ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΛΓΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ October 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Παρά το γεγονός ότι ο ΕΛΓΑ έχει πλέον αποθεματικό, δηλαδή διαθέτει τους απαραίτητους πόρους υπάρχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην πληρωμή των αποζημιώσεων με αποτέλεσμα πολλοί αγρότες σε διάφορες περιοχές της χώρας να βρίσκονται σε απόγνωση, αφού αδυνατούν να ανταποκριθούν σε πολύ βασικές τους υποχρεώσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣ & ΓΙΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΟΤΟΕ;

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΟΤΟΕ October 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΜΑΡΙΑ ΚΙΜΠΙΖΗ (author)

Σε χαλεπές εποχές όπως αυτές που βιώνουμε στην πατρίδα μας, το μόνο που μας απομένει είναι να στηρίζει ο ένας τον άλλο, αφού η Κυβέρνηση ανήμπορη να αντιδράσει, γίνεται έρμαιο μεταξύ των επιταγών του Κουαρτέτου και των ταξικών ιδεολογημάτων της. Κοινώς χορεύει στους ρυθμούς του Κουαρτέτου, αφού οι θεσμοί δεν χόρεψαν στο ρυθμό των νταουλιών και τα βιολιών του αντιμνημονιακού πάλαι ποτέ ΣΥΡΙΖΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΦΟΡΟΙ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ October 21, 2015 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Αγάπα τους πριν γίνουν μια φωτογραφία. Ακριβώς για να μη γίνουν μια φωτογραφία που θα μας στοιχειώνει για πάντα, πρέπει να ξανασκεφτεί η κυβέρνηση την αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23% στους οίκους ευγηρίας που προγραμματίζει για την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα των ηλικιωμένων και στις οικογένειες τους. Με αυτό ως δεδομένο ο βουλευτής Επικρατείας της Ν. Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου, απευθύνει σχετική ερώτηση,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ Α.Τ. ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, ΕΛ.ΑΣ., ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ October 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Π. Κουρουμπλή, κατέθεσε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράστασης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, με θέμα «Συγχώνευση Αστυνομικών Τμημάτων Αναβύσσου και Καλυβίων, μαζί με τα όμορα Τμήματα Ασφαλείας τους και τον Αστυνομικό Σταθμό Σαρωνίδας», ως ακολούθως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ! ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ Ο.Δ.Ι.Ε

ΑΡΘΡΑ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ, Ο.Δ.Ι.Ε. October 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με άρθρο παρέμβαση ο δήμαρχος Μαρκοπούλου-Μεσογαίας κ. Σωτήρης Μεθενίτης καταγγέλλει: “Συνεχίζει να χαρίζει Εκατομμύρια Ευρώ σε μεγαλοεπενδυτές και μετόχους του Ο.Δ.Ι.Ε., η Κυβέρνηση, με απανωτές κατεπείγουσες ρυθμίσεις, συνθλίβοντας το μέλλον του Δήμου Μαρκοπούλου και δείχνοντας τις προθέσεις της, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση συνολικότερα!”

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΝΔ

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ October 19, 2015 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Η ΝΔ ως κύριος κορμός της μεγάλης δημοκρατικής-ευρωπαϊκής-φιλελεύθερης –αστικής παράταξης που κατέγραψε μεγάλες παρακαταθήκες μετά την πτώση της δικτατορίας με την εδραίωση της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας, βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Μετά από δύο εκλογικές ήττες πρέπει να χαράξει τα επόμενα βήματα της, διαμορφώνοντας το στρατήγημα της επόμενης περιόδου και καθορίζοντας τον οδικό χάρτη της επόμενης ημέρας. Οδικό χάρτη νίκης πλέον και διακυβέρνησης της χώρας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΛΙΤΟΤΗΤΑ / Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΟΜΙΛΙΑ October 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ομιλία της Περιφερειάρχη Αττικής στην παρουσίαση του βιβλίου «Γυναίκες και Λιτότητα - Η οικονομική κρίση και το μέλλον της ισότητας των φύλων» Ρένα Δούρου: «Το διακύβευμα της ισότητας των φύλων να ενταχθεί σε όλες τις δημόσιες πολιτικές και σε όλα τα επίπεδα κυβέρνησης, κεντρικό, περιφερειακό και δημοτικό»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

"Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ"

ΑΡΘΡΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ October 16, 2015 / απο ΧΑΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ (author)

Η θέση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Χάρη Δαμάσκου για την «2η Αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (Π.Ε.Σ.Δ.Α.) Αττικής»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email