ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ! ΕΓΩ, ΕΣΥ, ΟΛΟΙ

ΑΡΘΡΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ November 05, 2014 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ (author)

Ελληνικό Κράτος. Ο απόλυτος παραλογισμός. Μας γεμίζει περηφάνια και ταυτόχρονα ντροπή. Περηφάνια για την ιστορία του, ντροπή για το κατάντημά του. Όμως αυτό το Κράτος δεν «φύτρωσε» από το πουθενά. Εμείς το φτιάξαμε. Εμείς οι Έλληνες. Κατ’ εικόνα και καθ΄ ομοίωσή μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΖΩΪΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΝΤΕΛΗ November 04, 2014 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Δύο σημαντικές επερωτήσεις του βουλευτή Αττικής Βασίλη Οικονόμου, για την έξαρση της εγκληματικότητας στο Δήμο Πεντέλης και τη μη αποζημίωση των κτηνοτρόφων της Αττικής για τις ζημιές από τον καταρροϊκό πυρετό, όπως κατατέθηκαν στους αρμόδιους υπουργούς πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΙΑΣ: ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ & ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΙΛΙΟΝ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ November 03, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Το θέμα της στασιμότητας των αντιπλημμυρικών έργων στη Δυτική Αττική και ειδικά στο Ρέμα της Εσχατιάς, με «φυσικό» αποτέλεσμα τις πρωτοφανείς εικόνες καταστροφής που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω των ακραίων βροχοπτώσεων, απασχολεί εδώ και μια 8ετία το βουλευτή Αττικής Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος επανέρχεται με μια ακόμα επερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ως ακολούθως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΟΝΕΩΝ…. ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥΣ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ November 03, 2014 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΤΟΥΡΟΣ (author)

Στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης και της μιζέριας, στη σημερινή προβληματική καθημερινότητά μας, ο αθλητισμός αποτελεί διέξοδο. Αποτελεί αγαθό κοινωνικής συνοχής και απαραίτητη προϋπόθεση ευημερίας και ισορροπίας. Η δυνατότητα άσκησης για μικρούς και μεγάλους θα έπρεπε να αποτελεί κυρίαρχη δράση και σκέψη υπηρεσιών και δομών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΘΙΑ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΜΑΣ ΜΕΝΙΝΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, ΗΠΑ, ΒΟΣΤΟΝΗ November 01, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Τόμας Μενίνο, μακροβιότερος δήμαρχος Βοστόνης που έχει γράψει ιστορία στην αμερικανική τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας επικρατήσει των αντιπάλων του σε πέντε εκλογικές αναμετρήσεις από το 1993 μέχρι το 2009, πέθανε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου σε ηλικία 71 ετών. Τη βαθιά λύπη για τον αποβιώσαντα, προσωπικό του φίλο, εκφράζει ο μέχρι χθες υπουργός και σημερινός επίτροπος Ε.Ε. κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΖΕϊΤΕΝΛΙΚ! ΣTΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΡΘΡΑ October 30, 2014 / απο PIGKOUINOS.blogspot.com (author)

Είχα κάπου διαβάσει γι'αυτό. Άλλο όμως να το διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια. Και σε διαβεβαιώνω ότι όχι μόνο αξίζει να το επισκεφθεί κανείς -επιβάλλεται να το ιδεί! Σήμερα θα σε πάω στη μεγαλύτερη στρατιωτική νεκρόπολη της Ελλάδας. Στο περίφημο Ζεϊτενλίκ. Ενάμισι χιλιόμετρο βορειότερα από την Πλατεία Βαρδαρίου. Στη Θεσσαλονίκη. Σε περιμένουν εκπλήξεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

O ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ October 30, 2014 / απο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ (author)

Έχω την αίσθηση ότι σήμερα βλέπουμε σκηνές από το έργο που θα δούμε προσεχώς στην κεντρική πολιτική σκηνή, εάν ποτέ έλθει στην εξουσία το κόμμα της κας Δούρου. Το περίφημο σχίσιμο των μνημονίων ή μονομερής καταγγελία των συμφωνιών, το νέο έτοιμο οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμα, μοιάζει τόσο πολύ με την δική της σημερινή στροφή 360 μοιρών στο θέμα των παραπλήσιων δικών της εξαγγελιών για τα έργα και τις ημέρες του “μνημονιακού” Σγουρού και της παράταξής του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ October 30, 2014 / απο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (author)

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση με παράλληλο απολογισμό της 4ετούς θητείας του ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΤΗΛ, ο Νίκος Αντωνίου παραδίδει τη σκυτάλη και εύχεται στον διάδοχό του Σταύρο Κρητικό επιτυχή διαχείριση στον δύσκολο τομέα της ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Λαυρεωτικής. Αναλυτικά ο κ. Αντωνίου γράφει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 13 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ