ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

400 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ December 10, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ούτε 100 ούτε 1000, αλλά 400 χιλιάδες φορολογικές υποθέσεις εκκρεμούν στα δικαστήρια και στις Επιτροπές Επίλυσης Διαφορών του Υπουργείου Οικονομικών, αναφέρεται στην ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Οικονομικών που κατέθεσε στη Βουλή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:                   )

ΜΑΡΙΑ ΒΙΤΩΡΑΚΗ: ΟΚΤΩ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ‘’ΠΟΤΑΜΙ’’

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ December 09, 2014 / απο ΜΑΡΙΑ ΒΙΤΩΡΑΚΗ (author)

Το Ποτάμι καταθέτει τις παρατηρήσεις και προτάσεις του σχετικά με το νέο σχέδιο νόμου για τη βελτίωση της ανακύκλωσης στην Ελλάδα. Θέλουμε, κατ’ αρχήν, να επισημάνουμε ότι μια χρόνια παθογένεια της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας είναι η πολυνομία – οι διάσπαρτες διατάξεις και ο κατακερματισμός της νομοθεσίας- που αντικειμενικά δημιουργεί σύγχυση και καθυστερήσεις στη σωστή εφαρμογή των νόμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ / ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ December 08, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με ειλικρινή διάθεση διαλόγου για κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν κάθε πολίτη της πατρίδας μας, ο κ. Γιάννης Τόλιος διδάκτωρ οικονομικών, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, μας έκανε τη τιμή να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας και να ξεδιαλύνει το τοπίο σχετικά με το τι θα κάνει μια κυβέρνηση της αριστεράς, με προτεραιότητα τη κατάργηση του μνημονίου ως το μόνο αναφαίρετο δικαίωμα για να ανασάνει ξανά ο ελληνικός λαός.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 H πρόεδρος της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Β. Αττικής «Η Αγία Σοφία» Δέσποινα Αφεντούλη στο κέντρο της φωτογραφίας  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΑΡΘΡΑ / ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ December 08, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Τις πόρτες της άνοιξε η Ταινιοθήκη της Ελλάδος στον Κεραμεικό ειδικά για τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Βόρειας Αττικής «Η Αγία Σοφία» για την προβολή της βραβευμένης ταινίας «Τραγωδία του Αιγαίου», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μάρου, την Κυριακή, 7/12/14.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρά την εγκατάλειψη χρόνων, το κλειστό γυμναστήριο του Κ.Υ.Ραφήνας, παραμένει αγέρωχο στο πέρασμα του χρόνου. Θα αξιοποιηθεί σύντομα άραγε; (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ: ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ December 07, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Γεμάτα κρυμμένους θησαυρούς τα διάσπαρτα κτίρια εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων που βρίσκονται στην αχανή έκταση των 460+ στρεμμάτων του Κ.Υ. Ραφήνας. Κάθε φορά που ξεθάβεις ένα τέτοιο θησαυρό (ειδικό σχολείο, Πέτρινο, ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση κ.α.), βρίσκεσαι μπροστά στη μαγεία της ανακάλυψης ενός ακόμα χώρου που επιβάλλεται να δοθεί προς χρήση για την κάλυψη πρωτογενών αναγκών της τοπικής κοινωνίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ December 06, 2014 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Πληθαίνουν οι φωνές εντός του Κοινοβουλίου που ζητούν το αυτονόητο, αυτή τη στιγμή που όλα κρέμονται σε μια κλωστή για την αποδέσμευση της πατρίδας απ’ τον ασφυκτικό βραχνά που έχουν επιβάλλει οι πιστωτές της χώρας, έστω και την ελάχιστη Εθνική συνεννόηση για να περάσουμε τον Ρουβικώνα της οικονομικής εξαθλίωσης. Προς αυτή την κατεύθυνση και η ομιλία στη Βουλή του ανεξάρτητου βουλευτή Αττικής κ. Βασίλη Οικονόμου που ζητά εθνική συνεννόηση έστω την ύστατη στιγμή και παρατίθεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΩΦΡΟΝΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ December 05, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού αποδεικνύοντας την τεράστια σημασία της έννοιας της ανιδιοτελούς προσφοράς στο συνάνθρωπο, το περιβάλλον αλλά και όλα τα έμβια όντα. Όντας και ο ίδιος εθελοντής είχα και έχω την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά το φρόνημα και το αίσθημα αλληλεγγύης των συνδημοτών μου και όχι μόνο σε καίριες στιγμές. Ο Δήμος μας μπορεί να υπερηφανεύεται για την έντονη κοινωνική δράση των εθελοντών μας σε όλους τους τομείς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΖΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ December 05, 2014 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ (author)

«Κυρίες και κύριοι Βουλευτές, Τις τελευταίες ημέρες η συγκυβέρνηση παίζει το ρόλο του δήθεν αντιστασιακού απέναντι στην τρόικα. Ένα ρόλο, πάνω σε ένα κακοστημένο σενάριο, που από το 2010 το έχουμε δει να παίζεται καμιά δεκαπενταριά φορές. Διαπραγματεύεται σκληρά, βάζει «κόκκινες» γραμμές – λέει – θέτει τάχα τελεσίγραφα, δημιουργεί δήθεν εμπλοκές και ένα σωρό άλλα, χωρίς καμία πειθώ βέβαια. Είναι ένα πολυπαιγμένο σενάριο δίχως θεατές. Και ας μην πούμε και για τις εκατό δόσεις και ένα σωρό άλλες παλινωδίες μέσα από τις οποίες γελοιοποιείτε καθημερινά έναν ολόκληρο λαό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

10 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ