ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΗΧΗΣΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ February 07, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τα πρόστιμα για ανεξέλεγκτη διάθεση απορριμμάτων, για συλλογή – μεταφορά σκουπιδιών χωρίς την απαιτούμενη άδεια και άλλες παραβάσεις, τα οποία διαπίστωσαν κατά τη διάρκεια ελέγχων οι επιθεωρητές Περιβάλλοντος, έπεσαν βροχή σε διάφορους δήμους και τον ΕΔΣΝΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη πρώτη σειρά δεύτερος από δεξιά ο Σταύρος Ιατρού τ. δήμαρχος Κερατέας, νυν επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας Λαυρεωτικής. Ακριβώς πίσω του ο Γιώργος Χριστόπουλος τ. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, νυν επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας Ρ-Π.     (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΙΑΤΡΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΙΑ December 08, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όταν ο δημοσιογραφικός φακός ‘‘τσακώνει’’ δυο γνώριμους σε μια επιφανειακά ουδέτερη φιλολογική εκδήλωση, το μυαλό πλάθει διάφορα, συμπεριλαμβανομένου και του αρώματος εθνικών εκλογών που γίνεται ολοένα και πιο έντονο. Ο λόγος για τους πρώην δημάρχους Κερατέας και Ραφήνας-Πικερμίου και νυν δημοτικούς συμβούλους, Σταύρο Ιατρού Λαυρεωτικής και Γιώργο Χριστόπουλο Ρ-Π.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΛΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 07, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ας μην απογοητεύονται οι δημότες από τις λακκούβες που υπάρχουν διάσπαρτες στο οδικό δίκτυο των δήμων τους και δεν κλείνονται ποτέ απ’ τις δημοτικές υπηρεσίες. Πρωτοπόρα η Τρίπολη, που εκτός των σκουπιδιών που εξάγει στο ΧΥΤΑ Φυλής, είχε την ευφάνταστη ιδέα – λύση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αποτελεσματικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ December 07, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Αξιοπρόσεκτη η ανοικτή Ολομέλεια της δημοτικής παράταξης Δύναμης Πολιτών Μαραθώνα, που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ασχολήθηκε με τα πεπραγμένα της παράταξης και της Δημοτικής Αρχής μέχρι σήμερα και προγραμμάτισε την επόμενη δράση της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Γ. Ασπρουλάκης διευθυντής Τ.Ε. Π.Ε.Α.Α., Σ. Πάντζας Ν.Σ., α. Παλπατζής αντιδήμαρχος, Β. Πιστικίδης δήμαρχος Ρ-Π, Π. Φιλίππου αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής και Π. Καλφαντής αντιδήμαρχος  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 06, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με τα μούτρα έπεσε στη δουλειά η νέα δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου. Φουλάρει τις μηχανές και προχωρά σημαντικά θέματα που έχουν βαλτώσει χρόνια. Για του λόγου το αληθές ότι στη συνάντηση που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής κ. Φιλίππου, την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου έθεσε προς συζήτηση θέματα όπως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ 3 ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΩΡΩΠΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΔΙΟΔΙΑ December 06, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η κραυγή διαμαρτυρίας πολιτών που συμμετέχουν στα κινήματα ενάντια στα διόδια εντός της Αττικής, περιγράφεται στο ψήφισμα διαμαρτυρίας που μας έστειλαν και παρατίθεται αυτολεξεί πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΔΟΠΑΠ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΡΕΤΟΥΣΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΟΠΑΠ February 05, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κάθε άλλο παρά με κοινή συναίνεση η λύση συνεργασίας μεταξύ του Ανδρέα Βασιλόπουλου και του Γιώργου Δουβίτσα προέδρου του ΔΟΠΑΠ, στην μίσθωση του εντευκτηρίου ‘’Αρετούσα’’ στην Καλλιτεχνούπολη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Πέτρος Δούκας (δεξιά) εικονίζεται με τον καλό του φίλο, απελθόντα δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργο Χριστόπουλο και το γιό του δεύτερου Χάρη (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ: ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ December 05, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η παρουσία του τ. υφυπουργού Εξωτερικών & Οικονομικών Πέτρου Δούκα, στην εκδήλωση του συλλόγου ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ ανήμερα της εορτής της Αγίας Βαρβάρας, ξάφνιασε ευχάριστα και προκάλεσε ποικίλα σχόλια και ερωτήσεις, κάτι απόλυτα δικαιολογημένο για ένα πολιτικό πρόσωπο του διαμετρήματος του Πέτρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 1 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

10 ΩΡΕΣ 53 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ