ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΚΥΠΡΟΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΔΩΡΙΤΑ ΒΟΣΚΑΡΙΔΟΥ(ΚΥΠΡΟΣ) ΚΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΕΒΑ(ΕΛΛΑΔΑ) ΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΟΡΩΠΙ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΛΟΥΜΙΣΤΟ ΨΩΜΙ June 08, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ (author)

Εντυπωσίασε το κοινό η έκθεση ελληνικού πλουμιστού-κεντητού ψωμιού από διάφορες περιοχές του ελληνισμού και από διαφορετικές τοπικές παραδόσεις που διοργάνωσε το Μουσείο Παράδοσης και Τέχνης της Αγγελικής Τσεβά στο εργαστήριό της στο Κορωπί με την υποστήριξη του Δήμου Κρωπίας από 24 Μαΐου έως 27 Μαΐου 2017. Η έκθεση ένωσε τις δύο επίσημες πατρίδες του ελληνισμού, την Ελλάδα και την Κύπρο (ήταν προσκεκλημένη, η ιδρύτρια του Μουσείου Πλουμιστού Ψωμιού Κύπρου.....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:: )

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ, 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 October 31, 2016 / απο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Εμπεριστατωμένη και πλήρης αναφορά στο 3ήμερο που πέρασαν στη Κύπρο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λαυρεωτικής, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ανέβασε στον τοίχο του στο FB ο καλός φίλος Σταύρος Παπασταυρόπουλος και εμείς απλά το αναδημοσιεύουμε, καθώς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Λαυρεωτική, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της αν. Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

 (ΦΩΤΟ: )

H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 1974 – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΥΠΡΟΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΙΚΗ October 26, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

H «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» Κερατέας, η Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Λαυρεωτικής & Σαρωνικού και το Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής σας προσκαλούν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7μ.μ. στην ομιλία με θέμα: «H συμβολή της Ελληνικής Αεροπορίας στα γεγονότα της Κύπρου το 1974 – Αποστολή Νίκη».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΣ – 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΠΡΟΣ, ΘΥΜΑΤΑ, ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ August 17, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Έντεκα χρόνια μετά το αεροπορικό δυστύχημα, συγγενείς και φίλοι των 121 θυμάτων (115 επιβατών και 6 μελών του πληρώματος) βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Παναγίας που χτίστηκε στον τόπο του δυστυχήματος στη μνήμη τους, για να αποτίσουν φόρο τιμής στους δικούς τους ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η διευθύντρια της ΜΑΦ Γαλιλαία κ. Τσεκέζογλου (δεύτερη από αριστερά), ο δήμαρχος Παλλήνης κ. Ζούτσος, η υπεύθυνη της ΜΑΦ Ρουμανίας, ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος, η υπεύθυνη ΜΑΦ Κύπρου κι ο κ. Φιλίππου αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΡΑΜΑ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ May 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια ξεχωριστή τελετή αδελφοποίησης πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία». Μια τελετή που χαρακτηρίστηκε από αληθινή αγάπη, φροντίδα και ανακούφιση προς τους ογκολογικούς ασθενείς και τις οικογένειές τους και ολοκληρώθηκε με την υπογραφή σχετικού μνημονίου αδελφοποίησης τριών μονάδων ανακουφιστικής φροντίδας: της δικής μας ΜΑΦ «Γαλιλαία», της Hospice Casa Sperantei της Ρουμανίας και του Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» της Κύπρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ “ΝΙΚΗ” (ΚΥΠΡΟΣ 1974)

ΑΡΘΡΑ / ΚΥΠΡΟΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΟΥΒΑΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ March 31, 2016 / απο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (author)

Το αφιέρωμα στην αποστολή αυτοκτονίας «NIKH» στην Κύπρο το 1974 περιλαμβάνει και δύο σημαντικούς στρατιωτικούς, τον κυβερνήτη του αεροσκάφους ΝΙΚΗ-10 πιλότο Σωτήριο Παπαθανασίου εκ Κερατέας και τον στρατηγό εν αποστρατεία σήμερα κ. Νικόλαο Ντούβα που κατοικεί μόνιμα στη Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΧΕΣ ΑΠ’ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΥΠΡΟΣ, ΕΥΧΕΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ December 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το εκτελεστικό συμβούλιο του σωματείου αδούλωτη Κερύνεια εύχεται σε όλους τους συνεπαρχιώτες πρόσφυγες και ολόκληρο τον Κυπριακό λαό Ευτυχισμένον το Νέο Χρόνο

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από την επίσκεψη στην Κύπρο, όπου εικονίζεται ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης στο άκρο αριστερά (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΥΠΡΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ December 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Αντιπροσωπεία του Δήμου Ραφήνας –Πικερμίου, αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Β. Πιστικιδη,τους Αντιδημάρχους Π. Καλφαντή και Γ. Κοκκόλη και τους Δημοτικούς Σύμβουλους Μ. Τσαγκαράκη και Α. Βασιλόπουλο μαζί με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, εκπροσώπους της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και του ΥΠ.ΟΙΚ επισκέφτηκαν υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις επεξεργασίας αστικών λυμάτων στην Κύπρο, την 1η και την 2α Δεκεμβρίου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

8 ΩΡΕΣ 28 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

23 ΩΡΕΣ 13 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

23 ΩΡΕΣ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΡΑΦΗΝΑ: ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΑΘΩΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ; / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣΟ.Λ.Ρ.ΔΗΜΟΣ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

22 ΩΡΕΣ 14 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

22 ΩΡΕΣ 26 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

21 ΩΡΕΣ 44 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

9o FORUM ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ9ο FORUM ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

22 ΩΡΕΣ 37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ