ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΑΠ’ ΤΟΝ ΔΟΠΑΠ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΟΠΑΠ, ΤΕΝΙΣ February 14, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στις 9 Φεβρουαρίου, είχαμε δημοσιεύσει δελτίο τύπου του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου με τίτλο «ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ Σ.Α. ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΧΥΡΟΥ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ», όπου είχαμε σχολιάσει την παραχώρηση αρμοδιοτήτων του δημοτικού οργανισμού σε ιδιώτες, διαφεύγοντας τελείως της προσοχής μας ότι η χρήση των γηπέδων κάθε άλλο παρά δωρεάν είναι, εκτός ίσως για τους συλλόγους που όμως εισπράττουν συνδρομή απ’ τα μέλη τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – ΜΕΘΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ ΕΡΑΣΙΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ December 16, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κατόπιν νεότερης επικοινωνίας, με το Γραφείο του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με την μεσολάβηση της Υπουργού κας Εύης Χριστοφιλοπούλου, σχετικά με το αίτημά μας,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη  (ΦΩΤΟ: )

ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ February 12, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με χαμόγελα αισιοδοξίας ότι ο κοινός στόχος για τη προώθηση της διαχείρισης των απορριμμάτων στη πηγή βρίσκεται σε καλό δρόμο, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου κι ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης ατενίζουν το φακό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η χορωδία του ΚΑΠΗ. Γωνιακά ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης (δεξιά) κι ο πρόεδρος του νομικού προσώπου ΄΄Φίλιππος Καβουνίδης'' Γιώργος Χαχολάκης   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΟ ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΑΠΗ December 15, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ζωντανό κύτταρο το ΚΑΠΗ Ραφήνας, ξεκίνησε τον εορτασμό των Χριστουγέννων με το άναμμα του δέντρου στην αίθουσα που το φιλοξενεί για αρκετά χρόνια, σήμερα Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου. Αυτά κατά τα φαινόμενα θα είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που γιορτάζει σ’ αυτό το κτίριο, καθώς επίκειται η μεταφορά του σε άλλο μεγαλύτερο και πιο κεντρικό σημείο με σχετικά μικρότερο ενοίκιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΡ ΓΙΑ ΤΟ 2013

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΟΛΡ February 12, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με θετικό πρόσημο ανακοινώθηκε η οικονομική χρήση του έτους 2013 απ’ τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας, όπως φαίνεται στο δελτίο τύπου του οργανισμού που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης διατυπώνοντας την πρόταση για συλλογικότητα υπό τον ΔΟΠΑΠ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ December 14, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Εξαιρετική η ιδέα του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη να θέλει να βάλει υπό τη σκέπη της δημοτικής του αρχής κάθε πολιτιστική δραστηριότητα των συλλόγων του δήμου του. Ζητούμενο βέβαια αν συμφωνούν μαζί του οι σύλλογοι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΟΝ – ΑΡΟΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Ο ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΟΠΑΠ February 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά τη δημοσιοποίηση απ’ το kirkinews.gr της απ’ ευθείας ανάθεσης έργου απ’ τον ΔΟΠΑΠ, σε επιχειρηματία που είναι συγχρόνως τοπικός σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Ραφήνας, ο διευθυντής του δημοτικού οργανισμού κ. Βασίλης Σπαντούρος, έκανε ανάκληση της εν λόγω απόφασης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης (δεξιά) συνομιλώντας με τον διευθυντή της ΕΠΑ.Σ.–Ι.Ε.Κ Αναβύσσου Κώστα Στεφανακίδη  (ΦΩΤΟ: )

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑ.Σ-Ι.Ε.Κ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΑΣ-ΙΕΚ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ December 13, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Την ΕΠΑ.Σ.–Ι.Ε.Κ Αναβύσσου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου. Στη συνάντηση με τον Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Στεφανακίδη συζητήθηκαν όλα τα θέματα τόσο σχετικά με τις ανάγκες και τις ελλείψεις σε θέματα κτιριακών υποδομών, τα οποία άπτονται άμεσης επέμβασης. Ο διευθυντής της Σχολής ξενάγησε τον Δήμαρχο στους χώρους όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα αλλά και στο σύνολο του κτηρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ