ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ October 19, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μπορούμε να σιωπήσουμε όταν ακούμε τρελά πράγματα να συμβαίνουν στους δήμους; Παράδειγμα οι δήμοι Μαραθώνα, Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας. Ο πρώτος έχει φθάσει στα όρια της γελοιότητας με τη συνεχή ανάμειξη των κεντρικών ΜΜΕ κι ο δεύτερος κακός μιμητής, βγάζει κεντρικά μια απλή βλάβη ύδρευσης στην Καλλιτεχνούπολη, που επί πλέον παραπληροφορεί. Για το θέμα της αποχέτευσης ωστόσο μόκο απ’ τους δύο, αλλά όχι απ’ τον τρίτο, με ενδιαφέρουσα στιχομυθία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ‘’ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ’’ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ December 09, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ευφυείς και εύστροφοι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, μας έχουν αφήσει πολλά ανέκδοτα, που εκτός από πνευματώδη, είναι και διδακτικά. Ένας συνδυασμός προσφιλής στο αρχαίο ελληνικό πνεύμα. Μερικά από αυτά ακολουθούν. Απολαύστε το αρχαίο χιούμορ στην πηγαία μορφή του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΟΛΟΜΩΝ, ΠΙΛΑΤΟΙ & ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ October 18, 2014 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΣ (author)

Θα ευχόμουν, οι εικόνες πολιτικής γελοιοποίησης, σαν αυτές που είδαμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου (17 Σεπτεμβρίου) να είναι οι τελευταίες. Όμως γνωρίζω πολύ καλά, ότι αν οι ευχές δεν συνοδεύονται από έργα, τόπο δεν πιάνουν. Και τα έργα που είναι απαραίτητα να γίνουν, είναι: η σοβαροποίηση της νέας Δημοτικής Αρχής και ειδικότερα του πρώτου «σκυταλοδρόμου» δημάρχου κ. Βασίλη Πιστικίδη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΟ 1ο ATHENS SANTA RUN!

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, SANTA RUN December 08, 2014 / απο ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014 έγινε στο κέντρο της Αθήνας για πρώτη φορά το Santa Run, ο διεθνής θεσμός που έχει καθιερωθεί σε πλήθος μητροπόλεων παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία. Ο Βασίλης Κολλάρος & η Φανή Ψαθα ήταν παρόντες. Τούτη τη φορά δεν πάλεψαν για καλό σκοπό αλλά..... έτρεξαν, πάντα για καλό σκοπό, έχοντας πάλι τη μικρή κορούλα τους παρέα!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΧΩΡΑΦΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ October 16, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια και το θέμα έλλειψης βιολογικών καθαρισμών και τα πρόστιμα που θα επιβληθούν οσονούπω στους δήμους που δεν έχουν προχωρήσει στη λύση του προβλήματος, ανασύραμε στην επιφάνεια το πρόγραμμα της παράταξης του κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου, που πήρε θέση στο πρόγραμμά του για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΡΩΣΥΝΑΤ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ December 06, 2014 / απο ΠΡΩΣΥΝΑΤ (author)

Την ασάφεια σχετικά με τις προθέσεις της περιφερειακής αρχής στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, κυρίως μετά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου, διαπιστώνει η ΠΡΩΣΥΝΑΤ (ΠΡΩτοβουλία ΣΥΝεννόησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων), με την ανακοίνωση-σχολιασμό που μας απέστειλς και ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΑΙΑΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ October 15, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο καλλικρατικός δήμος Παιανίας είναι απ’ τους πρώτους δήμους που αντιμετώπισε επιτυχώς το οξύ πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία τους. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παιανίας Σπύρου Στάμου, δόθηκε σήμερα, 15 Οκτωβρίου, λύση στο πρόβλημα αυτό, με μεταφορά των μαθητών στα σχολεία του δήμου με πούλμαν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ: ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ December 05, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Παράκληση απευθύνει ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής, προς τους συντοπίτες του να σεβαστούν το χριστουγεννιάτικο στολισμό της κεντρικής πλατείας Ραφήνας, όπου παρατηρήθηκαν φαινόμενα μικρής έκτασης καταστροφής, κυρίως στα λαμπιόνια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 6 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

10 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ