ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: Ο.Λ.Ρ.

 (ΦΩΤΟ:: )

ΡΑΦΗΝΑ: ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΑΘΩΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ, ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, Ο.Λ.Ρ., ΔΗΜΟΣ June 19, 2017 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εδώ και πολλές 10ετίες ξεκινά η διαμάχη μεταξύ λιμένος – πόλης Ραφήνας. Τούτο γιατί οι κάτοικοι απ’ την εποχή που η Ραφήνα ήταν μια γραφική κοινότητα, ποτέ δεν κατάλαβαν ή δεν έδωσαν σημασία στη σπουδαιότητα του λιμανιού τους. Περίπου μια 40ετία θυμάμαι οι κρατούντες την τύχη της Ραφήνας, βροντοφώναζαν «έξω το λιμάνι!», «δε θέλουμε λιμάνι» και για να ενισχύσουν την αντίρρησή τους όχι μόνο έκλειναν....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΟΛΡ Γιώργος Ορκόπουλος (αριστερά) με το βουλευτή Αττικής Μάκη Βορίδη ανήμερα τα Θεοφάνεια στη καθιερωμένη δεξίωση του οργανισμού  (ΦΩΤΟ:: kirkinews.gr )

ΑΠΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟΝ Ο.Λ.Ρ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, Ο.Λ.Ρ., ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ December 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κι ενώ άπειρες ήταν οι φορές που λεγόταν ότι ο Πρόεδρος και Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κ. Γιώργος Ορκόπουλος θα παραδώσει τη σκυτάλη σε εκλεκτό της συγκυβέρνησης και μάλιστα απ’ το χώρο των ΑΝ.ΕΛ., εν τούτοις παρέμενε στη θέση του....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΜΑΓΑΖΙΑ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, Ο.Λ.Ρ., ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΜΑΓΑΖΙΑ October 26, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Οι θέσεις τραπεζοκαθισμάτων μπορούν να μετατραπούν σε αυτόνομα μαγαζιά; Ιδού η απορία! Και η αιτία διαμάχης μεταξύ ΟΛΡ και δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Αρκετά σαφής και κατηγορηματικός ο Δήμαρχος Ρ-Π κ. Βασίλης Πιστικίδης τονίζει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, Ο.Λ.Ρ., ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ October 24, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η αδειοδότηση του υδατοδρομίου στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, αναμένεται να προσδώσει μια διαφορετική νότα στις εναέριες μετακινήσεις επιβατών μέσω λιμένων, που θα εξυπηρετήσει τουριστικά πολλά ελληνικά νησιά που δεν διαθέτουν αεροδρόμια. Ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Α.Ε. προχωρά με εντατικό ρυθμό τις διαδικασίες για την αδειοδότηση του Υδατοδρομίου στο λιμένα Αγίας Μαρίνας Γραμματικού, έχοντας ολοκληρώσει μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των απαιτούμενων ενεργειών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΦΗΝΑ: ΛΙΜΕΝΑΣ – ΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο.Λ.Ρ., ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ, MASTER PLAN October 24, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Για πολλοστή φορά το πρόβλημα συνύπαρξης λιμένος – πόλης στη Ραφήνα έρχεται στο προσκήνιο, μετά από άλλη μια θερινή περίοδο όπου η πόλη καταταλαιπωρήθηκε υπό το βάρος των αυξημένων επιβατικών διακινήσεων του λιμανιού, αλλά κι οι καπετάνιοι των πλοίων που υφίστανται τις δυσμενείς συνθήκες πρόσδεσης στις προβλήτες του λιμανιού που είναι ανοικτές στο «πέλαγος» της Ραφήνας, όπως χαρακτηρίστηκε από μηχανικό που ανέλαβε την αποκατάσταση της προβλήτας 6

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ & ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΟΝ Ο.Λ.Ρ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο.Λ.Ρ., ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗ, ΑΣΚΗΣΗ, ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ September 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Ρ. (author)

Σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Παλιού Λιμένα Ραφήνας, άσκηση αντιρρύπανσης. Την οργάνωση και εκτέλεση της εξαιρετικά χρήσιμης άσκησης ανέλαβε η εταιρία New Naval η οποία είναι υπεύθυνη για την παροχή υπηρεσιών πρόληψης και καταστολής θαλάσσιας ρύπανσης όλων των περιοχών δικαιοδοσίας Ο.Λ.Ρ. Α.Ε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΑΣ Ο Ο.Λ.Ρ.: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, Ο.Λ.Ρ., ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ July 18, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ηλεκτρονικό επιστολικό καυγά μεταξύ του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Πιστικίδη και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Βασιλόπουλου, τροφοδότησε η αντιπαράθεση σχετικά με τη πρόσκληση του Ο.Λ.Ρ. με επίκεντρο το θέμα της αποχέτευσης των λυμάτων του οργανισμού προς το προεδρείο του δήμου κι όχι προς το δήμαρχο ως είθισται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email