ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης (δεξιά) συνομιλώντας με τον διευθυντή της ΕΠΑ.Σ.–Ι.Ε.Κ Αναβύσσου Κώστα Στεφανακίδη  (ΦΩΤΟ: )

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑ.Σ-Ι.Ε.Κ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΑΣ-ΙΕΚ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ December 13, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Την ΕΠΑ.Σ.–Ι.Ε.Κ Αναβύσσου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου. Στη συνάντηση με τον Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Στεφανακίδη συζητήθηκαν όλα τα θέματα τόσο σχετικά με τις ανάγκες και τις ελλείψεις σε θέματα κτιριακών υποδομών, τα οποία άπτονται άμεσης επέμβασης. Ο διευθυντής της Σχολής ξενάγησε τον Δήμαρχο στους χώρους όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα αλλά και στο σύνολο του κτηρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΥ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΟΠΑΠ February 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πόσο ενημερωμένα είναι τα νομικά πρόσωπα των δήμων σχετικά με διατάξεις του Καλλικράτη; Η απ’ ευθείας ανάθεση έργου του Δημοτικού Οργανισμού του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου (ΔΟΠΑΠ) σε επιχειρηματία που είναι ταυτόχρονα μέλος του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Ραφήνας, συνηγορεί υπέρ της άποψης ότι δεν γνωρίζουν τουλάχιστον όσο καλά θα έπρεπε τη νομοθεσία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σπύρος Μερκούρης ανάμεσα στο Γιώργο Πατούλη (αριστερά) και τον Ηλία Ψηνάκη, με σφιχτοδεμένα χέρια για τον ένα και μοναδικό ιερό σκοπό: την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.  (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ – ΨΗΝΑΚΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΕΛΛΑΔΑ December 11, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Όταν συναντιούνται δύο πρόσωπα με έντονη δραστηριότητα σε πολλούς τομείς που συνάμα τυχαίνει να είναι δήμαρχοι, τότε όλα μπορούν να συμβούν. Καθόλου περίεργη λοιπόν η δημιουργία της Αμφικτυονίας Αρχαίων Δήμων της χώρας με έδρα το Μαραθώνα και πρώτο στόχο τη διεκδίκηση της επιστροφής των κλεμμένων Γλυπτών του Παρθενώνα, που προέκυψε μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη και του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ February 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε κλίμα κατανόησης και αλληλοσεβασμού έγινε η χθεσινή (9-2) συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, με το δήμαρχο της πόλης Beit Ummar της Παλαιστίνης Nasri Sabarna, όπου αντάλλαξαν απόψεις για γενικότερα θέματα που απασχολούν τους δύο λαούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ December 10, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Τι σου είναι λοιπόν τα γραπτά αρχεία, που ανασύρονται τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει! Πολύ δε περισσότερο ο Αλέξης Τσίπρας, που ποτέ δεν περίμενε όταν το 2008 έδινε μια συνέντευξη στο περιοδικό THESCHOOLIGANS, ότι μετά έξι χρόνια θα βρισκόταν απέναντι στην εκτίμηση που εξέφρασε για το Σταύρο Δήμα!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΕΤΟΥΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΟΠΑΠ, ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΑΡΕΤΟΥΣΑ February 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΟΠΑΠ (author)

Η υπόθεση της διακοπής λειτουργίας του δημοτικού εντευκτηρίου ‘’Αρετούσα’’ στην Καλλιτεχνούπολη, συνεχίζεται με την τοποθέτηση της πλευράς του ΔΟΠΑΠ, στα όσα μεσολάβησαν μέχρι την κατάληξη στην οριστική ρήξη με τον ενοικιαστή κ. Ανδρέα Βασιλόπουλο. Ακόμα αναφέρεται η άμεση προκήρυξη ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκ νέου ενοικίαση του χώρου. Το δελτίο τύπου του ΔΟΠΑΠ αναφέρει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΥΡΙΣΑΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ December 09, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με την προεδρική εκλογή προ των πυλών και τη πρόωρη προσφυγή στη κάλπη, αν δεν εκλεγεί πρόεδρος, να είναι πιο κοντά από ποτέ, μια φωτογραφία μπορεί να εκληφθεί ως προφητική. Πολλώ δε μάλλον όταν αφορά τη Φώφη Γεννηματά αναπληρώτρια Υπουργό Εθνικής Άμυνας και το Γιάννη Μώραλη Δήμαρχο Πειραιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ: Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Συνηθισμένη πλέον η πληροφόρηση μέσω instagram από το δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη, όπου ενημερώνει για το μεταμεσονύχτιο happy end μιας κουραστικής μέρας, στο γραφείο της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ