ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ September 01, 2015 / απο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (author)

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Συμπληρώνοντας χρόνο στα ηνία της πόλης, η δημοτική αρχή επιβεβαιώνει την άποψη ότι η Ραφήνα αποτελεί την πόλη των χαμένων ευκαιριών. Η καινούργια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε είναι η Αποχέτευση και, παράλληλα, η ως εκ τούτου αποφυγή των εξοντωτικών Προστίμων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ;

ΑΡΘΡΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ September 01, 2015 / απο ΚΕΖΑ ΛΩΡΗ (author)

Οι αρχαιολόγοι οφείλουν να προσκομίζουν τα πτυχία τους στο υπουργείο Πολιτισμού. Εκείνες που διορίζονται στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο οφείλουν να προσκομίζουν κι άλλες περγαμηνές. Εφεξής θα πρέπει να κρατούν και ημερολόγιο σωματικών επαφών. Να λένε σε όλο το ντουνιά κάθε πότε κάνουν σεξ. Ναι, ναι. Το απαιτούν οι καιροί. Μια αρχαιολόγος για να λαμβάνει σωστές αποφάσεις πρέπει να τεκμηριώνει και να δημοσιοποιεί τους οργασμούς της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάνω στη Μακρόνησο με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου και το Λαύριο (ΦΩΤΟ: )

ΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ…

ΑΡΘΡΑ / ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ, ΜΕΛΕΤΗ ΔΟΞΙΑΔΗ August 31, 2015 / απο ΤΟ ΒΗΜΑ (author), kirkinews .gr (author)

Το ξεχασμένο όραμα του Γραφείου Δοξιάδη για τη δημιουργία του Διεθνούς Αερολιμένα της πρωτεύουσας στη Μακρόνησο έφερε στο φως «Το Βήμα» προ ημερών. Λόγω του ενδιαφέροντος που προκύπτει απ’ την ιστορική αναδρομή θεωρήσαμε επιβεβλημένη την αναδημοσίευση για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στιγμιότυπο απ' τη συνάντηση του προέδρου της Ν. Δημοκρατίας με τον Γιώργο Χριστόπουλο στη Συγγρού  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ August 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τις ευχές του προς τους επιτυχόντες των ΑΕΙ & ΤΕΙ, εκφράζει ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος, επιλαχών βουλευτής Κυκλάδων, με το πιο κάτω μήνυμα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ August 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Η είσοδος στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι πράγματι μια σημαντική επιτυχία που επικυρώνει τους πρώτους εφηβικούς κόπους και θυσίες. Σε παλαιότερες περιόδους ήταν και το ισχυρό διαβατήριο στην ζωή των επιτυχόντων. Άλλαξαν όμως οι συνθήκες και πρέπει να γίνονται καθημερινές προσπάθειες για συνεχή και πολυποίκιλη απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ August 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Νεκτάριος Καλαντζής δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης, απευθύνει δημόσια συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές και εστιάζει στους εισακτέους του δήμου του, ευχόμενος καλή συνέχεια σε επιτυχόντες και μη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ;

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΙΡΛΑΝΔΟΙ August 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στα γραφόμενα του μεγάλου ιστορικού Στράβωνα ανακαλύπτουμε την κυριαρχία των Ελλήνων. Και δεν είναι καθόλου λόγια ενός τυχαίου, αλλά ενός εκ των μεγαλύτερων ίσως ο κορυφαίος, απ’ τους αρχαίους γεωγράφους και μέσα από αυτές τις γραμμές που αποτελούν ατράνταχτες αποδείξεις και σαφώς ιστορικές πηγές που δεν επιδέχονται καμιά αντίρρηση! Τι μας λέει λοιπόν; Ότι τα όρια των Ελλήνων προς τον Βορρά έφθαναν μέχρι τον Δούναβη και ως τον μυχό της Αδριατικής θάλασσας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΥΛΛΟΡΟΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΑΘΗ ΔΡΟΓΩΣΗ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ August 25, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ως φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας ή έκανε λάθος εκτίμηση ως προς την αντοχή του κόμματος που ηγείται ή απλώς υπερεκτίμησε ότι η λαοφιλία του μπορεί να του εξασφαλίσει μια ακόμα εκλογική άνετη νίκη, καθώς όμως οι αθρόες παραιτήσεις στελεχών του προμηνύουν σκληρή μάχη στήθος με στήθος του εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ και της Ν. Δημοκρατίας, μάλλον αναθεωρεί τις απόψεις του χωρίς ωστόσο να μπορεί να πισωγυρίσει τα πράγματα, ως γνωστό το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email