ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Ο Πέτρος Δούκας (δεξιά) εικονίζεται με τον καλό του φίλο, απελθόντα δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργο Χριστόπουλο και το γιό του δεύτερου Χάρη (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ: ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ December 05, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η παρουσία του τ. υφυπουργού Εξωτερικών & Οικονομικών Πέτρου Δούκα, στην εκδήλωση του συλλόγου ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ ανήμερα της εορτής της Αγίας Βαρβάρας, ξάφνιασε ευχάριστα και προκάλεσε ποικίλα σχόλια και ερωτήσεις, κάτι απόλυτα δικαιολογημένο για ένα πολιτικό πρόσωπο του διαμετρήματος του Πέτρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ‘’ΑΡΕΤΟΥΣΑ’’ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΕΠΟΧΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Επίσημα ελεύθερο παραμένει το εντευκτήριο ‘’Αρετούσα’’ στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας, μετά τη καταγγελία μίσθωσης απ’ τον κ. Ανδρέα Βασιλόπουλο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η καταγγελία μίσθωσης έγινε με κοινή συναίνεση του ιδιοκτήτη ΔΟΠΑΠ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΥΤΑ Ή ΧΥΤΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ December 04, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όσες διαμαρτυρίες κι αν υπάρχουν. Όσο κι αν λέει η περιφερειάρχης Αττικής ότι ίσως δεν λειτουργήσει το έργο του ΧΥΤΑ Γραμματικού, η αλήθεια είναι μία. Το έργο είναι έτοιμο να δεχτεί απορρίμματα. Ζητούμενο αν δεχτεί σύμμεικτα ή υπολείμματα διαλογής απορριμμάτων στη πηγή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΦΑΝΤΟΙ ΑΛΕΞΗΣ (ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) & ΓΙΑΝΝΗΣ (ΜΗΛΙΟΣ) ΑΠ’ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΥΡΙΖΑ February 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Δεν είναι λίγοι όσοι αναρωτιούνται γιατί δεν συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα δύο ισχυρά πρόσωπα στους τομείς της εργασίας και της οικονομίας, όπως ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος κέρδισε τη μερίδα του λέοντος σε ψήφους στην Αττική όπου εκτέθηκε (40.000+) και ο οικονομολόγος Γιάννης Μηλιός, ο οποίος δεν δέχτηκε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ December 03, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με την ύπαρξη στον προϋπολογισμό της περιφέρειας του ποσού των 2.000.000 ευρώ για την ολοκλήρωση του ΧΥΤΑ Γραμματικού, η Επιτροπή Αγώνα ζήτησε και συναντήθηκε με την περιφερειάρχη κα. Ρένα Δούρου και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτρο Φιλίππου. Στην συνάντηση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ February 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου σε αλλεπάλληλες συσκέψεις με δημάρχους της περιοχής ευθύνης του, για να συγκροτηθεί ο σχεδιασμός ώριμων μελετών για έργα υποδομής που υπολείπονται στους δήμους, ώστε να συμπεριληφθούν στη χρηματοδότηση του νέου ΕΣΠΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ December 02, 2014 / απο ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (author)

Οι δημότες, οι κάτοικοι, οι πολίτες του ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, ζούμε τα τελευταία χρόνια, μαζί με την αδιαφορία και την ανοργανωσιά της κεντρικής εξουσίας και την απόλυτη εφαρμογή του παράδοξου της κυβερνητικής προχειρότητας, ιδιαίτερα στο τομέα των υποδομών και της συγκοινωνιακής κάλυψης του δήμου μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΥΡΙΖΑ February 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με αυτό τον τίτλο, η παρέμβαση της ΕΟΣ (Ένωση Οπαδών για την Συσπείρωση ριζοσπαστικής αριστεράς), παρουσιάζει τη διαφορά που διατηρεί με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως διαφαίνεται απ’ την παρέμβαση της αριστερής πλατφόρμας του κόμματος, η κυβέρνηση δεν θα πορευτεί ανέφελα, όπως προσδοκά, αλλά με αυστηρή επιτήρηση απ’ το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον, όπως θα διαπιστώσει κι ο κάθε αναγνώστης του κειμένου που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ