ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ: ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ December 05, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Παράκληση απευθύνει ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής, προς τους συντοπίτες του να σεβαστούν το χριστουγεννιάτικο στολισμό της κεντρικής πλατείας Ραφήνας, όπου παρατηρήθηκαν φαινόμενα μικρής έκτασης καταστροφής, κυρίως στα λαμπιόνια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ/ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ/ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΡΘΡΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ October 14, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μη μου πείτε ότι ενδόμυχα δεν θαυμάζετε τον Ηλία Ψηνάκη δήμαρχο Μαραθώνα, γιατί δε σας πιστεύω. Δηλώνει ότι δεν είναι πολιτικός και ούτε θέλει να γίνει. Δηλώνει μάνατζερ αν και είναι δήμαρχος. Λέει τα πράγματα χύμα και τσουβαλάτα, χωρίς να νοιάζεται αν κάποιοι τον επικρίνουν γι’ αυτή του τη συνήθεια, αρκεί να λέει σκληρές αλήθειες . Έχει υποσχεθεί στον εαυτό του να βρει τη άκρη του νήματος της κακοδαιμονίας του Μαραθώνα, που ο κόσμος του παρέδωσε τα ηνία. Δεν φοβάται κανένα. Είναι λεύτερος, όσο κανείς!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η φωτογραφία απ’ την ημέρα των δημαιρεσιών του δήμου, απεικονίζει το προεδρείο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, αμέσως μετά την ψηφοφορία. Άκρο δεξιά ο Ανδρέας Βασιλόπουλος γραμματέας του Δ.Σ., δίπλα του ο Δημήτρης Μισοκοίλης πρόεδρος, Δαμιανός Φαφούτης αντιπ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΕΚΘΑΜΒΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ December 04, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Άρτι αφιχθείς στη πραγματικότητα και μάλιστα με το σκληρότερο πρόσωπό της, βρέθηκε ο Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, μετά τα δραματικά γεγονότα λεκτικής και σωματικής βίας, που συνέβησαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πρωτομηνιάς του Δεκέμβρη και δηλώνει: "Δεν έχω λόγια για αυτό που έγινε… όταν ομάδα κατοίκων ήρθε στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας που αποχωρούσαν από την αίθουσα συνεδριάσεων".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ October 12, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μοιραία κινδυνεύει να εξελιχθεί η προτεινόμενη λύση για τη διαχείριση των σκουπιδιών μέσω διαχείρισης στη πηγή, όπως προανήγγειλε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, χωρίς να υπολογίζεται ο χρόνος που θα χρειαστεί για ανατροπή της επικρατούσας νοοτροπίας των Ελλήνων σχετικά με τα σκουπίδια τους, για το ΣΥΡΙΖΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΚΟΜΙΣΙΟΝ December 03, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Επιστολή προς την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου απέστειλε η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης με θέμα το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020. Την επιστολή, που συνοδεύεται από σύντομο παράρτημα αναφορικά με «τεχνικές παρατηρήσεις σχετικά με τη διαχείριση αποβλήτων» κι έρχεται σε συνέχεια επιστολής της Περιφερειάρχη προς τον επίτροπο Χαν, υπογράφει ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Υλοποίησης, Νόρμουντς Πόπενς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΠΕΔΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ October 11, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Λαλίστατα και μαρτυριάρικα τα πουλάκια που παρακολούθησαν την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών της ΠΕΔΑ, κελαηδούνε για ένα και μοναδικό βουλευτή (κυβερνητικό) που ήταν παρών στη διαδικασία και μάλιστα προωθούσε δήμαρχο της ανατολικής Αττικής, ο οποίος παρόλο το βουλευτικό σπρώξιμο έμεινε στις τελευταίες θέσεις. Εκτός έμεινε κι ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος ως πρώτος επιλαχών, αφού το ψηφοδέλτιο του Ιωακειμίδη με το οποίο κατέβηκε κέρδισε δύο έδρες, του ιδίου και του Κασσαβού δημάρχου Αχαρνών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΨΗΦΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ December 03, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο κόμπος πλέον φτάνει στο κτένι από μία συγκεκριμένη ομάδα πολιτών, με επικεφαλής τον κ. Καλαθάκη, που ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητούν εκβιαστικά να πληρώσει ο δήμος, δηλαδή όλοι οι δημότες, ένα θέμα που αφορά τη μικρή γειτονιά του, που τα έχει βάλει με γείτονά τους που τοποθέτησε κεραία κινητής τηλεφωνίας με νόμιμες διαδικασίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ October 10, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, κατά πως λέγεται, οπότε μια πόλη για να δείχνει αρχοντική και όμορφη πρέπει να απαλλαγεί απ’ ότι τη βρωμίζει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ