ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ – ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ November 18, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Λίγο θέλουν να μας τρελάνουν, ο Διονύσης Χατζηδάκης δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και η Ρένα Δούρου περιφερειάρχης Αττικής, στην υπόθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων. Απ’ τη μια ο γερόλυκος της αυτοδιοίκησης κ. Χατζηδάκης σε μακροσκελή επιστολή του αφήνει να εννοηθεί ότι η κ. Δούρου πετά το μπαλάκι στους δημάρχους για τη διαχείριση των απορριμμάτων μέσω τις επιστολής που τους απέστειλε προ μηνός. Απ’ την άλλη η κ. Δούρου ανταπαντά σήμερα ότι οι δήμαρχοι με διαρροές προς τον τύπο κινδυνολογούν και παραπληροφορούν για να μην ανατραπεί το status quo διαχείρισης σύμμεικτων με τελικό αποδέκτη τη Φυλή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ November 17, 2014 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, σαράντα ένα χρόνια μετά την μεταπολίτευση θυμάται και αποτυπώνει τις σκέψεις του για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ΈΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ November 16, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Το Χωνί», επιτίθεται για μια ακόμα φορά στην Κυβέρνηση λέγοντας: «Έχουμε συνείδηση των δυσκολιών και του ανηφορικού δρόμου. Γνωρίζουμε όμως επίσης ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να τηρήσουμε τη δέσμευσή μας απέναντι στους πολίτες. Να κάνουμε δηλαδή αλλιώς πολιτική και να γυρίσουμε σελίδα στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ November 16, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η επιστολή παραίτησης της Αλεξάνδρας Χαρβάλου, μετά από 25 χρόνια προσφοράς στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, αγγίζει θέματα που πρέπει να προβληματίσουν κάθε σκεπτόμενο πολίτη. Κυρίως τους κυβερνώντες που μιλούν για αξιοκρατία, αλλά δεν μπορούν να κόψουν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας του συστήματος αναξιοκρατίας που καλά κρατεί ακόμα και σήμερα με τη πατρίδα στην εντατική.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πλατεία ηρώων δημοτικό σχολείο Βαρνάβα   (ΦΩΤΟ: gekollias.blogspot,gr)

ΟΥΤΟΠΙΑ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ November 14, 2014 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ (author)

Υποδεχτήκαμε με ενδιαφέρον και θετικά σχόλια την ανακοίνωση της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα, για το ξεκίνημα της Ανακύκλωσης στον Βαρνάβα. Είχαμε τις επιφυλάξεις μας, σχετικά με το αν ήταν καλά προετοιμασμένη η δράση αυτή και δεν θα κινδύνευε να απαξιωθεί, λόγω προβλημάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ/ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ November 14, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, κατανοώντας απόλυτα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δημότες, εξαιτίας των δυσχερών οικονομικών συγκυριών που βιώνει η χώρα μας, έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη ενός ισχυρού δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης, προκειμένου να διευκολύνει τη ζωή των συνανθρώπων μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΟΤΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΦΑΠ November 13, 2014 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ (author)

Η πρόσφατη απόφαση του ΣΤΕ, αναφορικά με τον καθορισμό του ύψος του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ) φυσικών προσώπων, στην περιοχή της Νέας Μάκρης, αναδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την προχειρότητα με την οποία, τόσο η παρούσα συγκυβέρνηση όσο και οι προηγούμενες, καθόρισαν την φορολογητέα αξία των οικοπέδων της περιοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ November 12, 2014 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ (author), ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ (author)

Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων για την υπολειτουργία των σχολείων δυο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας και Τάσος Κουράκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ