ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΝΟΔΕ 06 April 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author) /
 (ΦΩΤΟ: )

Άνω – κάτω έγιναν τα γραφεία της ΝΟΔΕ αν. Αττικής στο Κορωπί χθες βράδυ (5 Απριλίου), όπου αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας της Ν.Δ. για την ανάδειξη των Συνέδρων.

Τα πυρά επικεντρώθηκαν κυρίως στην κ. Κατερίνα Ονουφριάδου που συγκέντρωσε το μαγικό αριθμό των 1028 ψήφων που την έφερε πρώτη στη λίστα των επιτυχόντων.  Η αιτία που στοχοποίησε την κ. Ονουφιράδου είναι η θέση της στο πολιτικό γραφείο του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, που άναψε το φυτίλι των αντιδράσεων κυρίως παλαιών στελεχών προσκείμενων στο Καραμανλικό στρατόπεδο που είχαν υποστηρίξει την υποψηφιότητα  Μεϊμαράκη.

Η εν λόγω παρέα έκανε επίθεση φυσικά και σε άλλα νέα στελέχη που κατετάγησαν σε θέσεις που δεν ανταποκρίνονταν σύμφωνα με τους επικριτές τους στη προσωπική τους δυναμική αλλά σε στήριξη άνωθεν, υπονοώντας τον υπεύθυνο οργανωτικού Βασίλη Σπανάκη, ο οποίος απέκτησε ήδη παρανόμι όπως συνηθίζεται στα Μεσόγεια.

Οι αντεγκλήσεις βέβαια χαρακτηρίζονται αστείες καθώς απ’ τους 56 συνολικά υποψηφίους συνέδρους μόνο 7 έχουν αποκλειστεί, ενώ περνούν οι 49.

Είναι γεγονός ότι μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών για τις ΔΗΜ.Τ.Ο. όπου πρωταγωνίστησαν προσωπικές έριδες, κομματικές και δημοτικές διαφορές, που αναζήτησαν λύσεις εκτόνωσης και μεταχρονολογημένης ρεβάνς, τόσο εντός των διαφόρων τάσεων του κόμματος, όσο και σε επίπεδο δήμων, στοχοποιώντας τις περισσότερες φορές καθαρούς υποψηφίους που θυσιάστηκαν ως εξιλαστήρια θύματα μιας ανόητης αντιπαράθεσης, που βρήκε πρόσφορο έδαφος σε λάθη του οργανωτικού, καθώς προκηρύχθηκαν εκλογές χωρίς προηγουμένως να έχει ξεκαθαρίσει το ανύπαρκτο δίκτυο τοπικών οργανώσεων και φυσικά της αντίστοιχης ΝΟΔΕ, που υπολειτουργούσαν και δεν ήταν εις θέση να διεξαγάγουν αδιάβλητες εκλογές.

Με αυτά τα δεδομένα έχουν κατατεθεί ενστάσεις σε διάφορες ΔΗΜ.Τ.Ο. που θα ήταν περισσότερες αν δεν υπήρχαν οι ψυχραιμότεροι που αποσόβησαν αρκετές. Παρόλα ταύτα οι πιο σοβαρές αναφορές θα κατατεθούν στο οργανωτικό, με σκοπό την επισήμανση των λαθών του καταστατικού βάση του οποίου έγιναν αυτές οι εκλογές που όμως σε πολλά σημεία αποδείχτηκε διάτρητο δίνοντας την ευκαιρία σε περιστασιακά άτομα πριν καν δοκιμαστούν να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεστε.

Τη προχειρότητα της διαδικασίας αποδεικνύουν οι φωτογραφίες των χειρόγραφων αποτελεσμάτων των συνέδρων που αναρτήθηκαν χθες στη ΝΟΔΕ Ν.Δ. αν. Αττικής στο Κορωπί.

 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Author

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

It’s not a job, it's journalism Όπως ακριβώς δηλώνει ο τίτλος το kirkinews.gr δεν είναι δουλειά, είναι δημοσιογραφία (It’s not a job, it's journalism). Αυτό εκπροσωπεί, αυτό υπηρετεί και γι’ αυτό βρίσκεται κοντά σας στο διαδίκτυο φιλοδοξώντας να σας ενημερώνει σωστά για όσα συμβαίνουν επί σκηνής,...

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email