ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΟΛΙΑ January 27, 2015 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (author)

Βυθισμένη στην αέναη μελαγχολία της, η ελληνική κοινωνία, παρασυρμένη από τη δίνη του τέλους της εθνικής της αμεριμνησίας, αναζητά τους ενόχους και τους φταίχτες οπουδήποτε αλλού αρνούμενη να αντιμετωπίσει κατάματα τις δικές της ευθύνες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΘΡΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε μια συνέντευξη ποταμό στο προεκλογικό Ραδιοφωνικό debate του Ρ/Σ Alpha 9,89 FM, στις 21.1.15, με συμμετοχή εκπροσώπων όλων σχεδόν των κομμάτων που κατέρχονται στις εκλογές 25ης Γενάρη 2015, ο Γιάννης Τόλιος υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας, αποκαλύπτει τις πτυχές του οικονομικού προγράμματος του κόμματος που εκπροσωπεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ January 22, 2015 / απο ΚΙΡΚΗ (author)

Κι εσύ λαέ βασανισμένε, που έδωσες εντολή για συναίνεση και συναίνεση δεν είδες, που δήλωνες ότι δεν θέλεις εκλογές, αλλά εκλογές σου φόρτωσαν στην πλάτη, που ζητάς να παραμείνεις στη ευρωζώνη και αμφιβάλεις αν θα είσαι μέσα, που θεωρείς το ευρώ εθνικό νόμισμα κάτι που κάθε λίγο και λιγάκι αμφισβητείται, καλείσαι πάλι να δώσεις λύση στο αδιέξοδο με την ψήφο σου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, Β΄ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 21, 2015 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (author)

Τα τελευταία 5 χρόνια τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης (Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ) με την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών σε βάρος του ελληνικού λαού έφεραν την ελληνική κοινωνία αλλά και την οικονομία στο απροχώρητο. Υπάρχει λοιπόν επιτακτική ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε για αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας και για το τέλος της ανθρωπιστικής κρίσης, στην οποία οδηγηθήκαμε. Όμως αυτό που απασχολεί σήμερα τους πολίτες είναι πως οι εξαγγελίες θα γίνουν πράξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ KAI ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΘΡΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 20, 2015 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ (author)

Οι μέρες και οι στιγμές που ζούμε σήμερα είναι πραγματικά ιστορικές. Για το λαό μας, για τη χώρα, για την ίδια την Ευρώπη. Για την Αριστερά, που όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες, σχεδόν λοιδορήθηκε και απομονώθηκε για τις θέσεις της. Η εικονική ευμάρεια, που το κατεστημένο καλλιέργησε και στήριξε, προκειμένου να εξασφαλίσει την ίδια του την ύπαρξη, δουλεύοντας παράλληλα τη διαπλοκή, τον παρασιτισμό, τη διαφθορά, τον εκφυλισμό και τελικά τη σαπίλα, έκανε την Αριστερά να φαντάζει με τις θέσεις της ως κάτι το ουτοπικό, ως κάτι ιδεατό, και πολλές φορές γραφικό, που πολύ απλά δεν είχε θέση στην πραγματικότητα. Έτσι έλεγαν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΚΥΡΙΛΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ…

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 19, 2015 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Διάφοροι σχολιαστές, δημοσιογράφοι και πολιτικοί τις τελευταίες μέρες ξιφουλκούν για την απόφασή μου να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Αντ. Σαμαρά ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου 2015. Ένα κάλεσμα συστράτευσης όλων των ευρωπαϊκών, δημοκρατικών και μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου για να κρατηθεί όρθια η χώρα, με ζωντανή την κοινωνία, εντός της Ευρώπης, με σταθερότητα και ασφάλεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. January 18, 2015 / απο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, είναι μια περιφέρεια με 56 πόλεις και με τεράστιες δυνατότητες αξιοποίησης καθώς διαθέτει ευρύ θαλάσσιο μέτωπο, σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους, θαυμαστό φυσικό πλούτο. Έργα αστικών αναπλάσεων, ανάπτυξης λιμένων, πολεοδομικού σχεδιασμού, είναι πολιτικές και στόχοι που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής και να αναδείξουν την περιοχή μας .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email