ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ/ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ/ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΡΘΡΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ October 14, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μη μου πείτε ότι ενδόμυχα δεν θαυμάζετε τον Ηλία Ψηνάκη δήμαρχο Μαραθώνα, γιατί δε σας πιστεύω. Δηλώνει ότι δεν είναι πολιτικός και ούτε θέλει να γίνει. Δηλώνει μάνατζερ αν και είναι δήμαρχος. Λέει τα πράγματα χύμα και τσουβαλάτα, χωρίς να νοιάζεται αν κάποιοι τον επικρίνουν γι’ αυτή του τη συνήθεια, αρκεί να λέει σκληρές αλήθειες . Έχει υποσχεθεί στον εαυτό του να βρει τη άκρη του νήματος της κακοδαιμονίας του Μαραθώνα, που ο κόσμος του παρέδωσε τα ηνία. Δεν φοβάται κανένα. Είναι λεύτερος, όσο κανείς!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η φωτογραφία απ’ την ημέρα των δημαιρεσιών του δήμου, απεικονίζει το προεδρείο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, αμέσως μετά την ψηφοφορία. Άκρο δεξιά ο Ανδρέας Βασιλόπουλος γραμματέας του Δ.Σ., δίπλα του ο Δημήτρης Μισοκοίλης πρόεδρος, Δαμιανός Φαφούτης αντιπ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΕΚΘΑΜΒΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ December 04, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Άρτι αφιχθείς στη πραγματικότητα και μάλιστα με το σκληρότερο πρόσωπό της, βρέθηκε ο Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, μετά τα δραματικά γεγονότα λεκτικής και σωματικής βίας, που συνέβησαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πρωτομηνιάς του Δεκέμβρη και δηλώνει: "Δεν έχω λόγια για αυτό που έγινε… όταν ομάδα κατοίκων ήρθε στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας που αποχωρούσαν από την αίθουσα συνεδριάσεων".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ October 12, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μοιραία κινδυνεύει να εξελιχθεί η προτεινόμενη λύση για τη διαχείριση των σκουπιδιών μέσω διαχείρισης στη πηγή, όπως προανήγγειλε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, χωρίς να υπολογίζεται ο χρόνος που θα χρειαστεί για ανατροπή της επικρατούσας νοοτροπίας των Ελλήνων σχετικά με τα σκουπίδια τους, για το ΣΥΡΙΖΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΚΟΜΙΣΙΟΝ December 03, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Επιστολή προς την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου απέστειλε η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης με θέμα το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020. Την επιστολή, που συνοδεύεται από σύντομο παράρτημα αναφορικά με «τεχνικές παρατηρήσεις σχετικά με τη διαχείριση αποβλήτων» κι έρχεται σε συνέχεια επιστολής της Περιφερειάρχη προς τον επίτροπο Χαν, υπογράφει ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Υλοποίησης, Νόρμουντς Πόπενς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΠΕΔΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ October 11, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Λαλίστατα και μαρτυριάρικα τα πουλάκια που παρακολούθησαν την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών της ΠΕΔΑ, κελαηδούνε για ένα και μοναδικό βουλευτή (κυβερνητικό) που ήταν παρών στη διαδικασία και μάλιστα προωθούσε δήμαρχο της ανατολικής Αττικής, ο οποίος παρόλο το βουλευτικό σπρώξιμο έμεινε στις τελευταίες θέσεις. Εκτός έμεινε κι ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος ως πρώτος επιλαχών, αφού το ψηφοδέλτιο του Ιωακειμίδη με το οποίο κατέβηκε κέρδισε δύο έδρες, του ιδίου και του Κασσαβού δημάρχου Αχαρνών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΨΗΦΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ December 03, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο κόμπος πλέον φτάνει στο κτένι από μία συγκεκριμένη ομάδα πολιτών, με επικεφαλής τον κ. Καλαθάκη, που ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητούν εκβιαστικά να πληρώσει ο δήμος, δηλαδή όλοι οι δημότες, ένα θέμα που αφορά τη μικρή γειτονιά του, που τα έχει βάλει με γείτονά τους που τοποθέτησε κεραία κινητής τηλεφωνίας με νόμιμες διαδικασίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ October 10, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, κατά πως λέγεται, οπότε μια πόλη για να δείχνει αρχοντική και όμορφη πρέπει να απαλλαγεί απ’ ότι τη βρωμίζει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λεωφόρος Ειρήνης στη Ραφήνα (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΛΠΑΤΖΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ December 02, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Έτριβαν τα μάτια τους οι περίοικοι της οδού Ειρήνης σήμερα πρωί-πρωί, όταν συνεργεία του δήμου άρχισαν να κλαδεύουν ετοιμόρροπα να πέσουν δέντρα σ’ ένα επικίνδυνο σημείο της λεωφόρου, που σημειωτέων έχει ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση σε οχήματα και πεζούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 21 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ