ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΛΗΞΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ(;)

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ November 15, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο χρυσούς αιών διακεκριμένων προέδρων του δημοτικού συμβουλίου του πρώην δήμου Ραφήνας, τελείωσε(;) με την αυγή του καλλικρατικού δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Πρόεδροι όπως ο σημερινός δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης και ο Κώστας Μυτιληναίος όπως θυμούνται οι παλιότεροι, άφησαν ιστορία, που δυστυχώς δεν επαναλαμβάνεται στα πρώτα χρόνια της καλλικράτιας εποχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ 2015 ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΖΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΥΧΕΣ December 29, 2014 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ (author)

Στα άκρα φαίνεται να οδηγείται η νέα εκλογική περίοδος, αν κρίνουμε απ’ το πάθος του μηνύματος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάντζα. Ευτυχώς που είναι η πλέον σύντομη εκλογική περίοδος απ’ τη μεταπολίτευση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΑΛΛΙΑ: ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΓΑΛΛΙΑ November 13, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Για ένα πιάτο φαΐ, κυριολεκτικά, θέλει να εργάζονται οι νέοι εκπαιδευτικοί η γαλλική κυβέρνηση! Την αποδοχή κουπονιών φαγητού πρότεινε σαν λύση η γαλλική κυβέρνηση στους νέους εκπαιδευτικούς Δημοτικών Σχολείων στην περιοχή του Παρισιού, οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί από την αρχή του έτους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης, ο αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής κι ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ December 27, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Αποτελούν τρεις βασικούς πυλώνες στη διοίκηση του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, ο δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης (αριστερά) στυλοβάτης της δημοτικής αρχής, ο αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής (κέντρο) υπεύθυνος πρασίνου και πολιτικής προστασίας με περισσή δραστηριότητα κι ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, εισάγοντας νέο πνεύμα στον αθλητικό και πολιτιστικό τομέα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΔΥΜΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΑΔΩΝΙ ΣΤΗ Β΄ΑΘΗΝΑΣ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, Β΄ ΑΘΗΝΩΝ November 12, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Το πολιτικό φλερτ μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκου Μητσοτάκη είναι περισσότερο παρά ποτέ εμφανές μετά και την τελευταία αναφορά του Άδωνι στο Σκάι, ότι ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος υπουργός που κάνει μεταρρυθμίσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΛΑΝ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΦΑΚΕΛΑΚΙ December 26, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Άκουσον – άκουσον! Γυναικολόγος του ΕΣΥ πιάστηκε επειδή ζήτησε 900 ευρώ, που με παρακάλια κατέβηκαν στα 700, για να παρακάμψει τη λίστα αναμονής και να χειρουργήσει γυναίκα. Αυτή όμως του την έφερε και κατήγγειλε το περιστατικό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ» ΓΙΑ 5% ΜΗ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ November 11, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Οργισμένη απάντηση του αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, σε «πολιορκίες» - πυροτεχνήματα αποκλειστικά για δημιουργία «θορύβου» που καμία σχέση δεν έχουν με την εκπαιδευτική διαδικασία γενικά και με τη μετακίνηση των μαθητών ειδικότερα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΑΟΣ! ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ, ΤΗΣ ΜΗ ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΧΑΟΣ, ΘΕΩΡΙΑ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ December 26, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Μας διδάσκει να περιμένουμε το αναπάντεχο. Ενώ οι περισσότερες παραδοσιακές επιστήμες ασχολούνται με δήθεν προβλέψιμα φαινόμενα, όπως η βαρύτητα, η ηλεκτρική ενέργεια, ή οι χημικές αντιδράσεις, η Θεωρία του Χάους ασχολείται με μη γραμμικά πράγματα που είναι ουσιαστικά αδύνατο να προβλέψει ή να ελέγξει, όπως η αναταραχή, ο καιρός, το χρηματιστήριο, οι καταστάσεις του εγκεφάλου μας, και ούτω καθεξής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 27 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 18 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ