ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Στη φωτογραφία του τίτλου, μέρος κτίσματος που αποκάλυψε η φετινή ανασκαφική προσπάθεια, με τους φοιτητές να παρακολουθούν τις διευκρινήσεις του καθηγητή τους κ. Στέλιου Κατάκη  που διακρίνεται όρθιος στη γωνιά της ανασκαφής.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ October 09, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το ‘πε και το ‘κανε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής υπεύθυνος πρασίνου, υλοποιώντας απόφαση της νέας δημοτικής αρχής σχετικά με τον καθαρισμό του αρχαιολογικού χώρου επί της λεωφόρου Φλέμινγκ, όπου συνεχίζεται η ανασκαφική έρευνα, η οποία φέρνει στο φως συνεχώς νέα στοιχεία σχετικά με τη χρήση των κτισμάτων που έρχονται στην επιφάνεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΧΟΡΗΓΩΝ ΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΔΩΝ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΤΑ ‘’ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ’’

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΔΩΝ December 01, 2014 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε για την ελάσσονα μειοψηφία της Λαϊκής Συσπείρωσης, απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδας, για αναγραφή στο κάτω μέρος των πινακίδων των οδών ονόματα χορηγών. Πολύ δε περισσότερο που η πρόταση αυτή υποστηρίχτηκε κι από τις άλλες πτέρυγες του δημοτικού συμβουλίου, με μόνη διαφωνία την προαναφερόμενη παράταξη. Αναλυτικά η διαμαρτυρία της Λαϊκής Συσπείρωσης:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΟΣ, ΤΟΛΜΗΡΟΣ & ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΩΦΡΟΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΝΤΕΛΗ October 09, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τόπο στα νιάτα, με το δήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Σωφρόνη να υλοποιεί τον πρώτο στόχο που έθεσε ως δήμαρχος, να εκλεγεί μέλος της ΠΕΔΑ, εντασσόμενος στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου που αναδείχτηκε πρώτος.Σε πείσμα όλων όσων τον κατηγόρησαν ως αλαζόνα, επειδή ΄΄τόλμησε΄΄ αν και νέος και ΄΄άπειρος΄΄ όπως τον ήθελαν΄΄άσπονδοι΄΄ φίλοι του να θέσει υποψηφιότητα και μάλιστα να εκλεγεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ Η ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ November 30, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Χρόνος: 30 Νοεμβρίου 2014. Τόπος: αμφιθέατρο δημαρχιακού μεγάρου Καλυβίων. Αιτία: εκδήλωση Ν.Δ. για τα 40 χρόνια ίδρυσης του κόμματος. Όπως το παλιό κρασί που γίνεται ολοένα καλύτερο με τον πάροδο του χρόνου, ομοίως η παλιοσειρά των στελεχών της Ν.Δ. που εικονίζεται στη φωτογραφία, παραμένει αρραγής παρά τις δυσκολίες. Από αριστερά εικονίζονται:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ October 07, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Επίθεση εξαπολύει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου εναντίον όσων αναρωτιούνται, ακόμα κι αν συμφωνούν με όσα διαμηνύει για ριζική αλλαγή του συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων, αν υπάρχει ικανός χρόνος να υλοποιηθούν τα οράματά της ή είναι προτιμότερο να προχωρήσει ο σχεδιασμός, έστω μέχρι να μάθουν και να συνηθίσουν οι πολίτες την ανακύκλωση στην πηγή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΟΥ Η ΠΑΙΔΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ November 29, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με το βλέμμα στραμμένο στην παιδεία ο δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου, επιθυμώντας να δώσει έμφαση στον ευαίσθητο αυτό τομέα, ανέλαβε πρόεδρος στην α΄βάθμια και β΄βάθμια σχολική επιτροπή. Με αυτή του την ενέργεια θέλει να υπέρ τονίσει τη σημασία που δίνει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μαθητές και γονείς των δύο δημοτικών ενοτήτων Παιανίας και Γλυκών Νερών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΗΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΛΑΔΙΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ October 04, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Βγάζουμε το καπέλο στους οικονομικούς εγκεφάλους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου για τη φαεινή ιδέα τους σχετικά με την αύξηση (έστω μικρή) τιμής του νερού που καταναλώνουν όσοι κάτοικοι έχουν κήπους πάνω από 500 τμ με δέλεαρ την δωρεάν αποκομιδή των πράσινων απορριμμάτων τους (κλαδιά κλπ.) δύο φορές το χρόνο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΕΩ ΨΗΝΑΚΗ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ November 28, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Μέσω της σελίδας του στο τουίτερ ο Ηλίας Ψηνάκης δίνει την είδηση απόκτησης τριών οικολογικών λεωφορείων, με λύση του προβλήματος συγκοινωνίας του δήμου Μαραθώνα, εντός τριών ημερών απ’ τον υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη. Παίζει πολύ βρε παιδιά ο αριθμός τρία: τρεις απαρνήσεις με, τριήμερος Ανάστασις, τρεις κι η κακή σου μέρα και πάει λέγοντας...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 27 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 18 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ