ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑ. ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΟΡΩΠΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ November 24, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Όταν ο φακός αποθανατίζει δημόσια πρόσωπα σε πολιτιστική εκδήλωση στο Κορωπί και μάλιστα σε χαλαρή διάθεση, είναι αδύνατο να μην υποκύψεις στον πειρασμό να σχολιάσεις κάποιες λεπτομέρειες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΤΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ‘’ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΩΝ’’

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΩΝ January 12, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τα καλά νέα για τη Ραφήνα ξεκινούν με τη νέα χρονιά και την αποδοχή απ’ την 1η ΥΠΕ, παραχώρησης ισογείου χώρου στο Κ.Υ. Ραφήνας, για την δημιουργία ενός Μουσείου που θα φιλοξενήσει αρχειακό υλικό απ’ τους πρώτους οικιστές Λιγνιτωρύχους της Διασταύρωσης, την ιστορία του παλιού σανατόριου Νταού Πεντέλης και τα παραδοσιακά ξεχασμένα για πολλούς παιδικά παιχνίδια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΓΙΟΝ ΓΙΑ ΝΕΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΟΛΑΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ November 23, 2014 / απο Youth Platform (author)

Αυτή την είδηση αλιεύσαμε απ’ την ιστοσελίδα Youth Platform τη βρήκαμε ενδιαφέρουσα και σας την παρουσιάζουμε.Τι κάνει μία νεαρή Αγγλίδα make-up artist μία μέρα που βαριόταν και yolarei; Κατεβάζει τρελή ιδέα!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΨΗΝΑΚΕΙΑ ΝΕΑ ΜΕΣΩ INSTAGRAM

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ January 11, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ε! τώρα να πούμε πως φταίει ο Λουίζος, που μπλοκάρισε με την προσφυγή του στην αποκεντρωμένη διοίκηση την ίδρυση γραφείου τύπου στο Μαραθώνα, μάλλον κουλάδα θα κάνουμε, καθώς ο δήμαρχος-μάνατζερ Ψηνάκης προτιμά να βγάζει τα δελτία τύπου του δήμου στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

TΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ Η LAMDA DEVELOPMENT

ΣΧΟΛΙΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ November 22, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Για δείπνο σε παραλιακό εστιατόριο συναντήθηκαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του vimaonline.gr, οι δήμαρχοι Κωνσταντάτος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Κονδύλης Αλίμου και Παπανικολάου Γλυφάδας, όπου μεταξύ τυρού και αχλαδιού, συνομίλησαν για το επενδυτικό σχέδιο της lamda development στο Ελληνικό και τη στάση που θα κρατήσουν οι ίδιοι απέναντί της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΠΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στην υποψηφία βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής κ. Γεωργία Μαρτίνου, καθώς διοργανώνει δύο εκδηλώσεις προς τιμή της. Η πρώτη γίνεται αύριο Κυριακή κι η δεύτερη το Σάββατο 17 Ιανουαρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΥΠΕΚΑ November 20, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Δήλωση της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σχετικά με το άρθρο 17 του νομοσχεδίου του ΥΠΕΚΑ για την «Ενίσχυση της ανακύκλωσης και βελτίωση της διαχείρισης των αποβλήτων» και την απόπειρα της κυβέρνησης να κηδεμονεύσει την αναθεώρηση των Περιφερειακών Σχεδιασμών Διαχείρισης Απορριμμάτων. Η Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι το θέμα θα τεθεί προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ΑΠ’ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΛΑΚΚΟΥΒΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ January 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η ιστορία της λακκούβας που απεικονίζεται στη φωτογραφία, ξεκινά το Σεπτέμβρη όταν παρουσιάστηκε σ’ όλη της τη μεγαλοπρέπεια στη Λεωφόρο Λίμνης Μαραθώνα. Με τα πολλά παράπονα, κάποια στιγμή την έκλεισαν πρόχειρα όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, αφού με τις πρώτες καταιγίδες, όλο το υλικό έφυγε και έμεινε να χάσκει ξανά, ταλαιπωρώντας οδηγούς και οχήματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

10 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ