ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ November 11, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Όταν κάποιος βρίσκεται σε κάπως μεγαλύτερη ηλικία, είναι αδύνατον να μη συγκινηθεί, αναπολώντας τις αλήθειες που αναφέρει ο ανώνυμος συντάκτης της επιστολής-αφήγησης που κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό στο διαδίκτυο, σχετικά με όσους γεννήθηκαν ‘’λεύτεροι’’ από υπέρμετρους φόβους και απαλλαγμένοι απ’ την καταπίεση της τεχνολογίας. Διαβάστε την πιο κάτω αφήγηση και θα καταλάβετε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

PEACE TROUGH TRADITIONAL TOYS AND GAMES

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ November 11, 2014 / απο ΑΜΑΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ (author)

Άραγε υπάρχουν πια παραδοσιακά παιχνίδια; Και πώς μπορούμε να τα εντάξουμε στη ζωή, καθημερινή και σχολική, των σημερινών παιδιών; Αυτό είναι το θέμα που πραγματεύεται το project ''Peace Trough Traditional Toys and Games" τεσσάρων χωρών: Ελλάδας,Τουρκίας, Πορτογαλίας και Ρουμανίας στο πλαίσιο του Erasmus+/KA2 με τη χορηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΙ «ΜΟΝΟΜΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ» ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ

ΑΡΘΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΧΡΕΟΣ November 10, 2014 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (author)

Τελευταία από δυνάμεις του κατεστημένου, γίνεται προσπάθεια να φέρουν σε δύσκολη θέση το ΣΥΡΙΖΑ προβάλλοντας το δίλημμα: «μονομερείς ενέργειες» ή «διαπραγματεύσεις» στην κατάργηση του Μνημονίου και διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του Χρέους. Στόχος να ενοχοποιηθεί κάθε προσπάθεια άσκησης κυριαρχικών δικαιωμάτων και αμφισβήτησης του νεοφιλελεύθερου πλαισίου της ευρωζώνης και υποταγής τελικά στους όρους των πιστωτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΓΙΟΚ: ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ & ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΕΛ November 10, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ψυττάλεια γιοκ για παραλιακές δημοτικές κοινότητες Σαρωνικού, Παλαιά Φώκαια-Ανάβυσσος-Σαρωνίδα, αλλά και νότια Παλλήνη, καθώς η απόφαση τόσο της κεντρικής εξουσίας, όσο των όμορων δήμων της Ψυττάλειας (Πειραιάς κλπ) και της Περιφερειάρχη Αττικής κ. Δούρου, να μη δεχτεί άλλα λύματα η Ψυττάλεια θεωρείται δεδομένη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ / ΥΓΕΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ November 09, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Το παρακάτω κείμενο έγραψε αναγνώστρια της aftodioikisis.gr μετά από προσωπική εμπειρία που είχε σε ιατρείο. Το περιστατικό αφορά την αντιμετώπιση ασθενών όταν εμφανίζονται πωλητές φαρμακευτικών εταιρειών, οι οποίοι “παρακάμπτουν” την σειρά των ασθενών με την συγκατάθεση των γιατρών. Ίσως στο κείμενο της Σμαράγδας Μανωλαράκη που δημοσιεύθηκε στο “stayin” με τίτλο: “Ποιος όρκος του Ιπποκράτη; Τύφλα να ‘χουν οι φαρμακευτικές”, αναγνωρίσετε τον εαυτό σας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΥΓΕΡΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΔΙΧΟΤΌΜΗΣΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ November 09, 2014 / απο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ (author)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, είναι με πολύ θλίψη που ακούσαμε τα νέα για τις προτάσεις του Σταύρου Λυγερού για διχοτόμηση της Κύπρου και είμαστε υποχρεωμένοι να σας γνωστοποιήσουμε τις απόψεις μας. Για το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια Ιωάννης Σιεκέρσαββας Γραμματέας

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ/ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ November 08, 2014 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Χάνονται τα χρήματα της αποχέτευσης που δήθεν είχε εξασφαλισμένα από το 2011 ( το πόσο των 73 εκατ. Ευρώ) ο δήμος Παλλήνης για την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης σε Ανθούσα, Γέρακα και Παλλήνη. Ψέματα επίσης ότι θα επιστραφούν χρήματα σε κάποιους που έχουν ήδη συνδεθεί στο Γαργηττό και ότι οι δημότες δεν θα επιβαρυνθούν με το κόστος κατασκευής των εσωτερικών δικτύων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ November 07, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με την Ε4073/14 απόφαση του, το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την ένσταση του Σπύρου Πανά και επικύρωσε επίσημα την εκλογική νίκη του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, στις δημοτικές εκλογές της 25ης Μαΐου. Η απόφαση του Πρωτοδικείου θεωρείται τελεσίδικη και έτσι η σημερινή Δημοτική Αρχή θα εξαντλήσει τη θητεία της η οποία τελειώνει στις 31 Αυγούστου του 2019.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 13 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ