ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ Η 4η ΠΕ Ν. ΜΑΚΡΗΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΞΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ;

ΑΡΘΡΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ June 04, 2015 / απο ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών για την ένταξη της 4ης ΠΕ Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνα στο αντικειμενικό σύστημα προσδιορισμού αξιών ακινήτων, όπως πιο κάτω αναλυτικά αναφέρεται:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΖΗΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, FIFA June 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο κ. Πάντζας κατά την τοποθέτησή του στην επιτροπή πέραν από τα ζητήματα του αντι-ντόπινγκ και των προγραμμάτων άθλησης για όλους έθιξε κυρίως το θέμα που απασχολεί το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα αυτό της εγκληματικής οργάνωσης που λειτουργούσε στους κόλπους της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ…ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Ή ΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΑΡΘΡΑ / ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ June 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε απάντηση των σχετικών ερωτήσεων που κατατέθηκαν από τον Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, αναφορικά με την κατάργηση των Αστυνομικών τμημάτων στην περιφέρεια Αττικής, ο Αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Πανούσης, μας ενημέρωσε ότι :

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΛΑΝΑΡΗΣ & ΔΑΣΑΜΑΡΙ ΑΝΑΨΑΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ

ΑΡΘΡΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΔΑΣΑΜΑΡΙ, ΡΕΜΑ ΒΑΛΑΝΑΡΗΣ June 02, 2015 / απο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ (author)

Αν και πέρασε αρκετό διάστημα αφότου συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο η οριοθέτηση του ρέματος Βαλανάρη, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Παναγιώτης Καλφαντής, απαντά στο Νίκο Σίμο δασολόγο απ’ το Πικέρμι. Δυστυχώς δεν ξέρουμε αν υπάρχουν γραπτές δηλώσεις του κ. Σίμου ή ο κ. Καλφαντής απαντά σε προφορική αναφορά. Ούτως ή άλλως δημοσιεύουμε την επιστολή του κ. Καλφαντή προς τον κ. Σίμο, ζητώντας συγνώμη απ’ τους αναγνώστες για την ελλιπή ενημέρωσή τους. γράφει ο κ. Καλφαντής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

S.D. ΚΑSΤRO 1969 ΤΑΡΤΟΥΣ, ΣΥΡΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, S.D. KASTRO June 01, 2015 / απο ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ (author)

Γνωρίζω τον άνθρωπο και καλλιτέχνη κάποια χρόνια. Παρακολουθώ την διαδρομή του. Εκτιμώ και θαυμάζω αυτήν την διαδρομή. Ως καλλιτέχνης εγώ η ίδια πιστεύω ότι δικαιώνομαι, όχι μόνο μέσα από την δική μου δημιουργία, αλλά και μέσα από την αναγνώριση της καλλιτεχνικής δημιουργίας των άλλων. Με ενδιαφέρει με ποιο τρόπο οι άλλοι καλλιτέχνες βιώνουν την ζωή και την τέχνη τους. Και συχνά βρίσκω έργα που με τροφοδοτούν με ενέργεια και συναισθήματα, όπως το συγκεκριμένο έργο, σχέδιο, μελάνι του 92'.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ June 01, 2015 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ (author)

Φωτοβολταϊκά: Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων έως και 80% για καταναλωτές, επαγγελματίες, βιοτέχνες κλπ. Σκοπός του παρόντος άρθρου, είναι η ενημέρωση των καταναλωτών, επαγγελματιών, βιοτεχνών κλπ., για εξοικονόμηση χρημάτων (μείωση λειτουργικού κόστους) με την παρακάτω παρουσίαση πραγματικών παραδειγμάτων του Νet Μetering (αυτοπαραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ May 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Συνάντηση, την Τρίτη 26/05/2015, με την Υποδιοικήτρια της 1ης ΔΥΠΕ, κ. Χρ. Κισκήρα, είχε ο ειδικός παθολόγος, πολιτευτής Κυκλάδων και τ. Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, Γιώργος Χριστόπουλος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΖΩΗΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΑΡΘΡΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ May 28, 2015 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Επιστολή της Ειρήνης Κουτρουμάνου Κουρεμένου προς το Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη σχετικά με το θέμα της περισυλλογής των αδέσποτων ζώων. Η συνδημότισσα μας και μέλος της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» Ειρήνη Κουτρουμάνου Κουρεμένου, με ενεργή συμμετοχή στο φιλοζωικό κίνημα στο Δήμο μας, κατέθεσε στο Δήμαρχο ανοικτή επιστολή με ερωτήματα σχετικά με την διαδικασία που ακολουθεί ο Δήμος Διονύσου για την περισυλλογή αδέσποτου ζώου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email