ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ / ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΕΛ November 24, 2014 / απο ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ (author)

Πριν τις δημοτικές εκλογές, οι κάτοικοι με χιλιάδες υπογραφές, μαζί με 63 συλλόγους και σωματεία των Σπάτων και της Αρτέμιδος, της Ραφήνας και του Πικερμίου, με συγκεντρώσεις, ημερίδες, λαϊκές συνελεύσεις, παρεμβάσεις σε θεσμικά όργανα, με τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ρ-Π, με τα Τοπικά Συμβούλια Σπάτων, Αρτέμιδος, Ραφήνας, Πικερμίου, Επιστημονικούς φορείς, επικύρωναν συντριπτικά την απαίτηση των τοπικών κοινωνιών για Αποχέτευση ΤΩΡΑ - ΟΧΙ ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι - ΑΜΕΣΑ σύνδεση με τη ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΥΠΕΚΑ November 23, 2014 / απο aftodioikisi.gr (author)

Την ηγεμονία της εμφανίζεται να επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση στις προθέσεις περιφερειακών αρχών να αναθεωρήσουν τους Περιφερειακούς Σχεδιασμούς Διαχείρισης Απορριμμάτων. Το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος για την ανακύκλωση, το οποίο τέθηκε από την Τετάρτη σε δημόσια διαβούλευση, αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε ότι αφορά το εύρος των αρμοδιοτήτων των περιφερειακών αρχών για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην περιοχή τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ Κ...ΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΨΗ November 22, 2014 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Στην Ελλάδα, είσαι τελικά ό,τι δηλώσεις. Το μοντέλο Έλλη Παπαγγελή λοιπόν δήλωσε πολιτικός. Με πολλές φωτογραφίες αν φας, προφίλ αλλά και με τον κώλο τούρλα, απαιτούσε από τους χιλιάδες φαν της να την καμαρώσουν όχι για τα εμφανή προσόντα της. Α! πα πα!. Η κοπέλα ήθελε να αποδείξει πως έχει και βάθος. Όχι από το άλλο. Το πνευματικό εννοώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ L’HUMANITE DIMANCHE

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΓΑΛΛΙΑ November 21, 2014 / απο Παύλος Καπάνταης (author)

«Αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε την Ελλάδα και την Ευρώπη» ήταν το κεντρικό μήνυμα της συνέντευξης που παραχώρησε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στο γαλλικό περιοδικό L’Humanité Dimanche. Η κ. Δούρου αναφέρθηκε στην αλλαγή προτεραιοτήτων της νέας Περιφερειακής αρχής, που αποτυπώθηκε αρχικά στον προϋπολογισμό για ενισχύσεις κατά της λιτότητας και της στήριξης των απόρων, ο οποίος «αυξήθηκε περισσότερο από 600%, ήτοι από 1,9 σε 13 εκατομμύρια ευρώ» με στόχο να καταστεί δυνατή η στέγαση οικογενειών, η παροχή ύδρευσης και ηλεκτροδότησης σε οικογένειες που τα έχουν πλέον αποστερηθεί, κ.λπ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΤΗΣΕΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΑΜΕΑ November 20, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Οι πέντε βουλευτές που τελευταία μας έχουν συνηθίσει να καταθέτουν από κοινού ερωτήσεις, αυξήθηκαν κατά ένα και έγιναν έξι. Οι έξι βουλευτές λοιπόν, Χρήστος Αηδόνης, Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου, Πέτρος Τατσόπουλος, Νίκη Φούντα και Γρηγόρης Ψαριανός, ρωτούν τους Υπουργούς Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, σχετικά με την αναχρονιστική διάταξη σε βάρος των ΑμεΑ για δυνατότητα κτήσεως πτυχίου από Ανώτερες Σχολές Δραματικής Τέχνης, ως κάτωθι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ’’ ΑΠΑΝΤΑ Η ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΣΓΟΥΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΠ November 20, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Εξήντα επιπλέον σελίδες περιλαμβάνει το αναθεωρημένο πρόγραμμα που υπέβαλε η νέα περιφερειακή αρχή Αττικής, εν σχέση με αυτό που είχε υποβάλλει ο προκάτοχός της κ. Σγουρός. Μάλιστα ήταν τόσο ‘’ολοκληρωμένο’’ που η Επιτροπή επανήλθε κάνοντας 332 παρατηρήσεις! Τάδε έφη Ρένα Δούρου απαντώντας στην παρατήρηση Σγουρού ότι προώθησε το πρόγραμμά του. Όπως αναφέρεται πιο κάτω η κ. Δούρου τονίζει σχετικά με το ΠΕΠ που υπέβαλε η Περιφερειακή Αρχή Αττικής τη Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΥΛΟ ΤΣΙΜΑ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ November 19, 2014 / απο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ (author)

Η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, παρεχώρησε συνέντευξη για όλα τα τρέχοντα θέματα στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100.3» και στo δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα. Μερικά απ’ τα βασικά σημεία της παρέμβασης της κυρίας Χριστοφιλοπούλου:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ November 19, 2014 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχετικά με τη σύνδεση των οικισμών του Πικερμίου με το Μετρό Παλλήνης. Ολόκληρη η επερώτηση πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ