ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΑ ΠΑΝΩ – ΚΑΤΩ ΦΕΡΝΕΙ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΡΙΓΛΙΑΣ-ΘΥΕΛΛΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, Α.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΥΝΕΝΩΣΗ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ 10 June 2017 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)
 (ΦΩΤΟ: )

Απίστευτη διάσταση έχει πάρει η διαμάχη για τη συνένωση των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων της Ραφήνας, Τριγλίας και Θύελλας, που μέχρι στιγμής φέρνει στο προσκήνιο το χάσμα που άνοιξε μεταξύ των μέχρι χθες φίλων, βλέπε Πιστικίδης – Χαχολάκης και την σύμπλευση παλιών αντιπάλων βλέπε Βασιλόπουλος – Παλπατζής.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο νέο δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου που μέσα σε τρεις μήνες διακυβέρνησής του κατόρθωσε να κάνει άνω-κάτω την ηρεμία της τοπικής κοινωνίας. Στο κάτω-κάτω δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι δημοτικές ομάδες στις οποίες αθλούνται εκατοντάδες παιδιά θα πρέπει να ξεφεύγουν απ’ τον ερασιτεχνικό χαρακτήρα τους, ανεβαίνοντας κατηγορία που σημαίνει πολλά περισσότερα χρήματα σε εποχή κρίσης, είτε είναι μία είτε περισσότερες.

Κι είναι τουλάχιστον κρίμα δυο φίλοι απόγονοι Τριγλιανών, ο πρώην δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης κι ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χαχολάκης πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Τριγλίας να έρχονται σε δημόσια αντιπαράθεση στο fb με βαριούς χαρακτηρισμούς, καθώς ο πρώτος δηλώνει ενάντιος στη συνένωση και ο δεύτερος την υποστηρίζει.

Δυστυχώς οι Κασσάνδρες που προφήτευαν ότι θα επέλθουν δεινά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου δημάρχου κατά τα προσυμφωνηθέντα, επιβεβαιώνονται.

Και μια απίστευτη συμμαχία   

Ούτε που θα το φανταζόταν κανείς ότι η πρόταση του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου για τη συνένωση των ποδοσφαιρικών ομάδων της Ραφήνας (Τριγλία και Θύελλα), θα έφερνε κοντά τον αντιδήμαρχο Ρ-Π Αντώνη Παλπατζή και τον δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας Ανδρέα Βασιλόπουλο! Κι όμως…

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Χαιρετίζω τη γενναία τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Αντώνη Παλπατζή και συντάσσομαι.

Θέλει πολιτικό θάρρος ο τρόπος που τοποθετήθηκε ο Αντώνης Παλπατζής στο θέμα συνένωσης των ομάδων. Δεν είναι εύκολο για έναν εν ενεργεία και μάλιστα πρωτοκλασάτο Αντιδήμαρχο, να παραδέχεται δημόσια ότι ο Δήμαρχός του είχε μεθοδεύσει να διαλύσει τον Α.Ο. Πικερμίου.

Τον ακούσαμε σε video να λέει χαρακτηριστικά:

«Οι δύο ομάδες θα διαλυθούν. Η μία θα παραμείνει Αετός Πικερμίου.» και εξηγεί: «Πριν 3 χρόνια ο κ. Μπουρνούς ίδρυσε μία ομάδα. Και αμέσως έφτιαξε μία ομάδα μπάσκετ για να διαλύσει το παλιό τμήμα που ήταν εκεί. Όταν το τμήμα του Α.Ο. Πικερμίου του ζήτησε να έχει το κομμάτι του μπάσκετ και παράλληλα να υπάρχει το αθλητικό κομμάτι του Αετού Πικερμίου, είπε όχι και έκανε δική του ομάδα.» 

Συντάσσομαι με τον Αντώνη και επαναλαμβάνω τα όσα είχα προ ημερών δημοσιεύσει περί μεθοδεύσεων του νυν Δημάρχου και τις προτάσεις μου για τις ομάδες, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Δήμου.

 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Author

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

It’s not a job, it's journalism Όπως ακριβώς δηλώνει ο τίτλος το kirkinews.gr δεν είναι δουλειά, είναι δημοσιογραφία (It’s not a job, it's journalism). Αυτό εκπροσωπεί, αυτό υπηρετεί και γι’ αυτό βρίσκεται κοντά σας στο διαδίκτυο φιλοδοξώντας να σας ενημερώνει σωστά για όσα συμβαίνουν επί σκηνής,...

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email