ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΝΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ December 21, 2014 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΛΤΗΣ (author)

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ερωτήματα του Γιάννη Ψάλτη, δημότη Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος μετέχει ενεργά στην παρακολούθηση του τοπικού σκηνικού, σχετικά με τον απολογισμό που συζητήθηκε προ ημερών στο δημοτικό συμβούλιο του προαναφερόμενου δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΠΑΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ November 06, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο και με τη βούλα εκλογοδικείου πλέον δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σηκώνει το γάντι που του πέταξε ο πρώην δήμαρχος Σπύρος Πανάς με αιτιάσεις περί ολιγωρίας σχετικά με τις ενέργειες που θα έπρεπε να κάνει σχετικά με τα επενδυτικά σχέδια στη νησίδα Υδρούσα, τονίζει ότι επιδίδεται και πάλι σε «επαναστατική γυμναστική» επιχειρώντας να δρέψει δάφνες με σκοπό να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και τον κατακεραυνώνει με δέκα ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση της Υδρούσας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ «ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ December 19, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο λαϊκισμός σ’ όλο του το μεγαλείο! Ενώ η μεσαία τάξη έχει εξαθλιωθεί, ενώ το πλεόνασμα που δημιουργήθηκε απ’ τις θυσίες των μισθωτών και συνταξιούχων για να μοιραστεί απ’ τη κυβέρνηση στους…οικονομικά ασθενέστερους και τους ένστολους, έρχεται τώρα το κερασάκι στην τούρτα με το «Ηλεκτρικό Ρεύμα για όλους» και την πλειοδοσία που ξεκίνησε σχετικά με το ποιος έδωσε ή θα δώσει τα περισσότερα, πάλι στους…οικονομικά ασθενέστερους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΛΟΥΪΖΟΣ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ… ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ November 05, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Το ‘’δίκιο’’ του προσπαθεί να βρει ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Ιορδάνης Λουίζος, μετά την αποκάλυψη του ΑΙΡΕΤΟΥ και την εμπλοκή του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ στην υπόθεση του χρέους του δήμου Μαραθώνα, με δηλώσεις του, στο τι παρέδωσε. Καθημερινά ωστόσο στην οικονομική υπηρεσία του δήμου κατατίθενται προς εξόφληση τιμολόγια εκατομμυρίων, χωρίς να υπάρχουν τα απαιτούμενα διαθέσιμα υπόλοιπα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΑΛΑΡΑ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ November 05, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ευχάριστα πέρασε το Σαββατιάτικο πρωινό του ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Γλυφάδας που άνοιξαν πρωτομηνιά τις πόρτες τους. Η λειτουργία τους έγινε εφικτή χάρη στη σχετική απόφαση της νέας δημοτικής αρχής και στην εθελοντική εργασία δεκάδων δημοτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΜΠΙΧΤΕΣ’’ ΔΟΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ November 04, 2014 / απο ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ (author)

Oλίγες, καυστικές, παρατηρήσεις της Ρένας Δούρου για τη χθεσινή εμφάνιση του υπουργού εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλου στην εκπομπή του Χατζηνικολάου Εnikos στο STAR:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΤΣΙΡΚΟ’’ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΡΚΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ November 03, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Από τις σπάνιες περιπτώσεις να έχεις δύο καταγγελίες, μία από δημοτικό και δεύτερη από τοπικό σύμβουλο, για ένα θέμα που φαντάζει εκ πρώτης όψεως αδιάφορο, την ίδια μέρα με λίγες ώρες διαφορά η μία απ’ την άλλη. Κι όμως η περίπτωση εγκατάστασης – λειτουργίας ενός τσίρκου στη Ραφήνα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, φαίνεται να ‘’μπάζει’’ όσο αφορά τις τυπικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ως προς την αδειοδότησή του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, Η Ν.Δ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ November 02, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σεμινάρια προετοιμασίας για εκλογικούς αντιπροσώπους ξεκινά η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών του 2016! Ναι-ναι δεν διαβάσατε λάθος για το 2016, αφού ο Πρωθυπουργός αποκλείει εκλογές πριν το Φλεβάρη του 2016. Ωστόσο το κόμμα εφαρμόζοντας στη πράξη τη ρήση ‘’των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν’’ ετοιμάζεται καλού-κακού για εκλογές, ακόμα κι αν γίνουν νωρίτερα, καλώντας σε εγρήγορση τις τοπικές οργανώσεις του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 49 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ