ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ December 15, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Άμεση και μαζική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, που πραγματοποιήθηκε 1-7 Δεκεμβρίου 2014. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν χειροποίητα αντικείμενα, φτιαγμένα με μεράκι, από την ομάδα χειροτεχνίας του τμήματος ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ενώ μέρος των εσόδων, διατέθηκε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ 113,17 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ 10.926 ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ December 13, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ποσό 113,17 εκατομμυρίων ευρώ έχει πιστωθεί μέχρι τώρα στους λογαριασμούς 10.926 παραγωγών που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών του 2009 και του 2014.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΠΑΡΤΗ ΠΟΛΗ’’: ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΕΠΕΤΕΙΟΣ December 12, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με αφορμή την επέτειο των τεσσάρων χρόνων από την εισβολή των ΜΑΤ στο Οβριόκαστρο, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στην αίθουσα της Χρυσής Τομής. Σ’ αυτή την εκδήλωση παραβρέθηκε κι ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

400 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ December 10, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ούτε 100 ούτε 1000, αλλά 400 χιλιάδες φορολογικές υποθέσεις εκκρεμούν στα δικαστήρια και στις Επιτροπές Επίλυσης Διαφορών του Υπουργείου Οικονομικών, αναφέρεται στην ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Οικονομικών που κατέθεσε στη Βουλή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:                   )

ΜΑΡΙΑ ΒΙΤΩΡΑΚΗ: ΟΚΤΩ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ‘’ΠΟΤΑΜΙ’’

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ December 09, 2014 / απο ΜΑΡΙΑ ΒΙΤΩΡΑΚΗ (author)

Το Ποτάμι καταθέτει τις παρατηρήσεις και προτάσεις του σχετικά με το νέο σχέδιο νόμου για τη βελτίωση της ανακύκλωσης στην Ελλάδα. Θέλουμε, κατ’ αρχήν, να επισημάνουμε ότι μια χρόνια παθογένεια της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας είναι η πολυνομία – οι διάσπαρτες διατάξεις και ο κατακερματισμός της νομοθεσίας- που αντικειμενικά δημιουργεί σύγχυση και καθυστερήσεις στη σωστή εφαρμογή των νόμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ / ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ December 08, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με ειλικρινή διάθεση διαλόγου για κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν κάθε πολίτη της πατρίδας μας, ο κ. Γιάννης Τόλιος διδάκτωρ οικονομικών, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, μας έκανε τη τιμή να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας και να ξεδιαλύνει το τοπίο σχετικά με το τι θα κάνει μια κυβέρνηση της αριστεράς, με προτεραιότητα τη κατάργηση του μνημονίου ως το μόνο αναφαίρετο δικαίωμα για να ανασάνει ξανά ο ελληνικός λαός.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 H πρόεδρος της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Β. Αττικής «Η Αγία Σοφία» Δέσποινα Αφεντούλη στο κέντρο της φωτογραφίας  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΑΡΘΡΑ / ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ December 08, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Τις πόρτες της άνοιξε η Ταινιοθήκη της Ελλάδος στον Κεραμεικό ειδικά για τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Βόρειας Αττικής «Η Αγία Σοφία» για την προβολή της βραβευμένης ταινίας «Τραγωδία του Αιγαίου», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μάρου, την Κυριακή, 7/12/14.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρά την εγκατάλειψη χρόνων, το κλειστό γυμναστήριο του Κ.Υ.Ραφήνας, παραμένει αγέρωχο στο πέρασμα του χρόνου. Θα αξιοποιηθεί σύντομα άραγε; (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ: ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ December 07, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Γεμάτα κρυμμένους θησαυρούς τα διάσπαρτα κτίρια εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων που βρίσκονται στην αχανή έκταση των 460+ στρεμμάτων του Κ.Υ. Ραφήνας. Κάθε φορά που ξεθάβεις ένα τέτοιο θησαυρό (ειδικό σχολείο, Πέτρινο, ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση κ.α.), βρίσκεσαι μπροστά στη μαγεία της ανακάλυψης ενός ακόμα χώρου που επιβάλλεται να δοθεί προς χρήση για την κάλυψη πρωτογενών αναγκών της τοπικής κοινωνίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email