ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ (ΑΧΑΡΝΩΝ) ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ June 16, 2017 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένας ευαίσθητος άνθρωπος πόσο μπορεί να αντέξει τη πίεση της πολιτικής; Λίγο! Θα απαντήσουν πολλοί και έχουν κάθε δίκιο. Γι’ αυτό κι οι ευαίσθητοι δεν μένουν πολύ επί σκηνής είτε στη τοπική είτε στη κεντρική εξουσία, με αποτέλεσμα να διοικούμεθα απ’ τους πιο σκληρόπετσους συναισθηματικά. Το πρώτο καμπανάκι ότι η καρδιά του Δημάρχου δεν μπορεί ν’ αντέξει μεγάλες πιέσεις ήρθε το Νοέμβριο του 2015 όταν ο κ. Κασσαβός υπέστη....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΜΗΝΥΜΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ June 06, 2017 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ (author)

Σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου ξεκινά η διαδικασία των Πανελλήνιων εξετάσεων για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων της χώρας μας, με στόχο την είσοδο τους σε Ανωτέρα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Η σκέψη και το ενδιαφέρον μας, συντροφεύει τους μαθητές και τις μαθήτριες, σε....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ZHTOYMENO H ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ (ΒΟΥΤΥΡΑΔΙΚΟ) ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ, ΑΥΤΟΨΙΑ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ March 28, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Το κτίριο επί της οδού Θεοφράστου (Βουτυράδικο) είναι ένα κτίριο ιδιοκτησίας του Δήμου Αχαρνών, που λόγω της εγγύτητας του στην κεντρική πλατεία Αχαρνών μπορεί να αναβαθμιστεί και να αξιοποιηθεί με σκοπό να φιλοξενήσει δραστηριότητες Πολιτισμού του Δήμου Αχαρνών. Το συγκεκριμένο κτίριο παραμένει για χρόνια

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ – ΚΑΣΣΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ March 09, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου προκειμένου να συζητήσουν την πορεία υλοποίησης των έργων του δήμου. Αντικείμενο της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΧΑΡΝΕΣ: Η ΤΖΟΥΝΤΟΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΛΤΣΙΔΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΣΑΒΟ

ΑΡΘΡΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΛΤΣΙΔΟΥ November 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Με την πρωταθλήτρια Τζούντο Ελισάβετ Τελτσίδου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός στο Δημαρχείο Αχαρνών. Η τζουντόκα Ελισάβετ Τελτσίδου είναι αθλήτρια του ΕΟΣ Αχαρνών, μέλος της Εθνικής Ομάδας Τζούντο από το 2008, ενώ έχει κατακτήσει, Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην κατηγορία της, καθώς και

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΗΝΥΜΑ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ September 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς κατά τον Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών στις 12 Σεπτεμβρίου 2016. Ο κ. Κασσαβός επισκέφθηκε σχολικές μονάδες του Δήμου Αχαρνών και είχε την ευκαιρία να ευχηθεί από κοντά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δηλώνοντας σχετικά:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΗΝ Ε.Λ.Σ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ "ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ"

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ June 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Με αφορμή την παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στον Δήμο Αχαρνών ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: "Η παρουσία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στον ιστορικό Δήμο Αχαρνών είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Αυτές οι εξωστρεφείς δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την υποστήριξη του ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" είναι εξαιρετικά σημαντικές και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, τόσο στον Δήμο Αχαρνών, όσο και στις υπόλοιπες πόλεις που έχει επισκεφτεί η "Όπερα της βαλίτσας".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ… ΕΥΔΟΚΙΜΗ, Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΛΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ & ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΕΚΘΕΣΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ, ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ June 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών 2016 άνοιξε τις "πύλες" της την Παρασκευή 27 Μαΐου, ενώ την επόμενη ημέρα 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβό, τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη, εκπροσώπων, του Ελληνικού Κοινοβουλίου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας, του Πρεσβευτή της Δημοκρατίας του Καζακστάν κ. Αλεξέι Βολκόφ και πλήθος κόσμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email