ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΑΡΘΡΑ / ΟΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ October 20, 2014 / απο ΠΟΕ-ΟΤΑ (author)

Οι Δήμοι καταρρέουν… το προσωπικό «εξαφανίζεται» και οι πολίτες ταλαιπωρούνται!!! Διαρκής και καθημερινός αγώνας για την υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ October 17, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Αδιάκοπα συνεχίζονται οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Σπάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ October 15, 2014 / απο RE:THINK PROJECT (author)

Το δίκτυο συνοικιακής κομποστοποίησης στην πόλη μας απαριθμεί μέχρι στιγμής 38 συνοικιακούς κομποστοποιητές, διάσπαρτους σε όλη την Καλαμάτα, τοποθετημένους ανάλογα με το ενδιαφέρον ( από ομάδες κατοίκων-φορέων) που έχει προκύψει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΙΜΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ;

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ October 14, 2014 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Ερώτηση σχετικά με τις τιμές των υγρών καυσίμων, βενζίνης και πετρελαίου, που διατηρούνται σταθερές παρά την θεαματική πτώση του πετρελαίου παγκοσμίως, κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, στον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος (αριστερά) μαζί με την τιμητική πλακέτα χάρισε στον Θοδωρή Γιουρτσίχιν - Γραμματικόπουλο και το λεύκωμα του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης.  (ΦΩΤΟ: http://www.vimaonline.gr/)

O ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΟΝΤΟΣ October 13, 2014 / απο vimaonline.gr (author)

Ένας κοσμοναύτης, ο Θεόδωρος Γιουρτσίχιν - Γραμματικόπουλος, Έλληνας ποντιακής καταγωγής, ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Ελληνικού - Αργυρούπολης. Ο Θεόδωρος Γιουρτσίχιν - Γραμματικόπουλος, ταξίδεψε τέσσερις φορές στο διάστημα, όπου έμεινε συνολικά πάνω από 500 ημέρες, παίρνοντας μαζί του στην πρώτη αποστολή την ελληνική σημαία, στη δεύτερη την κυπριακή σημαία και στην τρίτη του αποστολή πήρε συμβολικά, για να δηλώσει και να τιμήσει την ποντιακή του καταγωγή, μια παραδοσιακή ποντιακή φοτά, (παραδοσιακή στολή), την οποία παρέλαβε από τη συλλογή στολών του συλλόγου Ποντίων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΑΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ: ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ…;

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ October 13, 2014 / απο ΧΑΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ (author)

Είναι αλήθεια, ότι η διαχείριση των απορριμμάτων στη Αττική, είναι τα τελευταία 15 χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η αυτοδιοίκηση. 15 χρόνια που πέρασαν, με προβληματικούς κυβερνητικούς σχεδιασμούς, απίστευτη γραφειοκρατία, δικαστικές διενέξεις, αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες και μια συνεχή μεταβίβαση ευθυνών και αρμοδιοτήτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ, ΠΑΓΩΜΑ Ή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ;

ΑΡΘΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ October 12, 2014 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (author)

Η επιστροφή με άδεια χέρια του κ. Σαμαρά από το Βερολίνο, έχουν εντείνει τα αδιέξοδα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Οι αόριστες υποσχέσεις της Α. Μέρκελ για ρύθμιση του χρέους (εφ’ όσον τηρηθούν οι δεσμεύσεις και εφ’ όσον προκύψει εκλογή προέδρου δημοκρατίας), μοιάζουν προσμονή ….«δευτέρας παρουσίας»!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ»

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΡΙΜΜΑΤΩΝ October 11, 2014 / απο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (author)

Το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων έχει ταλανίσει τα τελευταία 30 χρόνια την Αττική χωρίς μέχρι σήμερα να έχει βρεθεί κάποια λύση. Αντίθετα η Αττική έχει οδηγηθεί σε πλήρες αδιέξοδο στο συγκεκριμένο ζήτημα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email