ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

Ο υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας (πρώτος αριστερά) σε εικόνα αρχείου στη Ραφήνα  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…

ΑΡΘΡΑ / ΣΥΡΙΖΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ September 16, 2015 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ (author)

Την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθήσαμε το πρώτο debate για αυτές τις εκλογές. Ένα debate ‘’σούπα’’, λόγω της διαδικασίας που αποφασίστηκε και τηρήθηκε. Με παράλληλους μονολόγους, με μάγκικες κοκορομαχίες και χωρίς καμία απάντηση στα ουσιαστικά που απασχολούν τον έλληνα πολίτη. Υπήρχε όμως ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό σε αυτό το debate που ίσως θα πέρασε από πολλούς απαρατήρητο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ "ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ" Η ΧΩΡΑ, ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ...

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΨΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΥΡΩΠΗ September 16, 2015 / απο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (author), ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

Είναι ηλίου φαεινότερη η δρομολογημένη εξέλιξη της πορείας της χώρας, και αναπόφευκτα θα ζήσουμε τραγικές στιγμές, απόρροια της μνημονιακής πολιτικής την οποία εφάρμοσαν οι έως σήμερα μνημονιακές κυβερνήσεις. Τα πάντα είναι δρομολογημένα, όπως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: MIKE.A. )

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΑΧ... ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ....ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!

ΑΡΘΡΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ September 16, 2015 / απο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Με διάχυτη χαρμολύπη ο ενεργός πολίτης του Βαρνάβα, Μιχάλης Αποστολόπουλος (Mike Α), περιγράφει ότι πραγματικά συμβαίνει στο δήμο Μαραθώνα εδώ και ένα χρόνο, που έχει και δεν έχει δήμαρχο. Διαβάστε, επιβεβαιώστε ή καταδικάστε:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΜΑΓΚΑΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΣΕΡΓΙΑΝΙ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ΄΄

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΟΨΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ September 14, 2015 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ (author)

Τις τελευταίες μέρες γίνεται όλο και πιο αισθητό το γεγονός ότι κάποιοι, θέλουν να τελειώσουν μια και καλή με την Αριστερά. Και το μεθοδεύουν μαζί με όλα τα μέσα της διαπλοκής που διαθέτουν, κάνοντας λόγο για οικουμενική κυβέρνηση. Μια προπαγάνδα που έχει ως πρωταγωνιστή και κύριο εκφραστή τον κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος διατυμπανίζει όπου σταθεί και βρεθεί ότι είναι υπέρ μιας μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝ.ΕΛ. September 14, 2015 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (author)

Πολύς λόγος γίνεται, δικαίως βέβαια αφού αυτό απασχολεί κάθε πολίτη, για το αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επέλεξε σωστά εκείνη τη δύσκολη νύχτα του Ιουλίου. Πριν προχωρήσουμε βεβαίως σε μια "ακτινογραφία" της συμφωνίας θεωρώ πρέπον να εξετάσουμε αντικειμενικά τις εναλλακτικές που η κυβέρνηση είχε:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ September 14, 2015 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (author)

«Η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα δημιουργεί θετικές προοπτικές προοδευτικής εξόδου από την κρίση, ενώ οι όποιες προσωρινές δυσκολίες είναι διαχειρίσιμες με κατάλληλη προετοιμασία»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΑΡΘΡΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ September 13, 2015 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ (author)

Κατανοώ ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός στην κοινωνία του Λαυρίου και σας διαβεβαιώνω ότι πρώτος από όλους εγώ ανησυχώ και προβληματίζομαι. Το θέμα των Σύριων προσφύγων πρέπει όλοι να το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία, χωρίς διχαστικές κορώνες, ώστε με συνεργασία και συνέργειες να πετύχουμε έναν άριστο συντονισμό και να διαχειριστούμε το ζήτημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς οι ισορροπίες, όπως όλοι αντιλαμβάνεστε, είναι λεπτές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ;

ΑΡΘΡΑ / ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕΡΒΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ September 12, 2015 / απο iefimerida.gr (author)

Το τρυφερό καρέ δημοσίευσε στο Twitter η δημοσιογράφος του BBC, Μανβίν Ράνα, γράφοντας: «Οι Σύριοι είναι γεμάτοι ευχαριστίες για τη σερβική αστυνομία. Λένε ότι οι αστυνομικοί στη Σερβία είναι καλοί και ότι είναι οι πρώτοι που δεν τους συμπεριφέρονται σαν ζώα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 14 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ