ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΙΑ ΟΙ «ΑΛΛΟΙ».

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ July 03, 2015 / απο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (author)

Αγαπητέ φίλε, φίλη, συντοπίτη, στο πλαίσιο ενός καλόπιστου και ανοιχτού διαλόγου αν και υπό συνθήκες ασφυκτικής χρονικής πίεσης και πόλωσης, κάτι που δεν βοηθά την πολύπλευρη και νηφάλια ενημέρωση, σε καλώ προτού αποφασίσεις οριστικά, να σκεφθείς επίσης πως,….το μη χείρον βέλτιστον Ο Έλληνας Πολίτης καλείται να σταθμίσει τις συνέπειες του «ναι» ή του «όχι» στο επερχόμενο δημοψήφισμα. Η ευθύνη της απόφασης είναι ατομική και προσωπική. Δεν χωρούν υπεκφυγές, δεν θα φταίνε πια οι «άλλοι».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΙΡΕΤΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΟΧΙ, ΑΙΡΕΤΟΙ July 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αιρετοί σε περιφέρειες και δήμους λένε ένα βροντερό Όχι εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής διεκδικώντας αξιοπρέπεια, δημοκρατία και ζωή. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της διακήρυξης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ & ΔΑΚΡΥΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ July 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η επίσημη πρώτη μου επαφή με την κάλπη συνέβη το ’73 πάλι μ’ ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Μόνο που τότε αν και σε καθεστώς δικτατορίας, υπήρχαν δύο ψηφοδέλτια, ένα σε άσπρο χαρτί με μπλε γράμματα το ΝΑΙ κι ένα σε γκρίζο χαρτί με μαύρα γράμματα το ΟΧΙ. Το τότε καθεστώς φυσικά προωθούσε το ΝΑΙ, οπότε για μένα άσχετα με το ερώτημα, που ήταν σαφές κι ευδιάκριτο σχετικά με τη βασιλεία, το ΟΧΙ αποτελούσε την αντίστασή μου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΡΕ ALEXIS;

ΑΡΘΡΑ / ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ July 01, 2015 / απο vimaonline.gr (author)

Σε αφήνω τώρα Alexis, πρέπει να πάω να δουλέψω και να δημιουργήσω αξία για να φτιάξω περισσότερες θέσεις εργασίας, πρέπει να φέρουμε φόρους για να πληρώσεις συντάξεις των συνδικαλιστών και την ΕΡΤ3.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ «ΠΡΟΤΑΣΗ» ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ July 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Βριλησσίων Αλέξη Μαυραγάνη και του Δημάρχου Σκύρου Μίλτου Χατζηγιαννάκη κατατέθηκε στα πρακτικά της χθεσινής (30/5) συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΕ κείμενο με το οποίο ζητείται να μην πάρει θέση η ΚΕΔΕ για ένα κρίσιμο εθνικό θέμα που αφορά κάθε αιρετό ξεχωριστά, ιδίως χωρίς προηγούμενη σύγκληση της γενικής συνέλευσης του οργάνου, γιατί κάτι τέτοιο σημαίνει υπέρβαση του ρόλου της και "θεσμική διολίσθηση".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΝΕΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ July 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η χώρα αυτή τη στιγμή σίγουρα είναι στην κρισιμότερη φάση των τελευταίων σαράντα ετών, με την κοινωνία να αγωνιά για το μέλλον της. Οι κλειστές τράπεζες και τα άδεια ΑΤΜ δημιουργούν μια εικόνα αποσύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας, τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο και από κοινωνικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ! ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…& ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΟΝΤΑΙ;

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΨΗ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ June 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ναι! Καλοί μου συμπατριώτες. Ζούμε εποχές που ούτε κατά διάνοια είχαμε φανταστεί. Αλλά μη μου πείτε! Έχουμε εθνική περηφάνεια. Καλούμαστε μάλιστα απ’ τη περίεργη συμμαχία ανόμοιων ιδεολογιών (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ., Χ.Α.) να ψηφίσουμε ΟΧΙ για να νιώσουμε τόσο περήφανοι όσοι οι πατεράδες κι οι παππούδες μας το ’40. Μόνο που το ’40 ήταν ο Μεταξάς αυτός που είπε το ΟΧΙ. Εκείνος βλέπετε δεν ήταν ευθυνόφοβος, δεν ήταν Τσίπρας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
          (ΦΩΤΟ: )

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ!

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ June 28, 2015 / απο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΛΙΑΣ (author)

Η απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος είναι, κατά την αποψή μου, μια λανθασμένη επιλογή η οποία μπορεί να επιφέρει τραγικές επιπτώσεις στην πατρίδα μας. Σε αυτό το σύντομο κείμενο καταγράφω μια σειρά από λόγους για τους οποίους θεωρώ ότι η καταφυγή σε δημοψήφισμα είναι μια λανθασμένη επιλογή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 13 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ