ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Γ. ΠΑΝΤΖΑ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ, Κ.Υ. ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ May 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΖΑ (author)

Σειρά επαφών και συναντήσεων πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, με τις ηγεσίες των Υπουργείων Οικονομίας , Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού καθώς και Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ & ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΜΗΝΥΜΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ May 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μηνύματα προς τους εξεταζόμενους μαθητές στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την είσοδό τους στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα απευθύνουν οι δήμαρχοι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΑΠΙΑΣ ΠΑΤΑΤΑΣ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ

ΑΡΘΡΑ May 17, 2015 / απο kirkinews.gr (author)

Μια δασκάλα έχει αποφασίσει να παίξουν ένα παιχνίδι στην τάξη της. Λέει λοιπόν στα παιδιά, να φέρει το κάθ’ ένα, μια πλαστική σακούλα, που θα περιέχει μέσα μερικές πατάτες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σηματοδότηση στην οδό Κοντοράβδη (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΙΚΕΡΜΙ: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΝΤΟΡΑΒΔΗ

ΑΡΘΡΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ May 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σύμφωνα με παρέμβαση του αντιδημάρχου Πικερμίου κ. Γιώργου Κοκκόλη σχετικά με τη κυκλοφοριακή μελέτη στην οδό Κοντοράβδη που εξυπηρετεί το σχολικό συγκρότημα Πικερμίου, στα όσα αντιπολιτευτικά όπως επισημαίνει, ακούγονται, από τον Σεπτέμβριο η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε στην οδό Κοντοράβδη μια «βόμβα», για την οποία φέρουν ακέραια την ευθύνη οι προηγούμενες δημοτικές αρχές σε Ραφήνα και Πικέρμι, οι οποίες δεν φρόντισαν για τη διάνοιξη της οδού, παρά το γεγονός πως το έργο διήρκησε δέκα ολόκληρα χρόνια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΑΓΩΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ!

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΥΣΗ May 15, 2015 / απο ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (author)

Όσοι/ες από εμάς (πολίτες και συλλογικότητες) επιλέξαμε να κρατήσουμε σαφείς αποστάσεις από το σχετικά πρόσφατο συνέδριο της περιφέρειας Αττικής, για τη διαχείριση των απορριμμάτων, το κάναμε γνωρίζοντας ότι, εκτός άλλων, θα χρησιμοποιηθεί και σαν «πασαρέλα» προβολής της φιλοεργολαβικής αντίληψης: πολλά σύμμεικτα απορρίμματα - καύση - ιδιωτικοποίηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Georgios PANTZAS, GreeceGeorgios PANTZAS, Grèce (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΡΩΣΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ May 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην μεγαλειώδη, επιβλητική και γεμάτη συμβολισμούς στρατιωτική παρέλαση στη Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα, παραβρέθηκε ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και Κοσμήτορας του Κοινοβουλίου Γιώργος Πάντζας, για τον εορτασμό της 70ης επετείου της νίκης κατά του φασισμού και του ναζισμού στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο κ. Πάντζας, συνοδεύοντας την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κα Κωνσταντοπούλου, μετείχε στην αποστολή η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στην εορταστική εκδήλωση και απέδωσε φόρο τιμής σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για να νικήσουν μια και καλή το τέρας του ναζισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΔΩ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ…Μ’ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΑΡΘΡΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΔΗΜΟΙ, ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ May 12, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κάποιες φορές η ιδέα της εγκατάλειψης, αληθινής ή όχι, δίνει φωνή σε ουδέτερα πράγματα όπως το ειδικό σχολείο Λαυρίου, που στεγάζει δημοτικό και νηπιαγωγείο για παιδιά με αυτισμό, νοητική υστέρηση και άλλα σύνδρομα… Τότε η φωνή γίνεται βροντερή και διαπερνά την αναλγησία μιας κοινωνίας που μένει περιχαρακωμένη στα στενά πλαίσια ενός ανόητου εγωϊσμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ May 11, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Δύο βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας οι κύριοι Βασίλης Οικονόμου και Γιάννης Βρούτσης, ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό αν προτείνουν οι δανειστές ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και για τις κύριες συντάξεις, όπως αναλυτικά πιο κάτω η ερώτησή τους:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email