολιτικής της γείτονος χώρας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΔΟΥΡΟΥ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ November 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Να τελειώσει το πινγκ πονγκ των ευθυνών της κας Δούρου με την Κυβέρνηση για τη μεταφορά των μαθητών» σημειώνει ο βουλευτής Επικρατείας της Ν. Δ. κ. Οικονόμου, σχολιάζοντας την απάντηση που έλαβε στην σχετική ερώτηση που κατέθεσε, όπως αναλυτικά καταγράφεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ November 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Δεχθείτε τα Συγχαρητήριά μας για τις πρωτοβουλίες σας αυτές, καθώς αποδεικνύετε έμπρακτα την ευαισθητοποίησή σας, στους τόσο κρίσιμους αυτούς τομείς, της Παιδείας και του Αθλητισμού, καθώς επίσης έτσι, γίνεται φανερό, ότι η Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί προτεραιότητα της Εταιρίας σας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ;

ΑΡΘΡΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ November 03, 2015 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Έντονη κοινωνική αναταραχή σημειώνεται τις τελευταίες μέρες με αφορμή την επιχείρηση κατεδάφισης αυθαιρέτου κτίσματος στην Αρτέμιδα Αττικής στην περιοχή του Πράσινου Λόφου. Εκατοντάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν μαζί με τον κάτοχο του οικήματος για την προσπάθεια κατεδάφισης, ενώ υπήρξε σύλληψη του Δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδας κ. Δ. Μάρκου κατά την προσπάθεια κατεδάφισης της συγκεκριμένης οικίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΖΗΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΗ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ November 02, 2015 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Την άμεση ένταξη του 21ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών στο πρόγραμμα κατασκευής νέων σχολείων του ΟΣΚ, λόγω της άθλιας κατάστασης των εγκαταστάσεων του, ζητά ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. κ. Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος κατέθεσε επιστολή προς τους:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΟΧΙ ΚΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΛΑΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ November 02, 2015 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author), ΠΕΝΝΥ ΔΑΛΑΜΠΟΥΡΑ (author)

Η φύση της Θεσσαλονίκης ως πύλη για τα Βαλκάνια, το εμπορικό της λιμάνι και η πλούσια πολιτιστική της ιστορία δίνουν τα στοιχεία που μπορούν να την κάνουν δυνατή, εξωστρεφή και κυρίως να ξεφύγει από το σήμερα, που με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες, την τραβάει πίσω τόσο σε οικονομική ανάπτυξη και σε πολιτιστική πρόοδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΝΕΡΑΪΔΕΣ

ΑΡΘΡΑ / ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΝΥΜΦΕΣ, ΔΡΥΑΔΕΣ November 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Οι Νύμφες ήταν γυναικείες μορφές θεϊκής καταγωγής, νεαρές στην ηλικία, που ζούσαν μέσα στην άγρια φύση, τριγύριζαν στα βουνά, συνοδεύοντας την Άρτεμη παίζοντας μαζί της. Ήταν όλες τους πανέμορφες, η Άρτεμη όμως ξεχώριζε με τη θωριά της ανάμεσά τους. Τραγουδούσαν και χόρευαν μαζί με τον Πάνα στα λιβάδια και στις πλαγιές, συνήθως κοντά στις πηγές. Υμνούσαν με τις γλυκιές φωνές τους Ολύμπιους Θεούς και ιδιαίτερα τον πατέρα του Πάνα, τον Ερμή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτογραφία αρχείου απ' την άφιξη μεταναστών την περασμένη άνοιξη στο λιμάνι της Ραφήνας (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΛΩΣΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ October 31, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η εναγώνια αναζήτηση της κυβέρνησης για χώρους υποδοχής των χιλιάδων προσφύγων-μεταναστών που εισρέουν κατά κύματα στη χώρα μετά από κυβερνητικές ανακοινώσεις φαίνεται να αγγίζει τη Ραφήνα, η οποία συγκαταλέγεται στις πόλεις – λιμάνια. Σε προγενέστερη ανάρτησή μας είχαμε αναδείξει το θέμα, επισημαίνοντας ότι το λιμάνι της Ραφήνας θα είναι ο υποδοχέας των ανθρώπων αυτών που αναζητούν μια ασφαλέστερη ζωή, αλλά ως χώροι προσωρινής διανομής αναζητήθηκαν στον όμορο δήμο Μαραθώνα και συγκεκριμένα στην Αμερικανική βάση και το θέρετρο των αξιωματικών στον Άγιο Ανδρέα, εκεί όπου φιλοξενήθηκαν στους Ολυμπιακούς οι δημοσιογράφοι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ