ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

Ο Σταύρος Ιατρού στα έδρανα της μειοψηφίας του δήμου Λαυρεωτικής (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

15 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΔΣΝΑ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ February 17, 2015 / απο ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥ (author)

Tα τελικά 15 συμπεράσματα που διατυπώθηκαν και ανακοινώθηκαν στη λήξη του συνεδρίου από τον Σταύρο Ιατρού, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ και δημοτικό σύμβουλο Λαυρεωτικής, είναι τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ February 15, 2015 / απο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (author)

Το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων που έχει ταλανίσει τα τελευταία χρόνια την Αττική, παράμενε μέχρι σήμερα σε πλήρες αδιέξοδο. Η νέα Περιφερειακή Αρχή έχοντας ήδη προεκλογικά διακηρύξει την αλλαγή του τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική, προχωρά με το σημερινό συνέδριο στο πρώτο και ουσιαστικό μεγάλο βήμα για την εξεύρεση λύσης για μια βιώσιμη, οικολογική, οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ February 15, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (author)

Οι θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τη διαχείριση των απορριμμάτων Τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων παρουσίασε χτες ο Μπάμπης Ζιώγας, μέλος της Ομάδας Περιβάλλοντος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής με τίτλο «Βιώσιμη, οικολογική, οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η βουλευτής Αττικής κ. Μαρτίνου με το ζεύγος Ρίζου (η Αναστασία Ρίζου αριστερά) σε φωτογραφία αρχείου   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, UNESCO February 14, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μια δυνατή ομιλία όπως αυτή της κ. Αναστασίας Ευαγγελίου – Ρίζου δημοτικής συμβούλου Μαραθώνα στην ημερίδα για τα «μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς» υπό την αιγίδα της UNESCO για την ανάδειξη του Μαραθώνα σε πολιτιστικό τοπίο διεθνούς σημασίας και την ένταξή του στον κατάλογο των μνημείων της, έχει πάντα θέση στο kirkinews άσχετα με το χρόνο που εκφωνήθηκε (τέλος Δεκεμβρίου 2014), όταν επιπροσθέτως δεν έχει δημοσιοποιηθεί έως τώρα. Ακολουθεί η ομιλία της κ. Ρίζου:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΟΥΣΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΑΡΕΤΟΥΣΑ February 13, 2015 / απο ΠΛΑΤΩΝ ΘΩΜΑΣ (author)

Σίγουρα, όταν πριν από δεκαπέντε περίπου χρόνια οι κάτοικοι της Καλλιτεχνούπολης οι οποίοι είχαμε την ιδέα να κατασκευαστεί με δικά μας χρήματα το εντευκτήριο ΑΡΕΤΟΥΣΑ, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι, αυτό το ελαφρύ, όμορφο και "διαφορετικό" κατασκεύασμα θα πέρναγε τόσα δεινά... ούτε το νεότερο Ελληνικό κράτος να ήταν....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ February 09, 2015 / απο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (author)

Στην Ανατολική Αττική παραμένει έντονη η ανάπτυξη του πρωτογενούς και του δευτερογενούς τομέα. Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες (αναπτυξιακά πρότυπα Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και φορέων, δημοσκοπήσεις κλπ) αλλά και από το ενδιαφέρον των πολιτών που κατακλύζουν με ερωτήματα τις αρμόδιες Υπηρεσίες (Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Αττικής) διαφαίνεται η τάση για επιστροφή, κυρίως των νέων, στον αγροτικό τομέα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ February 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Φρενίτιδα εθνικού ενθουσιασμού έχει καταλάβει την πλειονότητα των Ελλήνων, που φουσκώνουν από περηφάνεια απ’ τη επιθετικότητα της κυβέρνησης της αριστεράς, στη διεκδίκηση των δίκιων της πατρίδας, απέναντι στους δανειστές της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ’’ ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ ΑΠ’ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΛΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ February 07, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Ραφηνιώτης καθηγητής Παντελής Σκλιας, ως επικεφαλής του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας και εισηγητής στην συνδιοργάνωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και των Hanns Seidel Stiftung και Wilfried Martens Centre for European Studies, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης 3 Φεβρουαρίου 2015, στο Goethe Institute, στις Βρυξέλλες, με θέμα «Η Ελλάδα μετά τις εκλογές».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 14 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ