ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΟΛΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ November 27, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Στα εγκαίνια Βοτανόκηπου στο Παλαιό Φάληρο, διαδραματίστηκε "θερμό" επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της "Αττικό Παράκτιο Μέτωπο" Άρη Ματιάτου και του δήμαρχου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σε φωτογραφία αρχείου, με την περιφερειακή σύμβουλο Αττικής Φωτεινή Βρύνα, στην εκδήλωση για τα 40χρονα της Ν.Δ. στα Καλύβια  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΑ 3Β

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ January 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την ανάγκη φιλότιμο έκανε το εφοπλιστικό λόμπι που κατοικοεδρεύει στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και τα βρήκε τελικά με το δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, αν και αποτελούσε κόκκινο πανί προεκλογικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΡΟΝΤΗΡΑ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ November 27, 2014 / απο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ (author)

Η έκθεση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Τήνου και τα στοιχεία που την στηρίζουν, ως προς το Γ’ Τρίμηνο του έτους 2014, αποτελούν μια επιβεβαίωση σαφή και αναντίλεκτη, ως προς τα όσα υποστήριξα κατά καιρούς για την οικονομική πορεία του Δήμου μας, πριν και μετά τις εκλογές. Η πορεία αυτή δεν υπήρχε τυχαία. Ήταν το προϊόν μιας λογικής και προσεκτικής διαχείρισης, που πάντα λάμβανε υπόψη της δύο παραμέτρους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΙΚΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ January 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ένα χρόνο μετά τον αιφνίδιο χαμό του Νίκου Δημητρόπουλου, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον ξεχωριστό άνθρωπο, τον αγαπημένο σύζυγο και πατέρα, τον καλό φίλο, τον αξιοσέβαστο αντίπαλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΣ, ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ November 26, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ε! λοιπόν τι θυμήθηκα τώρα! Προ ετών, όταν κανείς δεν μιλούσε για ανακύκλωση απορριμμάτων κι όλα τα συναφή, ο λαουτζίκος είχε συνηθίσει να επαναχρησιμοποιεί κάποιες συσκευασίες προϊόντων, είτε ως τάπερ, είτε ως βαζάκια για γλυκό του κουταλιού και μαρμελάδες, είτε δίνοντας πίσω τα μπουκάλια έναντι της επιστροφής του αντιτίμου που είχε ήδη προπληρώσει όταν αγόραζε το μπουκάλι με το περιεχόμενό του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. ανάμεσα στον έπαρχο κ. Μπιζά και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πάρου κ. Ροδίτη.   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΟΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΟΥ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ January 17, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο έπαρχος Πάρου Κώστας Μπιζάς, αποτέλεσε το δεύτερο, μετά το δήμαρχο, πρόσωπο που επισκέφτηκε ο κ. Χριστόπουλος στην Πάρο. Στο γραφείο του οποίου συζήτησαν θέματα που αφορούν την προοπτική της χώρας μετά τις εκλογές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΡΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΔΑ November 25, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μπροστά στις επιλογές του παρελθόντος, βρέθηκαν τουλάχιστον όσοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου είχαν καταψηφίσει ως αντιπολίτευση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, (μεταξύ αυτών κι οι νυν, δήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου), την μη εξισορρόπηση των δημοτικών τελών μεταξύ των δύο δημοτικών κοινοτήτων Ραφήνας και Πικερμίου, παρότι η οικονομική υπηρεσία του δήμου είχε επισημάνει το γεγονός του χαμηλού ανταποδοτικού τέλους στη Δ.Ε. Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟ, ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ January 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αποτελούν τις νέες παρουσίες του ψηφοδελτίου Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και σηματοδοτούν την ανανέωση του δυναμικού του κόμματος. Ο λόγος για τους υποψηφίους βουλευτές της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογιού και Γιώργο Χριστόπουλο, που έχουν βάλει φτερά και βατραχοπέδιλα για να προλάβουν σε ελάχιστο χρόνο να επισκεφτούν όσο το δυνατό περισσότερα Κυκλαδίτικα νησιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 14 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ